Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Men Struacja bannum profanum 8

Ej pizdo jedna z drugą . Jeżeli odsłaniasz ciało to poćwicz wcześniej

Polecane posty

A jeszcze co do tematu. Okej to nie jest estetyczne jeśli idzie ulicą kobieta otyła i ma cały tyłek na wierzchu. Nie powiem , że nie. Ale duże też może być piękne jeśli o siebie zadba :) Do tego ciężko w upał chodzić w długich spodniach czy coś. Ale przynaję, trochę samokrytyki niektórym by się przydało. Natomiast jeśli kobitka jest po prostu troszkę większa, ale zadbana itd nie mam nic przeciwko :)

zwid na ciesnie jestes szmatą dyrektore skoro jedziesz po mojej rodzinie skończona suko, jesli to ty jestes na fotce to gratuluje gustu dzi**i 100 zł za godzine i stul pysk bo z dzi**ami sie nie dyskutuje tylko daje sie im w pysk, skoro to ty to koncze. aufwiedersehen szmacisko, jak chcesz by ktoś traktował cie poważniej to noś dłuższe spodniczki niż łoniaki Dżizus - nie dość że dziwkarz to jeszcze damski bokser :O :O :O i w ogóle co za prostak :D chłopczyku musisz stanąć na jakiejś mądrej książce, żeby dało się dosłyszeć to szczekanie ;) ps. na drugi raz się zastanów zanim zaczniesz ze mną przepychanki 😴

Nie czytajcie tego zgorzkniałego pajaca :) Wiele lat walki za mną o idealna figure, a teraz wiem, że nie warto było. Nie warto sie katować dla takich idiotów :) Ale to wiedzieć mogą tylko kobiety, które są w związkach, z prawdziwymi i kochanymi facetami, a nie takimi pustakami jak autor tego watku ;)

nie masz racji ;) bo moja figura akurat mi sie podoba, jedynie co robie teraz to cwicze brzuch zeby doprowadzic go do stanu z przed 3 lat ;) pare dni pocwiczylam i juz widze znaczne efekty :D miesnie znowu sa widoczne :D nie zeby sie chwalila czy cos, ale wiesz nie powinienes oceniac patrzac na kilka zdjec i to jeszcze w ciuchach :P

Men Struacja bannum profanum 8 Dyrektore napisałem dlaczego . Widać że uraziło twoją damską dumę . dowartościowałeś się już? czujesz się lepiej? powyzywałeś na forum - teraz jesteś kiler-maczo-morderca :D 🖐️ aż japę otwieram normalnie na Twój widok :D :classic_cool:

Nie twierdzę, że zamierzam się rozpaść do otyłości. Ale zamierzam wyluzować i nie liczyć kalorii bez przerwy, kiedy mój luby kocha gotować. I wiesz co, ja wierzę, że to ten ostatni. Mam nadzieję się nie pomylić, żyje tym co jest teraz i nie muszę tak bardzo przejmować się tuszą innych, jak ty :)

A ja nie mam mięśni na brzuchu i nie będę mieć :D Na szczęście jeszcze nie miałam takiego, co by na to zwracał uwage inaczej kop w tyłek i nara :D

Czyżby to był ten pajac, ktory mi napierdalał, ze jestem idiotka? Miałes mi dojebac kiedy, czekam nadal na Twoje wypracowanie o mojej skromnej osobie. Coś słabo Ci idzie farfoclu. :classic_cool:🖐️

Nox ja normalnie uwielbiam Twojego faceta :D zmienil Cie o 180 stopni :D az mi sie wierzyc nie chce ;)

LL sama kurde nie wierze, chyba przez pol zycia nie nasmialam sie tyle co wczoraj :D On jest kurna taki zabawny, a jednak kochany. Jest super 🖐️

Nox tylko samobójstwa nie popełniaj jak się okaże że to jednak nie ten jedyny , ten ostatni . Oj za kilka lat czuję że jak wieprz będziesz wyglądać . Tym bardziej że psychotropy bierzesz. A wiesz akurat że powinnaś szczególną uwagę zwracać na odżywianie. Lady love no to jak brzuch ćwiczysz , to co to ma znaczyć . Znaczy że jesteś mała kulka . Dyrektorke No "maleńka" nie złość się . Carrie już dawno cię olałem .

Gość KOLES SIEDZACY NA
KOBIECYM FORUM TO PEEZDA NIE FACET :classic_cool: 🖐️

hehehe nie jestem zadna mala kulka :D a cwicze bo lubie miec twardy brzuszek z zaznaczonymi miesniami :P proste chyba nie? :)

No to se bede wieprz :classic_cool: I przyjde na ciebie nasrac :D 🖐️ A tak serio to nigdy jeszcze otyla nie bylam :) A biore nowoczesne leki, ktore nie powoduja tycia :) Nie kazdemu podoba sie wychudzony wieszak, co wiem z doswiadczenia. Wole byc zdrowa i zalozyc fajna rodzinke, ktora bedzie na luzie. Ty nie jestes...musisz byc bardzo zgorzknialy i nie miec wiekszych spraw, niz glupie prowokacje na kafe 🖐️ Smutne.