Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaccccccccccca

cisnienie i puls w ciazy

Polecane posty

Gość szukajaccccccccccca

jakie powinno być prawidlowe cisnienie i puls w ciazy?? ja mam bardzo niskie cisnienie cały czas rzadko zeby miala w normie, tyle ze ja zawsze mialam dosc niskie cisnienie ale teraz to w ogole ... jak powiedzialam o tym mojej gin to mowila ze moge wypic kawe slabo ze smietanka no ale mi wcale kawa nie pomaga- nawet czesto po niej mam niskie cisnienie a poza tym nie lubie pic kawy a teraz w ciazy to mnie odrzuca od niej... moze powinnam sie gdzies z glosić z tym bo moja gin sobie chyba nic z tego nie robi... czy to moze zaszkodzic dziecku?? jestem w 2o tygodniu ciąży ... cały czas jestem słaba i szybko się mecze, chce mi sie ciagle spac a nie mogę zasnąć :(

Gość szukajaccccccccccca
nikt nie mial problemu z niskim cisnieniem w ciazy??

Gość norad
ja miałam niskie ciśnienie i wysoki puls ok. 100 - w ciąży to norma

Gość ja mam zawsze
100/70 mówią ze to jest bardzo dobre ale ja sie słabo czasami czuje przy takim ciśnieniu

to masz jak ja ciśnieni całą ciążę 90/50 lub 100/60 też jestem z natury niskociśnieniowcem.

Gość niewdzięcznica
ciśnienie w ciązy powinno być takie same jak i poza ciążą, co za pytanie? jak puls wyższy to gin powinien skierować do kardiologa do sprawdzenia czy wszystko w porządku

Gość norad
niewdzięcznica -- mało o wiesz o ciśnieniu w ciąży...Chyba w ciąży nie byłaś?

Gość zyrafka102
ja też mam niskie zazwyczaj 90 na 60, przez to miałam okropne bóle głowy i lekarz zalecił mi picie kawy tak więc piję dwie słabe, jedną rano a drugą po południu i dobrze się czuję. Piję kawę na zimno bez wody, na samym mleku i z bitą śmietanką od takiej mnie nie odrzuca, wręcz ją uwielbiam :)

Gość niewdzięcznica
byłam byłam i miałam takie jak przed ciążą, ale chyba wyjątkiem tu jestem, bo wszystkie macie za wysokie

Gość niewdzięcznica
albo za niskie

Gość norad
niewdzięcznica - z ciśnieniem to tak jak z objawami ciąży, jedna ma takie, druga takie :-)