Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dokoncz dokoncz

beliar to.........................

Polecane posty

Gość dokoncz dokoncz

dokoncz

Gość ja nie posiadam
Belial czasami zwany Beliar lub Berial, Mroczny Starzec lub Albatros (z hebrajskiego belijja'al, które jest połączeniem 'blj' czyli negacji i 'ja'al' oznaczającym słowo użytek) jeden z upadłych aniołów (w niebie należał do chórów Cnót i Aniołów) i czterech piekielnych książąt (pozostali to Szatan, Lucyfer i Lewiatan), symbolizuje płodność ziemi, niezależność oraz kierunek geograficzny północ. Często jest utożsamiany z Szatanem. Dosłowne tłumaczenie brzmi "ten, który nie ma pana", "niegodziwiec świata", "ten, który podnosi bunt" bądź "nic niewart".

jest kreatywny i zabawny, rowniez stara sie miec wlasne zdanie o otaczajacej rzeczywistosci, dobry obserwator, jedna z tych osobowosci, ktore maja potencjal byc kim wyjatkowym

Gość Bolec Gerwazego
prawik :classic_cool:

Gość majkaaaaaaaa
Przegraniec życiowy, homofob, rasista który uważa się za tolerancyjnego(taka sprzeczność, głosuje na SLD ale homoseksualistów nie toleruje. Dla mnie psychol z problemami psychicznymi(sam o tym pisał) Ma skłonności socjopatyczne, wynikające z jego strachu przed innymi. Człowiek który łatwo zdenerwować, nawet w necie. W rzeczewistości to człowiek który wie chciał by być sławny i wielki,a wie że nie ma na to szans. Moim zdaniem to przyszły seryjny zabójca, gwałciciel, typowy socjopata. Te skłonności w nim coraz bardziej się w nim rodzą, za 10 -15 lat te emocje socjopatyczne będą miały taki wymiar, że nie będzie umiał ich stłumić, tak jak robi to obecnie.

Gość do majaaaa
Racja,pamiętam jak pisał, że gdyby był bez karnym, to by gwałcił i zabijał.nie robi teggo bo niechce isć do paki.dla mnie to świr.kto normalny ma przyjemność z zabijania i gwałcenia

Ooo jak miło że komuś chciało się założyć temat o mnie :D Jeszcze milej że ktoś myśli na mój temat pozytywnie. Jednak cholernie zdziwiło mnie twierdzenie ,,że ja pisałem że chciałbym zabijać i gwałcić". Nie kapuję w ogóle o co chodzi :D Kurrwa ludzie skąd wy takie rzeczy bierzecie, z której doopy? Przegrańcem życiowym też raczej nie jestem bo całe życie mam za sobą.. :P Oj, nie wiedziałem że niektóre osoby tutaj to aż takie zayebiste chamy :O

,,całe życie mam przed sobą" a nie ,,za" pomyliłem się- tak mnie tamte oszczerstwa pomarańczowych skurrwysynów wyprowadziły z równowagi. Ja zabójcą? Ale beka, co za kutafony forumowe 🖐️

Beliar to prawik z zasadami ot co, on nie patrzy na doope, czy tzytzki, szuka miłości doskonałej, czystej niczym nie zażonej, takiej dziewiczej, oby sobie taką znalał

Gość do majaaaa
Szkoda że zapomiałeś co pisałeś parę tygodni temu.pisałeś o swoich poglądach i skłonosciach,gdzie napisałeś że samego cię to przeraża, ale masz takiechęci

do majaaa co ty pierrdolisz? Musiałeś/aś wyrwać to z kontekstu, nigdy czegoś takiego nie pisałem. Weź sie kurrwa ogarnij :O

Ewentualnie mógłbyć to mój podszyw, sporo osób, w tym Ble Ble się na to nabrało. :O

Gość do majaaaa
nie był to twój podszyw. zauwazyłam że już o swoich skłonościach nie piszesz,ale styl pisaqnia ten sam.jestesteś zwykłym psycholem,przyszłym gwałicielem i zabójca.studuje resocjalizacje i tam pełno takich psycholi.piszą podobnie jak ty, czyli z skarajnosci w skrajnosc.piszesz ze głosujesz na sld,ale jesteś antygejowski, a oni przedcierz są w pełni progejpowcy, do tego piszesz że kobiety powinne się szanować,a na partie na którą głosujesz,to twordzą że kobiety mają prawo do uprsawiania seksu z kim mają ochotę.wiec jesteś przyładowym socjopatą.czlowiekiem chorym psychicznie,po prostu opis z książek pasuje do ciebie idealnie.za nie długo zaczniesz zabijac i gwałcic

Gość ciezki kryminal.
to.. ciota

Za kogo sie kurrwa uważasz żeby pierdzielić o mnie takie rzeczy? Skąd ty takie brednie wytrzasnęłaś? Jesteś świnią zwykłą i tyle 🖐️

Gość do majaaaa
zeznanie byłego gwałcicciela i mordercy było mniej wiecej takie:" Tak naprawdę ja je kochałem, wybierałem tylko kobiety które mi się podobały.nie chciałem robić im krzywdy,ale to byłosilniejsze odemnie, tak ja by dwie osoby, z jednej strony ich kochałem a z drugiej nienawidziłem.czasem jej głaskałem i przytulałem a później ciąłem i się na nich wyżywałem" tak to zapamiętałam z akt jednego z takich psycholi.czyli skraność w skrajność.ty pisałeś tak jak być był jakimś prawicowcem.pisałeś o gejach,potem o dziewczynach co się nie szanują a potem walnąłeś tekst że masz lewicowe poglądy i jesteś za sld.wcześniej napisaleś swoje myśli w różnych tematach.powiedziała bym że maksymalnie się obnarzyłeś.twój przypadek to typowy dla socjopatycznego seryjnego gwałciciela i mordercy,tak cię odbieram.już ma żal twoich przyszłych ofiar

Buhahaha, śmieszna jesteś :D Tylko tak mogę komentować bzdury, które o mnie wypisujesz. SLD to obecnie najlepsza partia, taka, która może polepszyć sytuację w kraju. Na nią będę głosował. Mimo to poglądy o szanujących się kobietach (i mężczyznach) oraz lekką antypatię do gejów zawsze będę miał. Z resztą po co ja się będę tłumaczył komuś takiemu jak Ty. Przeczytaj kilka razy co o mnie napisałaś i zastanów się dobrze :)

Gość do majaaaa
do tego dodam że niesamowicie łatwo cię zdenerwować.normalny człowiek nie denerwuje się tak jak jest praktycznie anonimowy, olewa to.ale nie socjopata, on będzie w stanie zrobić wszystko.podejrzewam że jak bym była obok ciebie, to już być mnie pobił albo nawet zabił.który normalny człowiek tak reaguje jak ty? piszę na pomarawńczowo na kobiecym forum,a ciebie ma zaraz żyłka pęknąć.ja bym po prostu się śmiała z takiej osoby, gdyby ktoś mi napisał że jestem dziwka albo pasztet. zresztą chyba jak każdy normalny.ale taki socjopata to nie może sobie odpuścić, to jest po prostu silniejsze od ciebie.bo socjopaty niesamowicie łatwo sprowokować.nadajesz się do szpitala psychiatrycznego człowieku!!!!!!!!!!!! zgłoś sie do psychiatry i nie piszę ci tego złośliwie, mówię poważnie, zresztą dobrze wiesz i zdajesz sobie sprawę z tego że masz problem z swoją psychiką

Gbybyś była koło mnie to bym Ci... dał buzi :D Dałbym Ci buzi za brednie jakie o mnie wypisujesz. Nie znasz mnie totalnie. Gdybyś spróbowała poznać to z pewnością nie uwarzałabyś mnie za psychola :)

Gość do majaaaa
pewnie tak, bo socjopaci podono świetnie się maskują.czasem są przykładnymi pracownikami, sąsiadami itp, zdają sobie sprawę z swoich skłonności i dlatego umieją je odpowiednio maskować. ja wiem co pisałeś jakieś tydzień-dwa tygodnie wcześniej.....to mnie po prostu przeraziło, bo zdałam sobie sprawę kim tak naprawdę jesteś. jesteś człowiekiem z problemami psychicznymi,który pewnie nie będzie je leczył,tylko będzie starał sie jej tłumić.ale po latach i tak wybuchną i będziemy mieć kolenego seryjnegoi gwałciciela i mordercy.socjopaci często zaczynają spełniać swoje rządze w wieku ok 30 lat a czasem i później, mimo że od lat dziecięcych czesto mają takie pobudki, często biora się z patologi.więc kim są twoi rodzice? masz z nimi dobry kontakt?przyjaźnisz się z swoim ojcem? jakie masz zdanie o nim?

Skoro chcesz o czymkolwiek ze mną porozmawiać to napisz na gg, numer jest w mojej stopce :)

Gość do majaaaa
czemu na gg? wstydzisz się powiedzieć o twoich ralacjach z rodzicami? nie pytam o to gdzie pracuje twój ojciec.tylko pytam jakie się twoje relacje z nim. czy go kochasz, szanujesz, jest dla ciebie przykładem i wzorem do naśladowania czy też wręcz odwrotnie.proste pytania na które widze że masz problem żeby odpowiedzieć

do majaaaa zostav Beliara, on po prostu nie ma śmiałości do kobiet, troche się ich boi, najbardziej się boi, że zostanie wyśmiany więc ich unika, a nikając ich udaje jak bardzo go nie obchodzą. Oczywiście chciałby, ale sie boi, masz rację, że to przypadek dla psychologa, ale nie jest niebezpieczny, po kilku wizytach za to będzie, jak się wkręci to będzie wyrywał laski jedna z druga, bzykał na prawo i lewo

Yyy nie wstydzę sie pisać o swoich rodzicach, bo to normalni ludzie, jednak nie widzę powodu żeby wywewnętrzniać moich prywatnych spraw na forum, skoro nie mam na to ochoty. Swoją drogą, jesteś bardzo niegrzeczną dziewczynką. Bardzo. :) Abdul, ale ja sie kobit nie boję. Teraz raczej nie mam czasu na zarywanie, ponad to żywcem nie mam do kogo w okolicy :) Troszkę stanę na nogach, może się jakaś pojawi na horyzoncie i zadziałam :P

Gość do majaaaa
aburami nie wiesz o czym pisał ten socjopata.jakiś tydzień temu zdradził swoje marzenia i myśi,które by cię zwaliły z nóg,bo w normalnej psychice nawet taka myśl nie może powstać.

No już, już maleńka, skończ to pierdzielenie o szopenie bo to stek bzdur :) Masz jakieś kompleksy skoro mnie obrzucasz łajnem? :)

do majaaaaa... Ty sobie żartujesz chyba, mnie miałoby cokolwiek zwalić z nóg.... Psychika może płata Ci figle? Facet ma wyobraźnię, może CVię to przerasta, ale tak juz jest...