Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona_mamasynka

Moje dziecko boi się takiej maszyny co to studzienki wkłada wąż i hałasuje

Polecane posty

Dziś od rana przyjechało coś wielkiego białego z takimi rurami, otworzyli studzienkę i wkładają tam jakieś rury. Strasznie hałasuje to i śmierdzi. Moje dziecko tak się boi tego czegoś, że schowało się pod łóżko Poszłam więc do tych panów i powiedziałam jak wygląda sprawa, a oni że mam wypierdalać! Nie wiem co robić, może policję wezwać? :(

O nie.... przyjechał drugi duży samochód z napisem: "USUWANIE ZAPCHAŃ, WZIERNIKOWANIE KAMERĄ, HYDROMECHANICZNE ODTŁUSZCZANIE KANAŁOW" Co robić, mój Maciuś aż zwymiotował ze strachu i ze smrodu jaki panuje w domu i obok! :(

robia renowacje kanalow sciekowych. nie przerwa tej pracy bo Twoje dziecko sie boi. mozesz go zabrac gdzies zeby nie widzial i nei slyszal albo wytlumaczyc co robiaz zeby sie nie bal

Zapewne czyszczą studzienki, to normalne, co pierwszy raz przyjechali, nigdy wcześniej nie widziałaś? A policja nic nie pomoże Ci , to jest ich praca i muszą zrobić co do nich należy. A dziecku wytłumacz, ze to nie jest nic złego, ze to tlyko auto duże i nie ma się czego bać. Ale to że kazali CI wypierdalać to trochę chamskie, chyba że też byłaś wobec nich nie miła:)

Gość ewtwerq
niech zrobią coś z tymi studzienkami, żeby przy kolejnej ulewie nikogo nie zalało