Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka3142

Dziewczyny wypowiedzcie się na ten temat bo już mi się wszystko pomieszało

Polecane posty

Czy można zajść w ciąże od preejakulatu ? Np kiedy od się wydziela a od wytrysku jeszcze daleko to można? Czytałam o tym sporo i już sama nie wiem jedni mówią że można drudzy że to tylko postrach dla małolatów żeby stosowali środki antykoncepcji. Mi też się wydaje że to tylko sieje panikę wśród młodzieży.. Co myślicie?

o jenyy.. to moje nowe pytanie i chce wiedzieć co inni o tym myślą... nie wypowiadaj sie wiecej w moich topikach

Odpowiem Ci, można zajść od tego w ciążę, jest dużo takich przypadków. Buziaczki :*

Gość dziewucho
kurwa można!!! ile razy bedziesz pytałą??? tam sa plemniki co prawda mniej niz w spermie ale są!!! JEST BARDZO DUZE PRAWDOPODOBINESTWA ZAJCIA OD TEGO W CIAZE.

Gość kkkkkkkaaaaaa
Wiesz w normalnym wytrysku tez jest masa plemnikow, a czesto tak sie zdarza rowniez, ze pomimo wytrysku wlasciwego dopochwowego i tak nie dochodzi do zaplodnienia. Roznie moze byc tak samo jak w Twoim przypadku. Nawet jesli w 99% nie dochodzi do zaplodnienia to akurat w Twoim moglo dojsc. I co?? i zamiast glowic sie i podliczac ile osob jest na tak, a ile na nie to idź do apteki kup test ciazowy , albo udaj sie do lekarza, ktory rozwieje Twoje watpliwosci.

no nie wiem na test za wcześnie. A po za tym chyba by wyszedł i tak negatywny ponieważ mieliśmy prezerwatywę. po prostu pytam bo mnie to zaciekawiło

Gość krpoka123
gówno

Mozna chyba juz CI dostatecznie duzo ludzi odpowiedzialo ! Stosunek przerywany nie jest metoda antykoncepcyjna !

tyle samo zyczliwych ile zadajacych po kilka razy te same debilne pytania wynikajace z niedouczenia !!! Jak bierzesz sie za seks, to najpierw sie nauczy co i jak funkcjonuje!

Gość wypier
jak nie uczono, to trzeba samemu się douczyć tym bardziej przed seksem. Mnostwo info jest w necie na ten temat,a ty już setny raz pytasz. Jesteś dla mnie patologią i przypuszczam, ze za rok lub dwa bedziesz już zmieniała pieluchy bachorom.

Nie.. Zapytałam wczoraj o coś innego a dziś o coś innego a inni mi piszą że 10 raz to samo pytanie!.. Ludzi kultury troche jeśli nie jestem doświadczona to pytam! Kto pyta nie błądzi wolę przeczytać wypowiedzi innych starszych i doświadczonych niż formułki z neta.. ku.rwa

najproststsze rozwiazanie, jezeli juz czytanie ksiazek przerasta Twoje mozliwosci, to zapytanie ginekologa o takei rzeczy. Ale tak to neistety jest jak gownazeria bierze sie za seks, a nie ma zielonego o nim pojecia !!! :-O

ja czytałam że ten cały płyn nie zapładnia a wpadki związane są z tym że partner nie zdązy wyjąć.. chciałam się dowiedzieć czy podzielacie zdanie