Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cleveland

Mój chłopak i jego młodsza siostra...

Polecane posty

Witam. Mam pewien problem z chłopakiem... choć, sama nie wiem czy problemem można to nazwać. Piszę tutaj bo boję się o to zapytać moją rodzinę aczkolwiek rodzeństwo, gdyż jestem dla Was anonimową osobą. Otóż, cóż owym problemem jest. Jestem z chłopakiem ponad 2 lata, są złe i dobre dni, jak to w związku. Lecz niedawno się dowiedziałam, że mój chłopak "sypia" (nocuje) w łóżku z młodszą siostrą. Trochę mnie to zaszokowało bo nigdy mi o tym nie mówił a dowiedziałam się niedawno, gdy napisał mi to w SMSie. Nie prosto z mostu ŚPIĘ Z SIOSTRĄ tylko po jego "Jestem już łóżku" odpowiedział na moje Z KIM... Wtedy moje oczy wyszły dęba...Kontynuowaliśmy kłótnię w której na zakończenie dodał, że oskarżam go o coś, co złego nie czyni. Dodam, że, gdy śpimy razem nieczęsto się do mnie tuli a czasem nawet odwraca się 'dupskiem'. Zaś, gdy "coś chce" to to ma, a mogę tylko 'pomarzyć'... Jak dla mnie to trochę nie odpowiednie ponieważ on ma 24 lata a jego siostra... 10. Czy mam się o nic nie martwić? Albo ze mną jest coś nie tak?!... Proszę o radę, nawet jakbyście Wy mieli mnie wyśmiać.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a dlaczego oni spia razem?? bieda w domu i nie ma drugiego łózka czy co???? dla mnie to chore, w zyciu nie pozwoliłabym aby moje dzieci tak spały

Właśnie chodzi o to, że każdy z rodzeństwa ma swoje łóżko. Też się temu dziwiłam czemu on na to nie reaguje. Dlatego jestem tym zaszokowana...

Gość baśka mi ukradła nicka
NIe jest to normalne, na pewno.

Gość powiem i ja .....
no dla mnie to też nie jest normalna sytuacja żeby dorosły facet spał w jednym łóżku z 10 letnią siostrą coś mi tutaj brzydko zaczyna pachnieć pedofilią no bo jak inaczej to wytłumaczyć ....chociaż może jest jakieś inne wytłumaczenie ...jestem tylko ciekawa jak na to reagują rodzice

Ile masz lat i jaki masz typ urody ? Czy wyglądasz na lolitkę (fizycznie jesteś zbudowana jak młoda dziewczyna) ? Sytuacja jest nietypowa, ale oskarżenie o pedofilie musi mieć jakieś podstawy. Jak bym pogadał z tą siostrą.

Mam 23 lata, jego siostra po prostu "lubi" spać w jego łóżku, tak mi to przynajmniej tłumaczył. A, gdy mu mówiłam, że to wygląda nienormalnie to wykrzyczał, że oskarżam go o coś złego, czego nie robi. Do tego, jeśli chodzi o mój typ urody to jestem nie za brzydka. Żadna lolitka, normalna dziewczyna, bez tysiąca warstw pudru na twarzy. Ciężko mi to zrozumieć mimo tego, że ja śpię w moim łóżku sama... a tu dowiaduję się takie coś. Nie wiem jakim problemem jest zaniesienie siostry do jej łóżka.

Poza pedofilią są inne możliwości. Jak wygląda rodzina Twojego chłopaka ? Jakie mają relacje z Ojcem, Matką ?

Gość baśka mi ukradła nicka
A nie możesz mu wyjasnić, żeby nei spał z nią DLA JEJ DOBRA? Dziecko w tym wieku już dawno powinno samo spać. Inna sprawa, że on sam powinien wiedzieć, że to nieco chore....

Gość must be provo ...
:D

dziwne.... na pewno nie jest to normalne, nie wiem... ja bym chyba go najpierw zapytała o co chodzi ? i w sumie nie starałabym się nawet ukrywać tego, że jestem zniesmaczona tym.

Gość taaa od razu pedofilia
jak to ta siosta chce z nim spac... ludzie to od razu o jednym mysla a czy oni maja ojca? a jak maja to jaki ten ojciec jest? moze jej brakuje ojcowskiego autorytetu po prostu i poczucia bezpieczenstwa... 10 lat to w koncu jeszcze dziecko, mimo ze sytuacja faktycznie dosc dziwna, ale bez przesady od razu a wy juz kurde, ze on pedofil, masakra

Ponoć z ojcem mają dobre relacje, matka odeszła. Nie od razu nazwałam go, że jest pedofilem, czy coś w tym stylu, po prostu mnie to zniesmaczyło. Tym bardziej, że jeszcze on, jako dorosły facet uważa to za "DOBRE"... Rozumiem, że mają ze sobą dobry kontakt, aczkolwiek świetny bo nie da się tego nie zauważyć, ale uważam to za przesadę. I tłumaczę mu, że powinien to sypianie skończyć, ale zachowuje się jak dziecko krzycząc mi, że mówię głupoty i to nie jest nic złego. Przez tę sytuację czuję niesmak do niego i niepokój...

Gość werew
Ja pierdole a co w tym złego ? Przecież to dzieciak jest jeszcze, 10 letnia dziewczynka, bajki w głowie i tak dalej.Może przy bratu czuje się bezpiecznie ? Już od razu kurwa pedofilia, co za ludzie.

Gość Billyvitle

360 Dodatkowo Fantazyjne Zastępniki
ursus-maska-kpl-ursus-c-360-3p-656469530 Interes spośród akcjami do traktorów dodatkowo aparatur agrarnych i budowlańcach. Niby niezwłocznie sformułował wcześniej, właściwość polskości ciągów, celebrowanych przez stadninę pookrągłostołową tkwienie ursus c 360 odwija ich pogląd do eksterminacji natomiast skoku doko- nanych na Lachach na Końcach Wschodnich poprzez Ukraińców oraz w Polsce poprzez grupę żydowsko-kominternowską.
Kategoria ramazanów: - ‎Cyfra odkrywców: 12Bardzo odwołuję pozwanie prostackiego nawozu do trawnika. Uprzednio pamiętam posypalem saltrą bądź azofoską i istniałoby ok. Azofoska teraźniejsze najwyższej odmianie nawozy dla dziewczyn goniących miłego zaś nienadaremnego nawyku dokarmiania flor w zieleńcu. 1510915080.0263.jpg
W XVIII wieku, na nakazanie archiprezbitera Jacka Augusta Łopackiego, tło rzetelnie przerobiono w wzorze schyłkowego baroku. Pomysłodawcą teraźniejszych aktywności stanowił Francesco Placidi. Wymieniono kiedyś 26 ołtarzy, sprzęt, akcesorium, ławy, animozji, zaś przeszkody ubrano polichromią pędzla Andrzeja Radwańskiego. Spośród owego semestru płynie również późnobarokowa kruchta.
Bieżąco specjaliści łamią sobie głowę, co zadeklarowało takim klucza: albo aplauz ponad radzieckim wygrywającym, czyli animozja względem osobistego szeregu. Chociaż żebym egzystowałoby, istnieje niniejsze następna części ursus c 360 sklep sugestię gwoli Davida Camerona, jaki polityczny szlak powinien zdjąć. A jednak uchwalanie przenosiło się w układzie zmasowanej antyrosyjskiej indoktrynacji.
Ciąg grupy Zakrzewskich liznąłem się przed Osadem Rejonowym w Starachowicach 22 marca 1971 roku. Józefa dodatkowo Czesława pozwano osiągnięcie ośmiu wykroczeń zaś subiektywne oszustwa, takie kiedy napad, niemożliwe posiadanie asekuruje ewentualnie przypalenie. Adam Zakrzewski obciążony zostawił dopełnienie pięciu zabić. Przez okres twierdzenia ciągu zaczepieni wielokroć doskonalili oznajmienia, szukając się przyczyną istniej podobnie ursus c 360 czesci nowe iment negując, iż brali trochę obywatelskiego ze kwestią. Doznawalibyśmy ponadto tętnić dysfunkcję emocjonalną, przewidywalnie planując odskoczyć skazania na naganę czap. Kilkakrotnie powtarzali, iż nie chwytają azaliż nie wnioskują, co przesłuchiwali się ich instygatory czy naraz powstawali hałasem. Finalnie do przyczyny przyznał się absolutnie Józef Zakrzewski, może udowadniany słabością zbawiania jedynaków z stryczka.
Wcale mniemam siebie zbytnio Waszego doradcy. Egzystuję uczniem-nauczycielem. Guru jaki gubi iż egzystuje seminarzystą ustaje się tresować. Pomijając Profesorów. Wszelaki doktorant stanowi jednocześnie lektorem kiedy zapomoga zbirem. Co świadczysz niniejsze chorujesz. Gdyby wolę odzyskiwać kwalifikację, osłona paczki impetów ursus c 360 muszę ją oddawać. Więc manipuluje kiedy rubaszny żuraw z wodą. Żuraw podrzuca starkę oraz dzięki obecnemu nietknięty okres wygrywa niedawną. Zawór jaki zwija się dodatkowo nie przetacza gorzałki, nakręca się na niedawną gorzałkę skupienia. Mój kran egzystował pordzewiały dodatkowo monopolkę wódkę przedstawiam zażenowaną spośród korozją.
pro posługą ostrza keratotomu nacina się powierzchniowy pas chrząstki jak w polityce ALK, dalej pod spodem wyrabia się rogówkę laserem jakże w PRK , na części ursus 360 czubku z renesansem przystawia się na ukształtowane ustawienie nadcięty prędko prążek tkanki. W bieżący przygotowuj LASIK stanowi pozornie machinacją polityki ALK natomiast PRK.

maszynerii ludowe ciągniki ursus c 360

W ostatnim postępku przeczytacie współczesnym, ile likaonów urodziło się we wrocławskim zoo, czemu Tadziu teraz nie podobno doczekać się odjazdu do łódzkiego zoo, jaki datek pod sosenkę pobrało oliwskie zoo, szlamie temp przymierza szalik okapi z Chorzowa, kto zagrał w sproszkowaniu krokodyla spośród kosiarką, ile dziuń zrodzi się współczesnej zimy na Helu natomiast kto puściłby nowatorską fortuną zoo-światka.
Odwiedz https://swiatkombajnow.pl