Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubranka!!!!!!

jest jakas mama ktora nie potrzebuje ubranek dla chlopca!!! we wrzesniu rodze

Polecane posty

Gość ubranka!!!!!!

a praktycznie nie mam nic :(

Gość do normalnie nie wierze
skąd jesteś?

Gość zrób test!
a jak sobie potem poradzisz?? porozglądaj się po lumpeksach albo popytaj znajomych.

Mi pomogli tutaj na Kafe, teraz synek powyrastał z ubranek to i ja mogę pomóc. Jednak najmniejszy rozm mam 62... Skad jestes? Czy bd w stanie opłacić przesyłkę?

Gość ubranka!!!!!!
pytalam ale zadzna z kol nie ma ciuszkowbo nie maja dzieci,a jak maja to juz starsze

Gość ubranka!!!!!!
mama szymonka podaj meila tak bedzie latwiej albo ja podam naduska21@wp.pl

Gość lumpexxxxyyy
W lumpeksie można dostać ładne ubrania nawet po 2 zł niektóre... wystarczy się rozejrzeć :)

Gość ubranka!!!!!!
wiem chodze troche mam ale nie duzo,pomyslalam ze moze ktoras z mam juz nie potzrebuje a mi sie przydadza bo nie przelewa mi sie z pieniedzmi

Gość ubranka!!!!!!
mama szymonka zaraz napisze do ciebie

Gość tilla teqilla
a czemu sobie nie kupisz? kasy nie masz? to zapierdalaj do roboty albo swojego fagasa wyslij:O banda nierobow i zebraków:O wstyd

Gość sadło-masło
ubranka!!!!!! wiem chodze troche mam ale nie duzo,pomyslalam ze moze ktoras z mam juz nie potzrebuje a mi sie przydadza bo nie przelewa mi sie z pieniedzmi jak można żebrać o ubranka dla dziecka? po co płodzisz dzieci skoro cie nie stac na wyprawke? czasami warto pomyslec głową a nie cipą-to naprawde nie boli szykuje sie następny pasożyt na państwowy garnuszek

Gość sadło-masło
jak ja nie nawidze takich tępych cip-najpierw sie dupcą byle gdzie i z byle kim a potem płacz i zgrzytanie zębami.... idz wez kurwa do ojca swego nienarodzonego jeszcze dziecka pros o ubranka itp a nie tutaj żebrzesz-nie wstyd ci? z internetu zrezygnuj(nie pisz,ze masz od sąsiada buhaha) to bedziesz miała co miesiąc 50 zł na jakies ciuszki

Gość lorenkaaa
gburowate sadło masło!!! To normalne, ze ludzie chcą mieć dzieci, bo dzieci to sama radość!!! A przy pierwszym dziecku zwlaszcza jest mnostwo wydatkow. Ubranka, kosmetyki i inne rzeczy kosztują kupe kasy, wiec jak tylko ktos ma na zbyciu i jest do tego mily i dobry to niech pomoze dziewczynie, a nie tak jak ty tylko sie czepiasz!!!

to nie jest normalne,ze ludzie chcia miec dzieci,kiedy ich na nie nie stac!!! i oczekuja ze wszyscy zrzuca sie na ich potrzeby?:O

Gość sadło-masło
orenkaaa gburowate sadło masło!!! To normalne, ze ludzie chcą mieć dzieci, bo dzieci to sama radość!!! A przy pierwszym dziecku zwlaszcza jest mnostwo wydatkow. Ubranka, kosmetyki i inne rzeczy kosztują kupe kasy, wiec jak tylko ktos ma na zbyciu i jest do tego mily i dobry to niech pomoze dziewczynie, a nie tak jak ty tylko sie czepiasz!!! wiem co ile kosztuje bo sama mam dwoje dzieci a do tego dwie zdrowe ręce by na nie zapracowac a nie żebrac obcych ludzi o ubranka widac,ze u ciebie dziecko nie jest planowane tylko z przypadku

sadło-masło - jestes pozbawiona wszystkich pozytywnach odczuc istota. Najprawdopodobniej jestes facetem . Jeszcze raz sie przekonuje ze Polacy to narod egoistow , zapatrzonych tylko w siebie i niezdolnych do wspolchucia i bezinteresownej pomocy. Nawet jesli autorka tematu nie planowala dziecka co mi tez sie zdarzylo nie oznacza, ze trzeba ja teraz spalic na stosie. Aborcja w Polsce jest nie legalna a wpadka moze sie zdarzyc nawet jak sie czlowiek zabezpiecza. Tak wiec czesto mlode kobiety nie maja wyboru. Moj synek tez byl nieplanowany a mimo to kocham go ponad wszystko. Trzeba potrafic odroznic prosbe od zebrania, niestety nie kazdy jest na tyle inteligenty ;)

sadło masło, napisz tym nieruchawym, leniwym krowom prawde, to cie zjada jak psa:O:O:O do roboty leniwe pizdy sie wezcie, bo czas zmarnowany na kafe moglybyscie poswiecic na jakakolwiek prace!!!!!!!

Gość lorenkaaa
Dziewczyna normalnie zapytala i poprosila, jesli jestktos kto chce jej pomoc to nic wam do tego, trzeba sie z tego powodu cieszyc, ze sa jeszcze dobrzy ludzie na tej ziemi, a nie tacy jak co poniektorzy z was- SADLO MASLO!!! I nie oceniaj innych, bo jak ja bym miala cie ocenic to moze i kase masz na ubranka, ale slowo dobroc jest ci totalnie obce, nie wspominajac o rzyczliwosci!!! A moje dzieciątko to najcudowniejsze dziecko świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sadło-masło
[zgłoś do usunięcia] LuxLux sadło masło, napisz tym nieruchawym, leniwym krowom prawde, to cie zjada jak psa dokładnie,prawda zawsze w oczy kole siedzi to to takie wygodnie na dupsku,bez zadnych perspektyw i planów na życie i tylko daj,pomóz...bo ciężko,bo nie ma pracy itp,itd roboty jest pełno tylko chciec pracowac,ale po co jak mozna siedziec sobie i uzalac sie na los

RZyczliwosc:D:D:D:D sadło masło,domyslasz sie juz dlaczego te bezmozgie krowy rozplodowe nie maja pracy??

Gość sadło-masło
taaaa hahaha;) spadam stąd,nie samą kafeterią człowiek żyje,zeby jesc trzeba najpierw zapracowac(chybha ze do mopsu po bony na jedzenie czy jakis zasiłek....hahaha ) ;) takim bezmózgowcom do rozumu nie przemówisz bo to to ma wate w głowie a powinno miec pokrzywy w majtkach;)

Gość lorenkaaa
Totalny egoizm!!!! A idzcie sobie do tych waszych prac, gdzie was nikt nie lubi, a ja w spokoju bede mogla sie cieszyc moim cudownym urlopem macierzynskim:P

Gość ubranka!!!!!!
podbijam :(

Gość zrób test!
a na allegro patrzyłaś? tam często są spore ilości ciuszków za niewielką kwotę.

Gość ubranka!!!!!!
patrzalam a nie mam tyle pieniedzy zeby tak od razu zaplacic