Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doranda

Hasło w komputerze

Polecane posty

Gość doranda

Chodzę do pracy , czy gdziekolwiek wyjdę na dłużej to mąż w tym czasie grzebie w moim kompie i potem się czepia wszystkiego, a sam mi napakował wirusów , bo wchodzi na stronki erot i jeszcze mówi , że to ja ! Jestem wkur na maxa. W związku z tym mam pytanie, chcę sobie założyc hasło, ale w panelu jest ich dwa - administrator i gość. Jeżeli ja sobie zahasłuje administratora, to on mi nie wejdzie moje strony takie jak historia lub ulubione itp ? czy w ogóle uruchomi komputer. Nie wiem też czy można go za jakis czas odhasłować ?

Gość no nie wejdzie
no bo jak? jak nie zna hasła. on będzie się logował jako gość i nie będzie miał dostępu d twojego konta. można, "odhasłować'

Gość doranda
nie głupi pomysł ;), bo jak bedzie miał wolne "gościa' to też będzie mi chyba buszował :/

Gość zooQuest
no po prostu zaloz haslo i w ogole nie bedzie ci wchodzil na kompa, niech sobie swoj comp wirusami z porosow zawala..nie rob dla niego konta, bo wirusy na komputerze i tak beda

Gość doranda
tzn skasować to drugie ? mam nadzieję ,że nic nie poknoce :o , a jak można potem to hasło usunąć, bo on przyjeżdża co 2-3 mies

Gość adadadagjgjgjg
niech se kupi swojego kompa. Taki komp tylko do serfowania po necie można nabyć za 300 zł. Haslo można łatwo obejść.. Wpisz na yt ' hasło xp'

Gość doranda
dzięki zobacze:)