Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość we434555555

Prawda jest taka że teraz ludzie będą

Polecane posty

Gość we434555555

zdychać koło 50 na raka. Mój dziadek który jest lekarzem i ma 95 lat, był ostatnio w szpitalu i powiedział że za jego czasów na onkologii nie było prawie pacjentów, teraz są kolejki. To wszystko zasługa konsumpcyjnego trybu życia, karmienia batonikami dzieci, wędlinką zaprawianą chemią, przeciwutleniaczami, mlekiem od krów przemysłowych. Jedzcie dalej chipsy, frytki, hamburgery, popijajcie colą, karmcie tym dzieci. Ktoś kto je w dzieciństwie taki syf jest narażony na choroby jeszcze bardziej.

Gość bo kiedys sie nie diagnozowalo
nawet

Gość sasdsdsdsddsdsd
i jeszcze debile chcą budowac elektrownie atomwoe w Polsce 🖐️

Gość we434555555
plujcie dalej na zielonych, i wyzywajcie od oszołomów, jedzcie warzywka zaprawione nawozami, kadmem, ołowiem, rtęcią, pestycydami.

Gość we434555555
codziennie zjadam 1.2346 kg naturalnego kruszcu granitu :classic_cool:

teraz we wszystkim jest 'chemia'. nie wazne czy to fast-food czy warzywa - tez sa piekne ale nienaturalne - nie ma w czym wybierac

Gość we434555555
jkkbym mogła to bym te wszystkie samochody rozjebała, one są przyczyną największego skażenia , zatruwają, powietrze, wody, ziemię. Bo wy nie możecie przesiąść się na rowery. Rowerami jeździ kurwa plebs i biedota

Gość nie bój żaby
ludzie nie zdychają, ludzie umierają, ciemniaku.

Gość we434555555
Dlatego ja, niczym Fred Flinstone, popiertalam swoim prywatnym pendolino na napęd naturalno - nogowy :classic_cool:

Gość sasdsdsdsddsdsd
nic z tym nie zrobimy, niszczą ziemię coraz bardziej, zeby sie pokazac, zeby miec najnpwsze samochody, ciuchy, ubrania, a potem ten szmelc zasmieca ziemie bo coraz weicej tego produkują, na co to komu? totalne oglupienie i trzymanie ludzi w niewolni pieniadza i rzeczy materialnych, i zeby jak najbardziej wyniszczyc planete..

Gość we434555555
dokładnie, po co komu tyle rzeczy? Przedmiotów, śmieci, których w tej zacofanej Polsce nawet się nie segreguje. Czyste powietrze, wiecie jaki ma zapach, jak pobudza zmysły. Trzeba pojechać daleko w góry żeby poczuć, wszędzie ten pył i spaliny

Gość sasdsdsdsddsdsd
ale to podobno jest dzialanie celowe, zeby wlasnie znsizczyc ziemie i zanieczyscic ją jak najbardziej, zeby stala sie totalnie niezdatna do zycia dla ludzi ... dzieki temu ktos inny bedzie mogl na niej zamieszkac ;) inna rasa...

Gość we434555555
kto zamieszka na takim smietniku?!! chyba potwory żywiące się uranem. Nienawidzę tej ciemnoty, tej konsumpcji, tego żarcia i wyrzucania i marnotrawienia. Polacy to brudasy, nawet na śmietnikach jest taki bajzel że wokoło 5 metrów jest strefa skażona

Gość E Tam i tak każdy kiedyś
umrze.Kiedyś ludzie mieli też motywację do życia,bo było ono o wiele trudniejsze,ale również ciekawsze.Co to za życie,jeżeli chociażby do 19 lat musisz chodzić do szkoły ze ściśle uregulowanym państwowym programem.Po co długo żyć,jeżeli szanse na prawdziwe życie są coraz mniejsze.

Gość we434555555
Zamiast jeżdzić małymi samochodami to muszą szpanować wielkimi które dużo palą

Gość we434555555
nie umiano zdiagnozować, ale choroby nowotworowe zbierają coraz wieksze żniwo, co 10 lat zapadalność rośnie a nie spada. Umierali na zawał, wylew,a nie na raka

Gość Wujek Timon
No dokladnie kiedys sie pralke kupilo telewizor czy lodowke to sie mialo 20 lat i chodzilo bez zarzutu jak cos sie w tv moglo popsuc to tylko ta lampa z tylu (zampomnialem nazwy) lodowki chodzily jak trzeba i to 20 lat a teraz kup tv lodowke pralke 5 lat pochodzi i do wywalenia. to samo z meblami plyty wiorowe z ladna okleina drowno podobna. a Te prawdziwe meble z drewna sa kosmicznie drogie. i tak jes tze wszystkim na jedzeniu konczac. Zobaczcie na chleb czy zwykle kajzerki dmuchane i po 1-2 dniach sie do niczego nie nadaja. a Kiedys chleb to byl chleb kajzerka tez byla dobra i mozna bylo sie najesc dwoma kajzerkami a teraz zjesz 5 i za 2-3h znow glodny :)

Sama sobie zapierdalaj 80 kilometrów dziennie rowerem,tyle wielu ludzi musi dojeżdżać do centrów miast i z powrotem.

Gość bzykkkkbzykkkkkk
tak, pierdolenie o szopenie! moja prababcie i babcie zmarły własnei na raka i to w wieku 50-60 lat! kiedyś na onkologii było mniej pacjentów bo ludzie do lekarzy nie chodzili. poszedł chłop w pole, przewrócił się i umarł. a we wsi mówili że okaz zdrowia był! tak samo moje babki. lekarza szerokim łukiem omijały, potem to już nawet na onkologię się nie nadawały, lekarz kazał zabrac do domu, żeby w szpitalu nie umierały!

Bo więcej tego raka wykrywają,z uwagi na to,że ludzie dłużej żyją.W 19 wieku Alzaheimer to była rzadkość,bo ludzie zdążyli umrzeć wcześniej.Podaj jakieś dane ilu ludzi w jakim wieku zapada na raka,to możemy podyskutować.

Gość bzykkkkbzykkkkkk
tylko kiedyś na pralkę trzeba było kilka wypłat odkładać. a teraz za swoją wypłate to ja sobie moge 5 pralek kupić.

Gość we434555555
no jeszcze mi może wmowicie że takie jedzenie zatrute nie szkodzi, że te wszystkie związki nie odkładają się w organizmie latami. Wszystko jest cacy, bo tego nie widać, nie robicie sobie badań moczu np, pod tym kątem ile macie ołowiu, pestycydów i innego świństwa

Gość samisiebieniszczymy
Zgadzam się z autorką .To co dzieje się na onkologii to jest straszne !!! Nie mówcie że kiedyś nie było takiej diagnostyki jak teraz i ludzie na raka też umierali.Umierali ale nie w takich "hurtowych" ilościach i w takim wieku jak teraz!!!! Sama się dowiedziałam niedawno o chorobie mam tylko 41 lat jestem już stara? CZAS UMIERAĆ ? Tylko że na onkologi widzę coraz to młodszych ludzi 20,30 ,40 lat itp że o dzieciach nie wspomnę . Lekarze są przerażeni przedziałaem wiekowym zachorowalności na raka ,tego kiedyś nie było !!!! W moim otoczeniu wszyscy którzy zmarli młodo ,zmarli na raka .Walczyli do końca ,chemia ,operacja ,naświetlania -podły i upokarzający koniec życia .Nikt z rakiem nie wygrał niestety ,sama mam zaplanowana chemię ale nie pójdę wolę nie być męczona .Co to za życie ? Na wygranie z rakiem mam marne szanse ale trzeba próbować ,powiedział lekarz .Nie będę walczyć ,nie będę operować się i zdychać w męczarniach .Niech wszystko toczy się naturalnie. JEDNO JEST PRAWDĄ SAMI SOBIE ZGOTOWALIŚMY TEN LOS!!!!! ZATRUWAMY ZIEMIĘ,NISZCZYMY,HODUJEMY W OKRUTNY SPOSÓB ZWIERZĘTA ,FASZERUJEMY CHEMIĄ CO SIĘ DA !!!!!!! Lekarz pozwolił mi jeść wszystko ale ograniczyć mięso,wędliny ,napomknął może zrezygnować z nich(DLACZEGO ???) -no tak teraz to i tak bez różnicy:( Nie jem mięsa i wędlin bo mnie odrzyca na samą myśl o nich,próbuję ziół,jem warzywa i owoce tylko od znajomej pani która ma ogród i sad i nie używa chemii,jajka kupuję u niej od kur które są do cholery normalnie karmione,mleka nie mogę pić niestetyale jeszcze ser też mam od niej.Ma 87 lat jest zdrowa .Wiem że to złudne że pomoże ale cóż mi zostało ?Nie tykam napojów słodzonych ,piję tylko wodę mineralną ,słodycze sporadycznie bo rak ponoć się nimi żywi.Od dwóch tygodni czuję poprawę na tyle że nie jestem senna ,mam ciut więcej sił .Mogę juz np ,sama umyć głowę nie zdychając ze zmęczenia .Proszę moje dzieci aby żyły na tyle zdrowo na ile się da bo za dużo widziałam 18-sto 21-no latków którzy poumierali .Tak być nie powinno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czarnobyl też ma bardzo ,barzo duży udział w tych zachorowaniach to słowa lekarza .Co nas czeka po skażeniu w Japoni? I jeszcze ta żywność chemiczna ,zatrute napąpowane mięso ,sztyczne jajka od zestrsowanych kur.Mój lekarz nie chce słyszeć o nie przyjściu na chemię !!!! Ale ja nie pójdę !!!

Gość samisiebieniszczymy
Wogóle istnieje ogólnoświatowa zmowa milczenia na temat skutków skażenia Świata po tragedii w Japonii zauważyliśćie ???? Dlaczego ???????? Dlatego że wybuchłaby ogólnoswiatowa panika .Japończycy wiedzą że ich kraju już nie ma :(

Gość marco_pol@
popieram argumenty odnośnie chemii w jedzeniu o sztucznym mięsie itp o niszczeniu ziemi. tylko co ma zrobić w tym świecie człowiek zarabiający 1200 zł? on nie ma wyboru takiego człowieka nie stać na droższe lepsze jajka od kur hodowanych w dobrych warunkach, nie stać go na świeże soki i całą tą zdrową żywność. powiedzmy sobie szczerze zdrowa żywność jest droga a i tak kupowana w sklepie nie wiadomo do końca czy taka zdrowa. taki przeciętny kowalski zarabiający 1200 zł to codziennie chodzi do biedronki (nie obrażam nikogo) a od czasu do czasu pozwoli sobie na tesco. najbliżej domu ma market bo zostaliśmy zdominowani przez markety więc nie dziwmy się dlaczego to wszystko jest w sklepach ano jest popyt jest podaż a kowalski nie ma funduszy na lepsze jedzonko. sami daliśmy sobie to zrobić.

Gość samisiebieniszczymy
MARC-POLzgadzam się z toba bo też tak się odżywiałam bo taniej i nie starcza.Dzisiaj wolę zjeść dziennie jedno jajko bez chemii iż 10 od kur trzymanych w klatce i faszerowanych bóg wie czym ,płacę za nie 55 gr więc nie jest to aż tak dużo.Chleb piekę sama ,bułki też z mąki od tej mojej pani ze wsi .Jej dzieci nie przejmą gospodarstwa bo są wygodne .Cieszę się że ją znalazłam .Smak jabłek z jej sadu choć małych i zarobaczonych jest jak w czasach mego dzieciństwa!!! Jabłko ze sklepu nawt polskie to jakaś pomyłka !!!!! Leży w domu tydzień ,dwa i się nie psuje !!!!!!!!!!!!!!! Te od mojej gospodyni na drugi dzień po zerwaniu juz lekko naturalnie się zmieniają iTO JEST PRAWDZIWE JABŁKO !!!!!!

Gość pujdziesz do piekła
Kris Carr wygra ła z rakiem Co poleca? Dietę wegańską, warzywa, owoce, orzechy i zboża. Najlepiej na surowo. Ale nie jest ortodoksyjna. Jeśli chcesz jeść mięso, to dwa, trzy razy w tygodniu, i tylko z ekologicznych gospodarstw. Przepis na zielony drink: 2 duże ogórki (jeśli nie pochodzą z ekologicznego gospodarstwa, należy je obrać) duża garść jarmużu lub sałaty rzymskiej duża garść kiełków groszku 4 5 łodyg selera 1 brokuł 1 2 gruszki lub zielone jabłka szpinak Przepuścić przez sokowirówkę. I pić na pohybel rakowi http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4940815&start=0 czyli potwierdza ze dieta gersona działa

Elektrownia atomowa jest najczystszym i najbezpieczniejszym źródłem energii. Nie ma żadnych spalin, nie zabija ptaków jak np. en. wiatru. A reaktor nie wybuchnie. Nie ma opcji póki człowiek nie schrzani. Poczytaj o tym.