Gość ble ble bleeee Napisano Sierpień 29, 2011 siedzieć tu tez dla prawdziwego mężczyzny tylko czy tacy tu bywają o to jest pytanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahahhahahahahahahahhaa Napisano Sierpień 29, 2011 dyrektorke pewnie nie umie wpisać innego adresu do przeglądarki - i utknął na tym co mamcia wpisała w zeszłym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Sierpień 29, 2011 zdenerwowac to mnie potrafi tylko moja tesciowa :D daleko Ci do niej :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyrektorke 0 Napisano Sierpień 29, 2011 Men Struacja bannum profanum 8 Dyrektorke coś się tak uczepiła jak rzep psiego ogona ? słuchaj smotku.... najpierw mnie wyzywasz i używasz słów NIEODPOWIEDNICH, a teraz stękasz żeby CI odpuścić? ;) padaj do stóp psie ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 29, 2011 Dyrektorke a odczep ty się ode mnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahahhahahahahahahahhaa Napisano Sierpień 29, 2011 koles wymieka :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyrektorke 0 Napisano Sierpień 29, 2011 daruję chłopaczkowie może się za jakiś czas przy mnie wyrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blowwww 0 Napisano Sierpień 29, 2011 ale się rozgadaliście :D Miłego dnia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 29, 2011 Poczułem się malutki przy was . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zginiesz w meczarniach Napisano Sierpień 29, 2011 Men Struacja bannum profanum 8 Poczułem się malutki przy was . oni cie i tak dopadną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 29, 2011 Widzisz dyrektore masz takie wygórowane mniemanie o sobie że można ci jechać , a ty myślisz że górą jesteś . A ty rzep jesteś . Ja pies, a ty rzep . No miłego dnia blowww. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wystraszyłeś sie chłopczyku Napisano Sierpień 29, 2011 oj wystraszyłeś:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 29, 2011 Czego się wystraszyłem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahahhahahahahahahahhaa Napisano Sierpień 29, 2011 cwaniak w necie ciota w swiecie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wystraszyłeś sie chłopczyku Napisano Sierpień 29, 2011 nie czego a kogo, dyrektore, nawet nie wiesz z kim zadarłeś:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 29, 2011 Co ty mi próbujesz wmówić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 29, 2011 Aaaa chaaa. Ro zu miem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Sierpień 29, 2011 Żegnam i pomarańcz pozdrów rzepa . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach