Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Prawiki podoba wam sie jakas dziewczyna ?

Polecane posty

Gość sdsdsdsdsdsdsd
bardzo podobaję mi sie te, ktore chcą slubu, są takie dojrzałe

Gość kanta_lupa
Ble ble, jeśli lubisz i podziwiasz kobiety, jak piszesz w stopce to sobie zagadaj do takiej, ktora nie jest nieosiągalna. w Polsce wiekszość dziewczyn jest ładna, miła i spokojna i jeśli poczują że jesteś sympatyczny i szanujesz drugą osobę, to któraś z nich bedzie sie chciała z tobą spotykać. Ale nie szukaj superpieknej, tylko ładnej i fajnej, bo lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu .

Jak człowiek samotny, to szuka przyczyn- niekoniecznie właściwych, ale jakoś chce sobie wytłumaczyć Moorland- tak myślę. :P

Gość IMO13850
offerma "ty ble ble jesteś brzydkim krasnalem z małym fiutem" JA JESTEM KURDUPLEM Z MAŁYM FIUTEM! BLE BLE jest tylko kurduplem (choć tego innego aspektu nie sprawdzałem i sprawdzać nie będę - uprzedzając co bardziej złośliwych). :classic_cool:

Gość kanta_lupa
najważniejszy jest charakter, widziałam wielu panów, którzy mają żony i dzieci, bedąc niskiego wzrostu .

Gość IMO13850
Pink_Panther "BLE BLE, no trudno, muszę się obejść smakiem." BLE BLE ma tak na co dzień. :P

Gość IMO13850
Przecież byłem dzisiaj Kocico. ;)

IMO, ale Ty jesteś wredotka męska. :D Sam pewnie masz wszystko na tacy, co? ;) (Nie mówiąc już o zapchanej zdjęciami cycków skrzynce.) :classic_cool:

Gość IMO13850
Mam downa.

looooser - przypadkiem ja widzialem i mi sie spodobala bardzo skod nie wazne i jest tylko 1cm wyzsza

Gość IMO13850
Moje podszywy to moi fani. :classic_cool:

Gość IMO13850
No ba! Musiałem założyć kilka konta na G-mailu, bo rosnący limit nie nadąża z pomieszczeniem coraz to nowych zdjęć Cycków Kafeterianek(TM). :P

Gość IMO13850
Jestem starym cwelem.

Gość IMO13850
Kocico - wierszyk był mój. ;)

Gość IMO13850
O sobie mówi; 'Różowa Pantera', a gdzie różowa, nie pokaże nam cholera. I rysować potrafi, ruchem umiejętnym, ma wprawne palce, dzięki nocom smętnym. A czy z niej 'lasia', i czy jest ładna, nic nie wiadomo - to pewnie szkaradna. Choć jedno pewnie, jest Kafe samicą, czyli nieobdarzoną, płaską wręcz dziewicą. Ale to norma, w tych tutejszych progach, że cne lachony, to deski na nogach. :P