Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Men Struacja bannum profanum 8

Ej pizdo jedna z drugą . Jeżeli odsłaniasz ciało to poćwicz wcześniej

Polecane posty

Gość KOLES SIEDZACY NA
HAHAH WIEDZIALAM ZE CIE PEEZDO ZABOLI DLATEGO TO NAPISALAM :D TAKA PRAWDA

co masz do mojego caloksztaltu? wszystko inne lubie, ba nawet chcialabym miec wieksze biorda ooo juz to widze jak sie zleca sowy z nie milymi komentarzami w moja strone ;) :D:D

Gość what the f**
...is going on?

Gość dgdfd
Men Struacja bannum profanum 8 A najlepsze jest to, że bardziej oburzają się szczupłe. bo ty kurva śmieciu myślisz ze wszyscy są takimi chamami jak ty popaprańcu yebany to tez sa kurva szmatlawcu ludzie a jak ci się coś nie podoba to wypiertalaj z tego globu, jednego skurviela będzie mniej

Moj facet mi powiedzial, ze pierwszy raz jest z chuda dziewczyna. Bo generalnie nie lubi za chudych, woli takie srednie. Ale mnie kocha taka :P Dodam, ze sam jest szczuply. Wiec nie ma co sie przejmowac prowokacjami na kafe, swiat tak nie wyglada wcale zle :D

Gość ej koleś to pokaz swoją
gebe zobaczymy czy ty jesteś taki idealny

Gość haha dokladnie
Nox Anielica Z facetem siedzacym 7/24 na babskim forum innych tematow moze nie byc nie kumam jak faceci w ogole moga tu siedziec pedalstwo normalnie :D

Gość haha dokladnie
nie trzeba byc matolku grubasem zeby sie oburzyc ale ty jestes za tepy zeby to zrozumiec wiec nara pionku

No moj nie wie o tym forum, inaczej by wiedzial, iz ja tu pisuje :) I moze dlatego ma wiecej oleju w glowie i nie czuje samymi oczami, ale tez sercem 🖐️

KOLES SIEDZACY NA HAHAH WIEDZIALAM ZE CIE PEEZDO ZABOLI DLATEGO TO NAPISALAM TAKA PRAWDA przesadzasz.... faceci mają tutaj sporo materiału żeby się ponabijać :D to widać gołym okiem i nie trzeba daleko szukać - także mnie to w ogóle nie dziwi :classic_cool: 🖐️

przesadzasz.... faceci mają tutaj sporo materiału żeby się ponabijać to widać gołym okiem i nie trzeba daleko szukać - także mnie to w ogóle nie dziwi No mnie tez, ale akurat autor tego watku co nie wejde to widze jego posty. To chyba ma smutne zycie, skoro musi sie tu stale rozweselac :D

Gość ble ble bleeee
z tym że gdyby taki pochwalił się kolegom gdzie siedzi bankowo by go wyśmiali więc jakby nie było wstyd tu siedzieć facetowi bo ciota nic sobie z tego nie będzie robił

pewnie nie umie wpisać innego adresu do przeglądarki - i utknął na tym co mamcia wpisała w zeszłym roku 🖐️