Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Czy ufarbowanie się na czarno to straszna rzecz?????

Polecane posty

Gość a gdzie jest prawdziwa
dyrektore na chooj jakas podroba tu potrzebna :classic_cool:

Gość Entra
Nie sądzę... Straszne jest pofarbowanie się na platynę.

Gość Sybilla, la la
czarny kolor włosów wyostrza rysy twarzy, a starsze kobiety postarza lepiej nie

a gdzie jest prawdziwa dyrektore na chooj jakas podroba tu potrzebna super, że tęsknisz za prawdziwą :classic_cool: szkoda tylko, że bez wzajemności :D 🖐️

Temat: Czy ufarbowanie się na czarno to straszna rzecz????? dla ciebie tak, masz brzydką twarz więc w zadnym kolorze włosów nie bedziesz wyglądac ładnie

Gość a gdzie jest prawdziwa
a kto powiedzial ze tesknie:D pytam gdzie prawdziwa bo podroba jest jakas zryta :classic_cool:

MałaBlondynka Zostałabym przy tych... znaczy się ja zrobiłabym blond, ale z dwojga 'złego' zostałabym przy tych nieeeeee...to niemożliwe - blond odpada zupełnie :classic_cool: 🖐️

Sybilla, la la czarny kolor włosów wyostrza rysy twarzy, a starsze kobiety postarza lepiej nie ale.... z czarnym kolorem butów nieźle współgra - poza tym dodaje charyzmy :classic_cool: 🖐️

Gość jegielinaaaa
nie farbuj sie tak jest ok jednak masz wlosy na nogach :D

a gdzie jest prawdziwa a kto powiedzial ze tesknie pytam gdzie prawdziwa bo podroba jest jakas zryta a to prawdziwa nie jest zryta??? :D szok.... muszę to sobie zapisać gdzieś w kajecie 🖐️ dzieki dzięki 🖐️

Gość nananhdccd
co tam pasztetówo:D

Lipsss proszę. strasznie rzuca sie w oczy, że nie golisz ud wiesz nie mam w zwyczaju oglądać czyichś nóg pod lupą.... ta lustrzanka ma za dużo pikseli - stąd problem :P ktoś to miał zretuszować :classic_cool: 🖐️

nananhdccd co tam pasztetówo nic naiwniaro :D zrób teraz z tego zdjęcia ten fotomontaż - kto wie może następny CI lepiej wyjdzie :D 🖐️ czekam niecierpliwie 🖐️

Karolinacosięodchudza Mnie się nie podobają czarne farbowane włosy , bo widać bardzo często że kolor jest jakby sztuczny. eeeee...droga fryzjerka zrobi kolor jak marzenie - czarny..... tak czarny że aż granatowy :classic_cool: 🖐️ niezła opcja 😴 tzn. tak mi się marzy ;)

Entra Nie sądzę... Straszne jest pofarbowanie się na platynę. platynę czy patynę???? ;) konkursik - kto wie jaka jest różnica? :P

Gość alinaaa90233435436754654675475
straszna

Gość ja wiemmmm
platyna ma l a patyna nie ma :)

MałaBlondynka Ja nie gram bo i tak nagród nie wypłacasz najpierw trzeba być pierwszą która zgadnie,, zresztą Ty w dordze wyjątku miałaś OTRZYMAĆ nagrodę :classic_cool: ale wystąpiły w Twoim przypadku problemy z jej dostarczeniem nie wynikające z winy organizatora konqrsu :classic_cool: także wiesz co masz robić 🖐️ ;)

alinaaa90233435436754654675475 straszna ----> ktoś CIę wystraszył? :classic_cool: ja wiemmmm ---> nie mówi się l tylko LLLYYY

O nie nie, ja miała otrzymać nagrodę pocieszenia z tytułu, że nie czytałam tematu i myślałam, że zgadłam .. warunki otrzymania nagrody naruszały moją prywatność w sposób narażający mnie na późniejsze palpitacje serca :classic_cool: 🖐️