Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odkrycie roku

wiem dlaczego nie mam faceta :/

Polecane posty

Gość mrau pxie
Tak jak prawdziwa kobieta w domu chce mieć faceta a nie ciote... Jestem kobietą .Wniosek wyniesiony na podstawie wlasnych i doswiadczen znajomych. Jestem silną kobietą ale to nie znaczy ze musze"kastrowac" męzczyznę.

Gość kagasan
"czy prostolinijność jest zaletą czy wadą?" To zależy od sytuacji

Gość odkrycie roku
no widzisz, ja nie wiem kiedy zaczynam "kastrować" faceta - niestety bo pewnie tak jest :/

Gość drogi Pawle i cała choloto
"ale odkryłam dlaczego nie mam mężczyzny przy sobie : jestem za silna :/ może to absurdalne ale to chyba jest tego przyczyna: nie pozwalam się sobą zaopiekować, prowadzę firmę, panuję w niej nad wszystkim...niestety tak zostałam wychowana jak trzeba coś przenieść np karton z dokumentami czy rower to się nie rozczulam tylko niosę, maluję sama mieszkanie itp rzeczy nie są mi straszne, nigdy się nie poddaję . i odstraszam chyba tym facetów...czy mam rację?" I KURWA MAC bardzo dobrze!!!! tak trzymaj dziewczyno i wszystkich facetow spławiaj.

"czy prostolinijność jest zaletą czy wadą?" Zdecydowanie zaletą. Wkurza mnie kiedy kobieta nie wie, czego chce i kiedy muszę się domyślać, co ją gryzie....

Gość Kaitana - Mloda Stara Panna
Nie martw sie, kazda potwora znajdzie swego amatora. Na pewno dopelnisz dobrze swojego jedynego, kazdy jest inny. Ty badz soba i tyle

Gość a wiesz coooooooo
wiem ze nic nie wiem

Każdy facet szuka innej kobiety. Jedni szukają partnerki, inni bezradnej sierotki, którą mogą się zaopiekować, inni "wyględnej" lalki, którą mogą się pochwalić przed kolegami.... Zastanów się lepiej, kogo Ty szukasz:)

Gość natuska85
Ja zupełnie nie rozumiem tego co piszesz. Nie wiem co Twoja niezależność i zaradność ma do rzeczy. Też jestem zaradna, nie rozczulam się, potrafię sobie radzić, ale... mam faceta i kiedy jest możliwe, żeby mi pomógł czy w czymś odciążył, to proszę go o pomoc. Nie wiem dlaczego miałabym tego nie robić:| I mój facet jak zaczynaliśmy się spotykać wiedział, że jestem sama ze wszystkich i radzę sobie, że jestem niezależna i jakoś nie uciekł. Zresztą żaden facet, który mnie poznawał nie uciekał z tego powodu.

Dokładnie:D taka : "Sierotka Marysia" jest urocza, ale na dłuższą metę męcząca.... Niezależne baby są zajebiste!!!!!!!!

Gość facetpotrzydzie
Z jakiej miejscowości jesteś Silna kobieto? ;)