Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Czy ufarbowanie się na czarno to straszna rzecz?????

Polecane posty

Gość aguśka;)
zależy jak komu pasuje, ogólnie można się przyzwyczaić probvlem zaczyna się wtedy gdy chcemy rozjaśnić włosy bez fryzjera się nie obejdzie ,włosy bardzo się niszczą a portwel szczupleje

MałaBlondynka O nie nie, ja miała otrzymać nagrodę pocieszenia z tytułu, że nie czytałam tematu i myślałam, że zgadłam .. warunki otrzymania nagrody naruszały moją prywatność w sposób narażający mnie na późniejsze palpitacje serca myślę, że reklamacje z powodu schorzeń układu krążenia :classic_cool: mogą nie być rozpatrzone pozytywnie 🖐️

aguśka;) zależy jak komu pasuje, ogólnie można się przyzwyczaić probvlem zaczyna się wtedy gdy chcemy rozjaśnić włosy bez fryzjera się nie obejdzie ,włosy bardzo się niszczą a portwel szczupleje rozjaśnianie u mnie nie wchodzi w grę z kilq powodów :classic_cool: 1. raczej mnie ciemnota dopada :classic_cool: 2. to nie wiem 3. eż nie wiem :classic_cool:

Czarne pofarbowane włosy..porażka wygląda sie dziwkarsko! Nie lepsze jakieś odcienie brązu czekoladka,!

Original Czarne pofarbowane włosy..porażka wygląda sie dzi**arsko! Nie lepsze jakieś odcienie brązu czekoladka,! no ale z czarnymi się wygląda na latynoską sukę, ❤️ heheh 🖐️ decyzja już podjęta :P