Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Men Struacja bannum profanum 8

Ej pizdo jedna z drugą . Jeżeli odsłaniasz ciało to poćwicz wcześniej

Polecane posty

Gość obolała;(
dokladnie...

Gość zwid na ciesnie
o jaka peezde chodzi? do tej pory krązyły tu ostatnio blade chude nogi z płaskim tyłkiem oraz dlugie opalone nogi jakiejś tirówki którą dyrektore ma w stopce

zwid na ciesnie o jaka peezde chodzi? do tej pory krązyły tu ostatnio blade chude nogi z płaskim tyłkiem oraz dlugie opalone nogi jakiejś tirówki którą dyrektore ma w stopce tirówka to Cię nosiła przez 9 miesięcy 😠 a teraz wypad wybierać pestki czereśni z popielniczki 🖐️

pewnie jakaś 100kilowa grubaska dała mu kosza :D i postanowił się zemścić... męska duma nie przeżyła 🖐️

nigdy nie chce mi się płakać :classic_cool: no raz się zdarzyło ostatnio :D no ale przecież nie wszędzie są wieloryby..jest jeszcze wiele szczupłych kobiet,nie rozumiem Twojego oburzenia :)

Gość zwid na ciesnie
jestes szmatą dyrektore skoro jedziesz po mojej rodzinie skończona suko, jesli to ty jestes na fotce to gratuluje gustu dziwki 100 zł za godzine i stul pysk bo z dziwkami sie nie dyskutuje tylko daje sie im w pysk, skoro to ty to koncze. aufwiedersehen szmacisko, jak chcesz by ktoś traktował cie poważniej to noś dłuższe spodniczki niż łoniaki :classic_cool:🖐️

Gość zwid na ciesnie
nie chodzi mi o krótką kiecke, bo sporo zgrabnych pań je nosi i z klasą ale ta tutaj akurat wyglada tanio i wulgarnie. pewnie kupiła ten strój za dniówke albo dostała od alfonsa/sponsora.

przeszkadza ci to ze otyle kobiety nie wstydza sie swojego cialka np na plazy? a moze poprostu lubia takie byc? patrz na siebie dopiero pozniej na innych

wiesz nie kazdy marzy o figurze modelki, ludzie sa rozni, jedni szczupli drudzy bardziej przy tuszy.. trzeba to akceptowac pozatym nie wiem jak Ty ale ja jak widze jakas fajna zgrabna laske to w ogole nie zrwacam uwagi na te wieksze dziewczyny :P