Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwy problem

Zachowuję się jak chłopak

Polecane posty

Gość Prawdziwy problem

Witajcie, mam 15 lat i ogromny problem. Od zawsze zachowuję się jak chłopak, nawet ubieram się jak chłopak, noszę męskie rzeczy, nigdy nie lubiłam chodzić w sukienkach, zawsze interesowały mnie męskie rzeczy. Nie wiem co mam robić, po prostu czuję się chłopakiem. Chciała bym z kimś o tym pogadać, ale boję się że mnie wyśmieją. Rodzice mogą uznać to za śmieszne, starsze rodzeństwo również. Nie wiem może na początek pogadać o tym z bliską mi osobą, taką której powiem wszystko? pomóżcie mi, nie wiem co mam robić!

Zacznij być dziewczyną. Jak nie to doklej sobie dildosa :classic_cool: Młoda jeszcze jestes, pewnie ta głupota Ci minie :)

Gość Prawdziwy problem
No właśnie nie wiem. Ja juz czasami naprawdę przesadzam, zachowuję się jak prawdziwy rodzony chlopak, nawet wyglądam jak chłopak.

Powiedz to rodzicom. Jeśli naprawdę jest tak źle to może zaczniesz przymować estrogeny.. :P Może wizyta u lekarza, może u psychologa.

Gość Prawdziwy problem
Może masz rację, ale nie wiem jak to odbiorom, choć już od dawna mówią do mnie że ubieram sie jak chłopak że muszę zacząć ubierać się jak dziewczyna, ale ja nie potrafię.

Moze z wiekiem Ci przejdzie. Ubierz sie jak dziewczyna, nie jak chlopak, wyjdz na miasto i zobaczysz jak fajnie jest byc dziewczyna. Nikt glupio na Ciebie nie spojrzy, bo pomysla ze jestes kolejna laska, ktora wyglada jak zwykla dziewczyna:p ja tak mialam, wstydzilam sie swej kobiecosci, ale w koncu zapragnelam byc szczesliwa. I oto jestem! Wygladam i zachowuje sie jak zwykla dziewczyna, mnie przeszlo z wiekiem, moze i z Toba tez tak bedzie? Fajnie jest byc kobietka, na prawde super! Ale musisz chciec tej zmiany, ja chcialam bardzo i dlatego wyszlam z tego amoku, wreszcie jestem normalna. To Ty musisz chciec zmienic siebie...