Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubranka!!!!!!

jest jakas mama ktora nie potrzebuje ubranek dla chlopca!!! we wrzesniu rodze

Polecane posty

Gość sadlo-masło
i jak tam aUtorko? ktoś pomoże? bo jak nie, to ja Ci mogę trochę ciuszków podrzucić. Mam od nr 68(bo moje dziecię duże się urodziło) do 92

Gość lorenkaaa
sadlo maslo co ty ciuszki chcesz dac wyludzaczce:P??? to po co sie wogole glupio odzywasz zeby nic jej nie dawac bo to oszustka i zlodziejka?? zdecyduj sie kobieto!!

Gość ubranka!!!!
nie rozumiem dlaczego jestescie takie okrutne! oceniacie kogos a po waszych wypowiedziach widac jakie jesescie,ja nie zebram :( tylko grzecznie zapytalam,a wy???? wyzywacie nie zycze zeby ktos byl w takiej sytuacji jak ja i nie bede wam sie tlumaczyc dlaczegonie mam srodkow do zycia moj temat zamienil sie w wasze pogaduchy i ocenianie innych osob pozdrawiam

Gość to jak nie zamierzasz
powiedzic dlaczego jestes w takiej sytuacji to na moja pomoc nie licz. Jak sie panienko czegos chce od inncy to wlasnie nalezy grzecznie wytlumaczyc dlaczego. Moze jestes po prostu nieodpowiedzialna.

Dlaczego się czepiacie dziewczyny> Nie wymusza na nikim tylko prosi. Mnie w takich sytuacjach nie interesuje czy ktoś kłamie czy nie i jeśli mogę pomóc, mam zbędne rzeczy to daje. Bez sensu ta dyskusja.

Gość ja mam synka który ma pól roku
jak chcesz i opłacisz przesyłkę to wysle co trochę ciuszków po nim, typu body z krótkim mam cały 7pak z georga, mam jakies body z długim rekawem na 62,mam tez spodenki dresowe i jakies blkuzeczki z długim rękawkiem, jakieś pajacyki tez i takie ciepłe welurkowe z disneya. jesli chcesz to napisz na maagdaa1@o2.pl mogę wysłać ale koszt wysyłki opłacisz sama.

Gość sadło-masło
lorenkaaa sadlo maslo co ty ciuszki chcesz dac wyludzaczce ??? to po co sie wogole glupio odzywasz zeby nic jej nie dawac bo to oszustka i zlodziejka?? zdecyduj sie kobieto!! nie widzisz,ze to podszyw? chyba mąż ci przypadkowo wytrysnął na oczy ja dalej obstaje przy tym co pisałam wyzej i zdania nie zmienie.

Gość a moze i mnie ktoras pomoze
ja rodze w listopadzie i tez nie mam wyprawki.

Gość lorenkaaa
Droga autorko mam nadzieje ze znalazlas jakas serdeczna mame, ktora odda cos dla Twojego Maluszka:) Przykro mi ze twoj temat zostal tak potraktowany, ale jak widac zlosliwosc ludzka nie zna granic...:( Dla przestrogi innych przytocze jeden przyklad... Dziewczyna ciezko pracowala za granica, zaszla w ciaze, razem z mezem bardzo sie cieszyli z dzidzulka:) Nagle maz mial wypadek, lezy w spiaczce, w bardzo ciezkim stanie, nie wiadomo czy sie obudzi. Dziewczyna musiala zrezygnowac z pracy i wrocic do Polski. Teraz jest i bez pracy, bez pieniedzy i prawdopodobnie bez meza, a dzidzius za miesiac... Rozne sa sytuacje w zyciu, wiec jak mozna to trzeba innym pomagac. Do sadlo maslo: widac, ze ledwo podsawowke skonczylas, a teksty typu "umyj cipe", badz tez "maz ci wytrysnal na oczy" swiadcza o twojej kulturze osobistej. Do dzieci tez tak mowisz?? ZAL, ZAL i jeszcze raz ZAL

Gość soweńka
sadło-masło bardzo Ci współczuję... No cóż nie każdy mógł skończyć szkołę...Nie każdy miał mądrych rodziców....Nie każdy ma przyjaciół...Nie każdy może być optymistą...

Gość priorytet
sadło-masło ciebie gorycz straszna zalewa! Skorzystaj z fachowej pomocy-może to jeszcze coś da. Bo sama siebie niszczysz! Co Ci takiego ludzie zrobili, że tak strasznie cierpisz?

Gość a ciekawa jestem
co wam zrobiono, ze jestescie tak glupie i naiwne? :D Jak mozna obcej babie raptem powysylac ciuchy, nie majac zadnej pewnosci czy faktycznie ich potrzebuje. Chcecie pomoc? Wspaniale! Jest tyle for pomocowych, gdzie dziewczyny udzielaja solidnej i rzetelnej pomocy ale naprawde potrzebujacym a nie leniom i obibokom, ktorym sie pracowac nie chce.

Może faktycznie autorka potrzebuje tych ubranek ,ale bardzo późno się obudziła ,ja gdybym miała dałabym ,ale parę dni temu oddałam bardzo dużo ubranek ,kombinezony ,czapki pewnej pani również jej nie znałam ,zamieściłam ogłoszenie i ona jako pierwsza napisała wiadomość i poczułam że to nie żadna oszustka przyjechał mąż bardzo skromny człowiek ,zamieściłam w ogłoszeniu również nr tel i zadzwoniły dwie różne panie i kiedy powiedziałam że ogłoszenie nieaktualne to coś odburczały i nawet do wiedzenia nie usłyszałam .

Gość do a ciekawa jestem
tu nie chodzi o autorkę postu i jej racje, ale o wulgarne, wręcz obrzydliwe wypowiedzi "sadło-masło"! Forum jest po to, aby wyrazić swoje zdanie, ale w sposób kulturalny. Niestety "sadło-masło" tego nie potrafi. To, że jest negatywnie ustosunkowana do Autorki - ok, ale skoro jej wypowiedzi czyta mnóstwo osób-to niech one będą na minimalnym choć poziomie(wiadomo różni ludzie piszą...)

Gość a ciekawa jestem
No wlasnie! Nawet jezeli potrzebuje tych ubranek to dlaczego mysli o tym dopiero teraz? Przez 9 miesiecy nie bylo czasu na kompletowanie wyprawki? Widocznie jest nieodpowiedzialna i niedlugo bedzie zadac ciuchow dla roczniaka, 2 latka itd. Bo takie baby sie nie zmieniaja a wy jeszcze je uczycie, ze brak odpowiedzialnosci za wlasne dziecko mozna zrzucic na obcych.

Gość do a ciekawa jestem
cyt. wypowiedzi sadło-masło:" no siedze sobie w pracy,własnie pije kawke" To marny z Ciebie pracownik...

Gość kaftanik niebieski
Czy ktos pomogl autorce?