Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elunia12345

Mój mąż chrapie.....już nie mogę!!!

Polecane posty

Gość elunia12345
a co to za krople i plastry?

Gość elunia12345
a ile kosztuje taka wizyta ?

plastry takie jak dla sportowcow-rozrzedzaja platy nosowe powiesz plastry na chrapanie,spray na chrapanie albo krople i pani w aptece pokaze;)

Krzywą przegrodę też może mieć. A lekarz na pewno potraktuje poważnie problem, bo od bezdechu sennego można nawet zejść śmiertelnie.

Gość inkkkkkkkka
Mój chrapie spiąc na plecach wiec w nocy go budze i każe spać na boku:) Wtedy podchrapje ale nic więcej,poza tym polecam stopery do uszu:)

Gość inkkkkkkkka
W stperach noca spię już od czasu mieszkania w akademiku,teraz już nie mogę zasnac bez:)

Gość bartolia123454321
A ja już dawno znalazłam wyjście z sytuacji - kupuje zatyczki do uszu w aptece, wyptróbowałam już wiele rodzai ale najlepsze są woskowe bo układają się dobrze w uchu i nie przeszkadzają. Jak je założe to nic nie słyszę i zasypiam bez problemu. Mój mąż tak bardzo nie chrapie (no chyba że sobie trochę dziabnie, to wtedy zaciąga ) ale lubi zasypiać przy włączonym tv i mi to trochę przeszkadza więc znaleźliśmy wyjście. Polecam zatyczki !!!

Gość elunia12345
mnie uszy bolą od zatyczek:O Juz próbowałam. I nawet w zatyczkach słyszę chrapanie.

Gość a moze rozpedz sie i walnij ba
Do "ja tez chrapie" - mozesz cos wiecej powiedziec w temacie badan i gdzie sie je robi???

Gość Boziaaaa
Oj tak mój mąż też chrapie:/ całą noc go pszturchuję i mówię mu żeby przwrócił się na bok i na chwilę jest spokój ale jak się odwróci na wznak to zaczyna się na nowo :((( Masakra jakaś :/

Gość Boziaaaa
a co do sparjów to u nas nie działaja żadne bo kupowałam juz wszytskie chyba dostepne w aptece

stopery, bez nich tez bym nie spała :o mojego nie tak łatwo obudzić, można Go szarpać i nic :o

Gość dla mnie mąz przez to chrapani
e zrobił sie zupełnie asekaulany dla mnie. Jak może ktoś pociągać jeśli wydaje z siebie odgłosy jak świnia (dosłownie).

Gość quseee55
mój chrapie jak niedzwiedz całe noce nie śpie a obok w łóżeczku córeczka często sie budzi w nocy ma tak twardy sen że już kopnięcia w kostke i szturchnięcia nie pomagają sama często go przewracam z pleców na bok strasznie to męczące nawet jak mała płacze on sie nie budzi śpi jak kamień

Gość to macie tylko jeden pokój
? To jest duży problem jak ktos tak twardo śpi i chrapie? A budzik go budzi do pracy?

Mój chrapał jak cholera. Całą noc orkiestra. Wywaliłam z łóżka i poszedł do lekarza :P Okazało się zę miał krzywą przegrode nosową, jeden zabieg i błoga cisza ;)

Gość a moze rozpedz sie i walnij ba
ranka w te chrapiaca morde. Po co sie meczycie z tymi prosiakami, skoro nie chca sie leczyc?

Gość bardzo pociągająco wygląda
facet z rozdziawioną buzią i wydający odgłosy chrumkania:O

akurat....mój uznaje że jak go kocham to razem z chrapaniem:O

No cóż, mój facet chrapie i do tego z takim dziwnym świstem od czasu do czasu. Jak pierwszy raz to usłyszałam to nie wiedziałam co się dzieje. żeby poradzić sobie z chrapaniem trzeba ustalić przyczynę. Jeżeli to niedrożność dróg oddechowych z zasady trzeba wybrać się na zabieg, jeżeli przez otyłość - wysłać na dietę. Tymczasowo można zawsze zmienić pozycję snu.

mój chrapie nawet jak śpi na boku. Tylko jak spi na brzuchu to nie chrapie.

Gość eye54y3y543
Wywal z łurzka - pomoże Nadal wierzycie, że proszek nie jest piętnastoletnim Danielem? :D

to niech śpi na boku, ale jeżeli tak to możliwe, że ma mocny ucisk w górnej partii szyi. Nie ma przypadkiem nadwagi albo przerostu migdałków?

Gość Ale się ciesze, czy może nie?
Tak nadal wierzymmy, wszystkich was robi w chooja :D:O

mój tez chrapie..kiedys tak chrapał ( jak jeszcze chodzilismy ze soba) ze miał 4 operacje , łamanie nosa, wiazadałka, cejlon podniebienia...troche sie nacierpiał...troche pomogło . do dzis sa dni kiedy w ogole nie chrapie wrecz nasłuchuje czy oddycha:-) ale jednak chrapie duzo ciszej to na pewno. ale sa noce kiedy wkładam zatyczki do uszu i tak spie 9 w ta noca tak spałam bo tak koncertował). Najlepsze sa tzw chionkowe ( boje ie tych innych stosowac). Podsumowujac nie ma na to 100% medoty !!! i lepiej o tym wiedziec.

Gość fajny temat ale
najgorsze ze on mowi ze nie ma problemu przeciez...