Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzianana91

ohydny biust... ;(

Polecane posty

Gość pluciak
Pocwicz troche na silowni , poplywaj napewno sie ujedrni ;) Nie jest ohydny jest poprostu troche tluszczu i skory :) I nie rezygnuj z seksu tylko z powodu wygladu ;) Nie oplaca sie :)

Gość no faktycznie zbieraj na opera
cję. ile ważysz? chudłaś i tyłaś pewnie...

Gość pluciak
no wlasnie tak myslalem skora :) Ujedrni sie zczasem :D

170 cm, 87 kg.. od kilku lat chudne i tyje.. i to nie tak że jakieś 2 -3 kg.. to są wahania 10 kg w góre, potem 10 kg w dół

Gość jestem facetem i potwierdzam
moze i dupa ale szczera :D i do tego facet :D takich brzydkich w zyciu nie widzialem nigdzie nawet na foto na tym forum.

Gość baskimama
no i od razu widać, że to nie jest żadne D i nie ma się co dziwić, ze jak nosisz "d" to biust tak wygląda. Ja mam biust chyba o połowę mniejszy a noszę 75F. Sprawdź sobie tutaj, jaki jest twój dobry rozmiar: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html \

mysle ze wieksze kompleksy powinny i maja... kobiety ktore nie maja wcale biustu !!! wiec ty powinnas sie cieszyc ze masz taki biuscik i tyle... uwierz mi (wiem po moim mezu) twoj partner bedzie zadowolony i bedzie mial czym sie pobawic :)

tak sadzilem wazysz o 20 kg za duzo i dlatego wygladaja tak. schudniesz to i rozmiar sie wyrowna.

"jestem facetem i potwierdzam tak sadzilem wazysz o 20 kg za duzo i dlatego wygladaja tak. schudniesz to i rozmiar sie wyrowna." wiesz co pierwsze straci ona jak zacznie chudnac az tyle ? BIUST.... i bedzie plaska... czy wtedy dla ciebie "faceta" to bedzie atrakcyjna kobieta... watpie !

Gość baskimama
madzianana91, ile masz na wydechu i ciasno pod biustem, i ile masz w biuście (zmierz w biustonoszu miękkim na fiszbinach i bez niego)?

kurcze no wlasnie... i to nie tyle strace biust... co zrobia mi sie worki.. zeby sie tam zrobilam płąska no to ok... ale mi sie zrobią typowe worki

I potwierdza się teoria jednego z moich kolegów - w cyckonoszu duży cyc jest ok, nawet ponętny,a wlascicielka pewna siebie, do czasu gdy nie musi sciagnac tego cyckonosza. Wtedy wielki cyc uderza o glebe z hukiem i juz nie jest sterczacy i ponetny, gdyż wisi do kolan i rozłazi się na boki. Ja tam sie ciesze z mojego małego biustu, bo takia historia jak autorki nigdy mnie nie spotka i nie bede musiała sie stresowac.

Gość baskimama
Nie moja droga, wychodzi 80K jeśli mówimy o rozmiarówce "naszej", czyli polskiej czy niemieckiej (triumph, kostar i podobne). 36G to Ci wychodzi w stanikach angielskich. I jak widać miałam rację, nosisz biustonosze kompletnie źle dobrane, za małą, duuuużo za małą miską i dlatego zniszczyłaś sobie cycki. Zmień na dobre (idź na forum lobby biuściastych) to po kilku miesiącach noszenia takich wszystko się powinno dużo poprawić.

baskimama troche sie zastanow co mowisz... jak ja przymierza rozmiar E to musialabym nawpychac w miseczke waty zeby mi nie odstawal.. a ty mi kazesz miske K? zwariowalas? takiej chyba nawet nie ma

szczupla zawsze bedzie atrakcyjniejsza od grubej. masz takie zdanie poniewaz pewnie sama jestes gruba albo masz wielki biust. wielki nie znaczy ladny.

i teraz juz jestem przekonana ze nie rozbiore sie przed moim Rafałem bo wiem jak zareaguje.. czyli tak jak myslalam. a wszyscy mowią- wymyslasz;(

Gość popierdolonamarzycielka
jak schudnie 20 kg to jej się biust nie wyrówna, tylko zostaną wiszące jeszcze gorzej piersi. dobry stanik, na pewno nie masz D. nie licz, że się cycki magicznie uniosą, ale jakaś poprawa powinna być i śpij w staniku. piersi można podnieść operacyjnie, tylko zostają blizny i trzeba mieć forsę:P są brzydkie nie ma co ukrywać i rozumiem Twój ból. czy Ty masz na tym zdjęciu ręce uniesione do góry? no to jest jeszcze gorzej niż to co widać.