Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elunia12345

Mój mąż chrapie.....już nie mogę!!!

Polecane posty

Gość elunia12345

Już nie mam siły, ciagle chodzę niewyspana. Czy Wasi męzowie też chrapią? Czy jest na to jakiś sposób? Przeczytałam na wp jakieś idiotyczne sposoby. Jest tam mowa o jakimś smoczku... o matko mąz ze smoczkiem to niby ma być bardziej seksualne niż chrapanie. Podpowiedzcie jakieś sposoby.

Gość bar basia
to może niech śpi z moim a my we dwie:D;) bo mój zaciąga tak,że sąsiedzi słyszą:D

Gość elunia12345
ha ha dobra myśl:D A udaje Ci się w ogóle spać?

Mój facet też chrapie jak jasna cholera:D Jak zaciągnie na sęk:D Dobrze że jest za granicą:D Bo jakbym miała tak co noc słuchać....druga sypialnia.

Gość elunia12345
dzisiaj w nocy myślałam o rozwodzie;) Na dodatek mój mąz chodzi zawsze wcześniej spać niż ja. No i efekt jest taki , że jak wchodzę do łózka to on już sobie pięknie pochrapuje.

Gość elunia12345
a co lekarz poradzi? Mój mąz już prostował przegrodę nosową ale nie pomogło.

Elunia,mój tak samo.Najpierw go głaszczę później pomyślę że mogę go zagłaskać i szturcham go.Aż w końcu jak nie pierdolnę a on Co chrapię? Przecież nie chrapię:D

Mój brat poszedł do lekarza, bo narzeczona przez jego chrapanie spać nie mogła. 15ego września będzie miał operację na przegrodzie nosowej(miał kiedyś złamany nos) i będą mu podcinać nasadę języka, bo jakoś źle się układa, kiedy śpi...

Gość IKEA ty tu urządziszzz
Marika , dobre :D:D

Gość elunia12345
Mój wie , że chrapie bo nawet sam sie przez to budzi. Też go szturam ale to pomaga na chwilę. Ale w ogóle śpicie przy takim chrapaniu? budzi Was to?

Gość elunia12345
ze strachem przeczytałam, że z wiekiem chrapanie się nasila... no to juz po mnie:O

Kurczę kiedyś usłyszałam samą siebie :D Więc czasami nawet się nie odzywam za bardzo:D

Jest taki dowcip o chrapaniu. Pewna kobieta miała problem z chrapiącym mężem...wielu sposobów próbowała, ale nic nie pomagał. Opowiedziała kiedyś sąsiadce, a ta mówi, że jest w mieście pewna kobieta, która potrafi poradzić sobie ze wszystkimi kłopotami i na pewno jej pomoże. Kobieta poszła do tej babki, opowiedziała w czym problem. Kobiecina jej doradziła, żeby rozsunęła nogi mężowi kiedy ten chrapie. Kobieta pomyślała, że baba jet stuknięta i wyszła, Ale w nocy mąż znowu chrapie, kobieta spać nie może, rozłożyła mu nogi i...cisza..... Wyspała się wreszcie, a rano szczęśliwa idzie do tej kobiety i pyta, jak to możliwe... - A to proste - odpowiada kobieta. Chłop chrapie, rozkładasz mu nogi, wór spada, dziurę zatyka i przeciągu nie ma.... Może pomoże;)

Gość elunia12345
Jedyne wyjście to chyba przenieśc sie do innego pokoju. Tylko, że mój nie chce o tym słyszeć.

Gość Grzegorz Wytrzepał
Jestem wyłącznym Dystrybutorem na Polskę Mongolskich Koniobijek Automatycznych , zapraszam do kontaktu na maila szybkikredyt@onet.pl prosić Grzegorza albo Baśke

Gość elunia12345
a co to sa koniobijki?

Moj tez chrapie ale znacznie mniej niz kiedys teraz da sie wytrzymac-i tylko jak jest zmeczony albo naje sie na noc,napije wczesniej codziennie zrobil operacje przegrody nosowej i pomoglo:)

Możecie wierzyć już nie, ale mój już mąż zaczął chrapać TUŻ PO ŚLUBIE! Jak Boga kocham, spałam z nim od 3 lat, a tu dzień po ślubie jak nie zaczął rypieć, to masakra. Nie wiem, może coś mu się w psychice odblokowało :D Ale najważniejsze to zasnąć przed nim :classic_cool:. A jak nie, to jak tylko słyszę pochrapywanie, to sama zaczynam się wiercić i on wtedy tez, jak położy się na boku a nie na plecach to też pomaga na chwilę. A jak go szturchnę i mówię 'Nie chrap!', to ZAWSZE odpowiada "Przecież ja nawet nie zdążyłem zasnąć!' :D

Gość elunia12345
ja jestem naprawdę juz zdesperowana. Dzisiaj miałam ochote przyłożyć mu patelnią.

Ta, żeby to było takie proste nie słuchać:D Taki chyba ich urok. Czasem żałuję że ja nie chrapię, bo mogłabym się mu odpłacić, ale pewnie i tak by nie usłyszał :D Wydaje mi sie, że jedyne wyjście to się przyzwyczaić.

Gość elka 34
ja czasami spie u dziecka w pokoju bo nie moge wytrzymac tego chrapania marze o przespaniu spokojnie nocy w naszej sypialni

Gość elunia12345
ale to sie nie da przyzwyczaić:O Czy to można wyleczyć?

Wyślij go do lekarza, bo takie piłowanie to jest oznaka choroby np. bezdechu sennego, albo po prostu jest otyły, co też jest chorobą.

mojemu nic nie pomagalo-ani krople ani plastry na nos Moze spprobujcie wlasnie tego a jak to nie pomaga to moze znaczyc,ze ma wlasnie krzywa przegrode,problemy z sercem

Gość elunia12345
mój nie jest otyły....porozmawiam z nim może da sie przekonać żeby iśc do lekarza. Ale czy lekarz w ogóle potraktuje ten problem poważnie?

Gość ja też chrapie
i to ponoć bardzo głośno. Byłam na specjalnych badaniach i nie o przegrodę nosową tylko tu chodzi.Są szpitale,które wykonują takie badania.Zostajesz na noc i śpisz ze specjalnym urządzeniem,które rejestruje chrapanie. Proponuje na takie badania wysłać,ponieważ chrapanie to choroba.