Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka3142

Dziewczyny wypowiedzcie się na ten temat bo już mi się wszystko pomieszało

Polecane posty

myślałam że spotkam tu dojrzałe kobiety które pomogą młodszym i mniej doswiadczonym ale widze że tu ciemnota i tępota. dyskusja zakończona.

ja czytalam artykul w ktorym pisane bylo ze od tego plynu sie nie zaplodnisz, tam jest za mala ilosc plemnikow i one sa do tego malo zywotne a wiadomo ze do zaplodnieia potrzebne sa tysiace... dopiero jak koles sie spusci i wtedy znowu cie bzyka to wtedy w tym plynie pozostaja plemniki z poprzedniego wytrysku i ich jest wtedy znacznie wiecej. tego trzeba sie obawiac glownie.

jelly - tak, bo wiekszosc toruje droge, druga wiekszosc "rozbija" jajeczko. zanim plemnik wniknie w jajeczko musi owa bariera byc wpierw oslabiona przez pozostale plemniki. wiadomo ze do zaplodnienia potrzebny jest jeden plemnik ale wpusc jednego plemnika w pochwe i nie ma absolutnie szans zeby mogl przebyc sam droge nawet na centymetr.

Zdesperowana domowa zona w 100% ma racje do zajścia w ciąże potrzebne są odpowiednie warunki a kobieta jest niepłodna przez większość cyklu

dokładnie nie każdy jest wszechwiedzący. a mam jeszcze jedno pytanie prezerwatywa może zawsze zawieść polecicie jakieś środki antykoncepcji bez recepty które można stosować z prezerwatywa?

tak własnie robię używam prezerwatywy + stosunek przerywany wiem że przy czymś takim to nawet jakby gumka pękła to by się nic nie stało bo to coś plemnikobójczego jest i brak wytrysku. Ale czy polecicie mi jakieś metody słyszłam o globułkach ale nie jestem pewna co do ich skuteczności i czy w moim młodym wieku 17 lat mogę ich używać

Aha :) czyli jednak jesteś za tym abyśmy jak dotychczas stosunek przerywany + prezerwatywa? mam nie zbyt regularne miesiączki wiec tabletki również nie były by dobrym rozwiązaniem

Poszukam jakiś metod antykoncepcji które mozna stosować z prezerwatywą bo im wiecej uważam tym lepiej śpię :) dziękuję:)