Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elunia12345

Mój mąż chrapie.....już nie mogę!!!

Polecane posty

Gość właśnie Ci co chrapią to nie
zdają sobie sprawy jakie to jest uciązliwe dla drugiej osoby.

Gość fajny temat ale
tak, ale czasem nie mozna go dobudzic, nie jestem w stanie nawet mocnym szarpaniem, co wtedy?

Gość ruda............
moj maz chrapie tak, ze mnie to nie tylko rzeszkadza ale i przeraza nie chce isc do lekarza mamy malutkie dziecko, ktore czesto budzi sie w nocy kocham meza i synka, ale czasami mam ich serdecznie dosyc jestem notorycznie niewyspana i zmeczona trace ochote na spanie z mezem

Gość a moze rozpedz sie i walnij ba
ranka, cholerne wieprze. Najlepsze jest to ze oni wcale sie nie wysypiaja bo wbrew pozorom jeszcze bardziej sie mecza...

Gość do Grześka Wytrzepała
Jak ktoś qrwa twoja mać pyta co to te koniobijki to wyjaśnij !!!!!!!!!! Qrwa co to za handlowiec z ciebie ????!!!!:P

Mój też chrapał, ale w końcu tu się wyleczył: www.abc-med.info przez tydzień po zabiegu pobolewało go gardło, ale teraz jest ok. i wreszcie przesypiam spokojnie noc

Gość ryskka
Poczytajcie sobie na stronie niechrapanie.pl

Gość oooooooooooy
ja przenioslam sie do drugiej sypialni. tego nie dalo sie wytrzymac:O

Gość rysskka
Do elwiry: na czym polegal ten zabieg i ile kosztowal?

Gość wysylajcie
tych wieprzy do lekarza. Nie ma wyjscia.

Gość eeeeeeiva
Mam ten problem-i jest to powazny problem nawet wiekszy dla partnerki.Taki wieprz utrudnia sen,jesli jest sie juz u kresu-bo ile mozesz nie spac? Myslę o rozwodzie,jakie mam wyjscie jesli on nie chce isc do lekarza?

Gość natalia_koniecka
ja Cię doskonale rozumiem, bo też mam z tym problem ;) nie mogę zasnąć w domu, mąż tak strasznie chrapie, a jak zaśnie na plecach to już w ogóle mogiła. My idziemy w przyszłym tygodniu do Gabinetu Harmonia, w którym mamy umówiony zabieg laserowej terapii chrapania. Czytałam dobre opinie w internecie, więc liczę, że to będzie moja ostatnia nadzieja.

a nie prościej spac w oddzielnych pokojach? czy to niewykonalne u was?

Gość aaa.
Miałam mnustwo róznych poważnych dolegliwości, chodziłam od lekarza do lekarza. Nigdy niczego konkretnego sie nie dowiedziałam....Tradzik, fatalny zapach z buzi, bóle kręgosłupa, skurcze mięśni, niedokrwistość, kamień nazębny, itd...dużo tego. Po latach samodzielnych poszukiwań, czytania i wzięciu leków okazało się że mam TASIEMCA. Wcześniej badania kału robiłam dziesiątki razy. nigdy nic nie wyszło. Czuje się teraz rewelacyjnie. Mąż nie należy do szczupłych osób. Wątroba w kiepskim stanie, strasznie chrapał (miał robiony celon, badanie bezdechu sennego, prostowanie przegród nosowych- nic nie pomogło), wysokie trójglicerydy (nie pije, nie pali). Męzowi podałam leki. To dopiero dwa dni, ale...przestał chrapać. SZOK. poczekamy trochę i zrobimy badania krwii. Będe podawała też dzieciom, które pocą się w nocy, psują sie zemby, słaba koncentracja, zaparcia, itd.... Podejrzewam ,że bedzie jakiś sukces. Lek można kupić za granicą. U nas nigdzie nie dostaniecie bo potrzebny jest dowód, czyli człon tasiemca i zgoda ministerstwa Zdrowia. A, jesze mama -wysokie skoki ciśnienia az po drgawki, bóle kręgosłupa, ostre bóle pod sercem, bezsenność, itd... Mówię wam czytajcie na ten temat, możecie sami sie wyleczyć. Lek NICLOSAMIDE-YOMESAN. Można kupić w necie, w Stanach, Niemcy, Belgia, itd.- bez recepty. Sa też inne leki szukajce info w necie. Polecam tez Vega Medica w Warszawie. Tam dostaniecie receptę na konkretną ilośc leków odrobaczających, a nie tak jak od pediatry - jedno opakowanie, ktore na nic nie pomoże. Pamietajcie Czyste rece to podstawa!!! Powodzenia.

Gość aaa.
Miałam mnustwo róznych poważnych dolegliwości, chodziłam od lekarza do lekarza. Nigdy niczego konkretnego sie nie dowiedziałam....Tradzik, fatalny zapach z buzi, bóle kręgosłupa, skurcze mięśni, niedokrwistość, kamień nazębny, itd...dużo tego. Po latach samodzielnych poszukiwań, czytania i wzięciu leków okazało się że mam TASIEMCA. Wcześniej badania kału robiłam dziesiątki razy. nigdy nic nie wyszło. Czuje się teraz rewelacyjnie. Mąż nie należy do szczupłych osób. Wątroba w kiepskim stanie, strasznie chrapał (miał robiony celon, badanie bezdechu sennego, prostowanie przegród nosowych- nic nie pomogło) wysokie trójglicerydy (nie pije, nie pali). Męzowi podałam leki. To dopiero dwa dni, ale...przestał chrapać. SZOK. poczekamy trochę i zrobimy badania krwii. Będe podawała też dzieciom, które pocą się w nocy, psują sie zemby, słaba koncentracja, zaparcia, itd.... Podejrzewam ,że bedzie jakiś sukces. Lek można kupić za granicą. U nas nigdzie nie dostaniecie bo potrzebny jest dowód, czyli człon tasiemca i zgoda ministerstwa Zdrowia. A, jesze mama -wysokie skoki ciśnienia az po drgawki, bóle kręgosłupa, ostre bóle pod sercem, bezsenność, itd... Mówię wam czytajcie na ten temat, możecie sami sie wyleczyć. Lek NICLOSAMIDE-YOMESAN. Można kupić w necie, w Stanach, Niemcy, Belgia, itd.- bez recepty. Sa też inne leki szukajce info w necie. Polecam tez Vega Medica w Warszawie. Tam dostaniecie receptę na konkretną ilośc leków odrobaczających, a nie tak jak od pediatry - jedno opakowanie, ktore na nic nie pomoże. Pamietajcie Czyste rece to podstawa!!! Powodzenia.

Gość exit110
Po kilku latch obserwacji mojej dzieci siebie i męża wiem, że nadpobudliwość u dzieci , nerwowość, kłopoty w nauce - koncentracja, zgrzytanie, złe sny, krosty na pupie, osad na zembach, psujące się zemby, czerwone pieprzyki, kaszel równiez szczekający, w nadmiarze kichanie i bekanie, popękane naczynka, nadmierna otyłość, chudość, podsiniałe oczy, krosty - są od pasożytów. Nie wszystke te obajwy muszą występowac jednocześnie. Dzieci mają coraz więcej tasiemczyc (zbiorowe żywienie w szkołach, przedszkolach, psy i koty). Na tasiemca możecie kupić lek Yomesan/Niclosamide z aptek internetowych za granicą. Bez recepty. Vermox też kupicie . Mi zniknął NIEPRZYJEMNY ZAPACH Z UST, krosty, łamliwe paznokcie, grzybica między palcami u nóg, kamień nazębny, mąż mniej chrapie i mówi, że ogólnie czuje się jakis lżejszy... Dziecko brało zentel 3 dni // 2 tyg. przerwy // Vermox 3 dni //. Nic nie znalazłam w kupie.// znów 2 tyg przerwy i zastosowałam powyższy przepis u swojego dziecka przez kilka dni, potem podałam mu Vermox (ciągle stosując sok z czosnku) i to co zobaczyłam w kupie to był szok... Musicie ostrożnie przeprowadzać odrobaczanie gdyz bardzo silnie zarobaczony organizm może nie poradzić sobie z toksynami po robalach, tzw wstrząs anafilaktyczny. Jedzcie dużo ogórków kiszonych, kapusty kiszonej, cytryny. Robaki uwielbiaja zakwaszony organizm, a nie znoszą środowiska zasadowego. leki, farmaceutyki pomagaja tylko wtedy kiedy wspomagamy je naturalnie, nie jemy słodyczy, mąki itp....Lekarze próbuja wmówic nam rózne choroby, nie wierzcie we wszystko co usłyszycie. Nieświeży oddech prawdopodobnie = TAsiemiec. Kupcie Niclosamide / Yomesan najlepiej 2 opakowania bo nie zawsze jedno wystarcza. Poczytajcie o tym leku w necie. Kupcie w aptece on line, za granicą, holandia, niemcy, belgia. Chyba, ze macie kogoś znajomego za granicą. Dobrze tez podac pozostałym członkom rodziny...W Polsce lek nie jest dostępny, zakazany przez Ministerstwo Zdrarowia. A ludzie chodzą do lekarzy. Ci diagnozują coraz to nowsze jednostki chorobowe (wrażliwe jelito, Halitoza itp.) tylko nikogo nie mogą wyleczyć i tak dorabiamy koncerny farmaceutyczne dokupując kolejne dawki leków które zamiast leczyc czyszczą am portwel i powodują kolejne dolegliwości. Jaki mieliby z nas pożytek gdyby szybko nas wyleczyli !?? Mi pomogła w diagnozie Wega Medica w Warszawie, ale od dawna podejrzewałem, że to moze być tasiemiec. Powiedzieli, jaki lek kupić....

Gość smolesan
można to 100% wyleczyć bezbolesnym zabiegiem podniesienia podniebienia, który trwa paredziesiąt sekund. Jakby ktos szukal lekarza, to np ten jest dosc tani: http://drmed.pl/?page_id=761

Gość Daga31v
Moi Mili. Mój mąż chrapał od paru lat. Myślałam czasem, że go uduszę :) Co noc musiałam go budzić żeby przestał chrapać. Często szłam do salonu na kanapę bo nie dało się wytrzymać. Pomyślałam, że może są jakieś tabletki czy coś innego na to chrapanie. Koleżanka z pracy poleciała mi stronkę z której zamówiła dla swojego i ponoć zadziałały. Postanowiłam kupić mojemu. Byłam sceptycznie nastawiona. Po paru dniach cisza. Niesamowite. Polecam :) Tutaj macie link do tej stronki. http://www.croc.link/5lR

Gość gość
W niektórych przypadkach wystarczy skorzystać z naturalnych suplementów i chrapanie przechodzi. Mężowi takie planuje kupić bo znalazłam notkę na ten temat http://sposobynachrapanie.pl/tabletki-na-chrapanie/ myślę, że w jego przypadku tabletki powinny pomóc bo nie ma raczej niczego co by go klasyfikowało na zabieg.

Gość gość
Chrapanie można i trzeba leczyć! Zamiast się męczyć - niech mąż idzie do dobrego laryngologa! teraz są różne metody leczenia - wszystko oczywiście zależy od diagnozy. W Warszawie jest taki dobry laryngolog, nazywa się Wojciech Kukwa. Warto się do niego zapisać na konsultację.

Gość gość
Za mało mu ciagniesz

Gość gość
Znam dr. Wojciecha Kukwę! To doskonały laryngolog! Przede wszystkim dobrze zdiagnozował mojego syn. Jestem mu wdzięczna za pomoc.

Gość gość
Odświeżam wątek, co na chrapanie? Lekarz to może wyleczyć? Muszę jakoś pomóc mężowi, bo wiem, że to dla niego uciążliwe. Oprócz tego nasz komfort spania jest na poziomie 0 :(

Gość medicusDCL
Chrapanie można leczyć. Zachęcamy do konsultacji z specjalistą z Medicus DCL. Lekarz laryngolog zdiagnozuję przyczynę chrapania Pani męża i dobierze odpowiednia metodę leczenia. Więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie internetowej www.medicusdcl.pl. Zapraszamy.