Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dokoncz dokoncz

beliar to.........................

Polecane posty

Gość do majaaaa
ależ ja cię nie obrzucam łajnem, ja cię proszę żebyś zgłosił się po pomoc do psychiatry zanim zrobisz komuś krzywdę.po prostu opowiedź mu o twoich dziwnych myślałach, takich jak pisałeś mniej wiecej tak na tym forum "czasem sobie mysle, ze fajnie było by tak pojechać do takiej afryki z karabinem i móc tam wszystko, wtedy bym gwałcił do woli i mógł bym wybić całe wioski i to całkowicie bezkarnie, a później zwyczajnie wrócić i położyć się spać, czasem mnie takie myśli nachodzą i nie wiem skąd się biorą, muszę to sobie wszystko od nowa jakoś poukłdać i powaznie przemyslec parę spraw"] tak mniej wiecej była twoja wypowiedź na tym forum, było jeszcze kilka podobnych.a wiec proszę, idź do lekarza i porozmawiaj z nim na temat twoich dziwnych mysli, bo te mysli bedą się pogłębiac

BUHAHAHA :D :D Piłaś coś? Oja pierrdole :D Dobre, co jeszcze ciekawego wymyślisz? :) Widać że brakuje Ci chłopa... ale w ten sposób mnie nie poderwiesz... przykro mi :( 🖐️ :D

@ Nie wierze, oczywiście to nie było do Ciebie, tylko do tamtej krejzolki :)

Gość do majaaaa
tak, podrywam cię i dlatego pisze na pomaranczowo jak również pewnie dlatego nie napisałam do ciebie na gg, a to ty chciałeś przejsć na gg, soryy ale aż taka odważna nie jestem, żeby cię podrywać i żeby wysłać ci swoją fotkę.do tego musiała by być naprawde odważna osoba..

@ NIe wierze, cały wpis z 00:46 jest skierowany do biednej osoby o nicku ,,do majaaaa", która usilnie próbuje mi wmówić że jestem psychopatą. Do Ciebie rzecz jasna nic nie mam 😘

do majaaa, och jakie to dziwne uczucie jak ktoś się mnie boi... MNIE? :D Jestem bardzo spokojny i delikatny :P Ale z Tobą coś nie tak niestety

Beliar wydaje mi sie ze do maaaaaaaja potrzebuje pomocy dobrego psychiatry wiec chyba nie ma sensu przejmowac sie jej/jego wpisami.

@ Nie wierze, racja, żal mi tej osoby, życzę jej miłej nocy :) Nie mam ochoty dyskutować z nią dłużej :P

Gość Beliarr
Koorwa ile lat minęło.