Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubranka!!!!!!

jest jakas mama ktora nie potrzebuje ubranek dla chlopca!!! we wrzesniu rodze

Polecane posty

Gość szaleją wariatka
autorko skąd jesteś? podaj jakiś kontakt do siebie

Gość zrób test!
skoro nie macie kasy to zorientuj się w sprawie zasiłków z opieki. Takie małe dziecko szybko rosnie i za chwilę będzie trzeba kolejnych ciuszków. a inne wydatki -które jeszcze dojdą? A w lumpeksach patrzyłaś? Tam też podobno nie raz trafiają sie porządne, czasem z metkami ciuszki.

Gość sadło-masło
lorenkaaa Totalny egoizm!!!! A idzcie sobie do tych waszych prac, gdzie was nikt nie lubi, a ja w spokoju bede mogla sie cieszyc moim cudownym urlopem macierzynskim no siedze sobie w pracy,własnie pije kawke a ty ten "urlop macierzyński" to pewno bedziesz miała bezpłatny i całe życie na nim bedziesz siedziała hahaha wiesz,praca czyni człowieka wolnym,pewnym siebie i niezależnym od nikogo ale zapewne tobie nie bedzie dane tego doświadczyc

Gość Kataraktamm
sadło-masło A możesz napisać co zrobić z dzieckiem jak ma iść do pracy? Kto się nim będzie opiekować?? Tylko nie pisz że żłobek... Cena za dobry żłobek to ok 600zł... Jak zarobi 800zł to jaki jest sens???

Gość sadło-masło
hehe jak będziesz mogła siedziec w spokoju podczas gdy nie bedziesz miała dziecku dac co jesc i w co je ubrac?

Gość sadło-masło
Kataraktamm następna "mondra" chyba jej dziecko bedzie miało ojca,babki,dziadków,ciotki zawsze można wszystko zorganizować tak,by pogodzic prace i wychowywanie dziecka ja mam dwoje maluchów 2/5 lat, prace w systemie zmianowym,męża za granicą i jakoś sie nie użalam nad sobą najlepiej jest siedziec i grzebac palcem w dupie oraz czekac jak jakas manna z nieba spadnie

Gość Kataraktamm
taa łatwo powiedziec.... najlepiej obarczyc wychowaniem dziecka rodzine... a jesli sie jej nie ma lub pracuja?

Gość Różankaaa
jeszcze lepiej obarczac swoimi problemami obcych ludzi,zebrajac na forum o ubranka?

Gość sadło-masło
jesli ktos ma dwie lewe ręce do roboty to kazda wymówka bedzie dobra byle tylko nie isc do pracy moi rodzice i tescie az sie prawie biją o wnuki a równiez sami jeszcze pracują

Gość ubranka!!!!!!
moj email nadia212121@wp.pl dlaczego tak ludzi obrazacie,jak nie znacie sytuacji w jakiej sie niektore matki sie znajduja :(

Gość sadło-masło
nikt nikogo nie obraza a sporo matek same sobie winne są,zadają sie z byle patałachami a potem sie użalają

Gość skąd jesteś?
?? jeśli z warszawy to mogę ci dać nieużywane kosmetyki i smoczki

jakie wy tepe jestescie,znalazly sobie temat zeby ludzi obrazac!!!! brak pytan, gowniary niedugo szkola idzcie lepiej kupic zeszyty!!! i dajcie tej kobiecie spokuj ja niestety nie mam nic do oddania, ale napewno jakas mama sie znajdzie,pozdrawiam

Gość skąd jesteś?
a i jeszcze mleko 1 i pieluchy 1 mi zostały

Gość lorenkaaa
Sadlo maslo zal mi cie!!!! Moj urlop nie jest bezplatny, ale to ze ma sie kase nie znaczy ze trzeba sie wyzbyc wszelkich odruchów czlowieczenstwa i nie chciec wspolczuc czy pomoc drugiej osobie, ale ty tego nie zrozumiesz bo to nie twoj poziom EGOISTkO!!! Widac brak milosci, bo maz za granica;P!!! Maz ci zarabia w euro i jest radocha ze masz kase, a wyobraz sobie ze niektorzy wola zarabiac mniej, a razem zyc i wychowywac dzieci!!!

Gość ubranka!!!!
okolice zielonej gory

Gość sfsaf
https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html tu jest link do bezpłatnych próbek johnsona. ja już dostałam, to małe buteleczki, ale maluch nie używa tego dużo. jeśli zamówisz na siebie, na sąsiadke moze uzbiera się kilka zestawów. wysyłają jedno pudełeczko na jeden adres

Gość skąd jesteś?
szkoda

Gość ubranka!!!!
dziekuje :) zaraz zamowie

Gość iza K-ce
autorko,ja mam do oddania wanienkę oraz pare bodziaków 62-68 cm,kilka pieluszek tetrowych/flanelowych zainteresowana?

Gość ubranka!!!!
tak,bardzo

Gość sfsaf
tu też przysyłają :) http://www.bobovita.pl/poradnik http://www.bebilon.pl/ gdy tyu się zarejestrujesz, często wysyłają śliniaki łyżeczki itp. http://www.nestle.pl/gerber/ tu też musisz się zarejestrować i wysłać maila z prośnbą o próbki itp. Pisz, pisz i pisz !!! pisz do firm e-maile. często ywysłają. moze to nie wiele, ale dla ciebie liczy się wszystko :)

Gość anatewka
tez bede cos miala do oddania, mam kilka rzeczy po swoim synku, a on juz konczy rok

Gość lorenkaaa
ubranka zorientuj sie czy nie ma u Ciebie w okolicy bezplatnej, przyszpitalnej szkoly rodzenia, tam rozdaja rozne probki produktow dla dzieci; kremy, butelki, oliwki itp.

Gość ubranka!!!!
dziekuje, napewno donich napisze

Gość do sadlo-maslo
To sie ciesz ze masz ta prace bo co jest dzisiaj to wiesz ale co bedzie kiedys?Moze tez zostaniesz bez srodkow do zycia i bedziesz zdana na laske i nielaske innych.A przydala by ci sie taka lekcja od zycia.Nie chcesz nie pomagaj nikt ci nie kaze ,temat ci nie lezy to nie czytaj.Proste.

Gość sadło-masło
lorenkaaa Sadlo maslo zal mi cie!!!! Moj urlop nie jest bezplatny, ale to ze ma sie kase nie znaczy ze trzeba sie wyzbyc wszelkich odruchów czlowieczenstwa i nie chciec wspolczuc czy pomoc drugiej osobie, ale ty tego nie zrozumiesz bo to nie twoj poziom EGOISTkO!!! Widac brak milosci, bo maz za granica;P!!! Maz ci zarabia w euro i jest radocha ze masz kase, a wyobraz sobie ze niektorzy wola zarabiac mniej, a razem zyc i wychowywac dzieci!!! tak,wyrzuć wszystko z siebie:) nie twój zasrany interes w jakiej walucie zarabia mój mąż(nie w euro jak juz:P) na brak miłości nie narzekam bo męża praca pozwala mu na częste przyjazdy do domu więc spokojnie twoja rozczochrana wnioskuje,ze ty póki co WOGÓLE nie zarabiasz nic tylko żerujesz na dobroci innych mam ogromny szacunek do rodzin które żyją skromnie,ale pracują i nie wyciągają łap po darmoszke i takim osobom zawsze i chętnie pomoge,natomiast nie toleruje nieróbstwa!

Gość czesc jak czapka
boze...jakie to zalosne,jakie smutne zycie bedzie mialo dziecko tej autorki co wy radzicie ludzie...jakies probki,zebranina,brak podstawowych rzeczy,brak kasy:O wspolczuje dziecku zaczynac zycie w takim srodowisku:O