Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzianana91

ohydny biust... ;(

Polecane posty

A Tobie z Tych wymiarów wychodzi polskie 75G właśnie, angielskie 34E , czyli wszystko się zgadza :)

Gość best_bra masz wiedzę...
AŻ 113 w biuście? No to się zgadza. Kurczę, nie wyglądaja, jakieś góra 100 właśnie dawałam. Mam biust dużo mniejszy, a myślałam, że większy jest mój, jak patrzyłam na zdjęcie. Cóż, inne piersi mam po prostu.

Jak założysz za małą miskę i pół biustu pójdzie Ci pod obwód to na pewno nie. Jak założysz stanik z dobrą miską to jeszcze w zależności od modelu może się zdarzyć, że obwód będzie za luźny i trzeba będzie sięgnąć po 75 z przeliczoną miseczką ;) Nie wierzysz? Zrób eksperyment: zmierz obwód dowolnego swojego stanika luzem, a potem go maksymalnie naciągnij i zmierz jeszcze raz. Ile wyszło różnicy? 10 cm? 15 cm? Stanik, który w rozciągnięciu ma sporo więcej niż Ty pod biustem nie ma szans piersi Ci podtrzymać, a że praktycznie każdy biustonosz rozciąga się o kilkanaście cm więcej od tego co na metce to obwody trzeba zaniżać.

Gość popierdolonamarzycielka
a próbowałaś kiedyś?:P i nie w 80D tylko taki jak Ci dziewczyny podały:) teraz nosisz 85D tak?

mozesz wziąć 75 i z jak największą miseczką. Plywanie chyba jest najlepsze na poprawę jędrności, ale stanik odpowiedni to podstawa, plecy tak się nie męczą .

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaa
do autorki rozumiem cie bo mam podobny problem :( biust mam podobny do twojego tylko mniejszy zawsze o niego dbalam zawsze spalam w staniku smarowalam kremami ujedrniajacymi i co? gowno nawet mam na biuscie pare rozstepow, to genetyka jaki mamy biust, ja mam przez moj wielkie kompleksy od lat :(i tez sie wstydze plci przeciwnej i to bardzo jak mnie jakis facet widziala naga to jak lezalam w polmroku itd itd nigdy bym przed facetem nie stanela nago mam np tez rozstepy na innych czesciach ciala i nic na nie nie pomaga, w 100 % cie rozumiem takich jak my jest duzo i mam identyczny problem mam nowego faceta jeszcze mnie nago nie widzial :(

Gość a mi szkoda
autorko, spróbuj naprawdę tego, co Ci radzi best_bra! dla mnie biust był też koszmarnym kompleksem (niby maławy, ale też po schudnięciu, mały, wiotki i leisty :( ) - no i odkąd zaczęłam nosić rzeczywiście dobrze dobrane staniki (z 75B - A przerzuciłam się na 65DD, ew. 70C) jest o wiele lepiej - nawet po zdjęciu bielizny :) idź sobie do jakiegoś dobrego brafitterskiego sklepu, kup na początek ze 2 na zmianę - i za parę miesięcy będziesz faktycznie widziała różnicę :) no i nie bój się - facetów tak naprawdę kręci sama obecność biustu - mały, duży, równy, krzywy - największy bajer, że jest;) :D lekko przygaszone światło, czy tam jakieś świece, żebyś się pewniej czuła - i luz;)

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyny to co piszecie moze pomc ale troche naprawde ja tez juz to przerabialam

Gość IIIIIIIIIIleeeeeeeeeeee
to zdjecie bylo juz nie raz wstawiane i fakt OHYDNE CYCORY

Gość mam pytanko o cos tam
pokaż swoje pryszczyki i się pochwal cymbale

Gość Pałlina
nie ma to jak ohydne cycki ..takie wyprane jaK skurvysynn po sama ziemie :) zajebiste

Gość zawsze biusty wzbudzają
pałlina pokaż swoje , wrzuć fote to ocenimy jakie ty masz"zajebiste"

Gość veryAnka
a próbowałyście stosować jakieś dobre preparaty pielęgnacyjne? np. Eleveation Plus? Znacie?

madzianana nie widziałam twoich piersi, ale po podanych wymiarach myślę, że masz 85 D góra 85 DD. Dobra rada, nie kupuj staników tzw.targówek. Kup droższy dobrej firmy i nie żałuj kasy, nawet jakby miał kosztować 100 zł. Jak będziesz miała wypróbowana firmę, to wtedy można nawet w ciemno na necie w przecenach kupować, a stanik będzie dobry. Do tych co głupio piszą że wstrętny, a może tak każdy by trochę pomyślał. Nieważny rozmiar i kształt, ważne #@%#$^ że zdrowe bez raka! A ty się laska tak nie przejmuj :)

Gość krola11980
Wiele możesz zdziałać kupując odpowiedni biustonosz polecam Desirebutik.pl, z pewnością znajdziesz coś dla siebie.

Gość olivier to
"Taka mloda siksa jak Ty, moze miec maly, duzy, sredni, szeroko lub wasko rozstawiony ale nie ohydny..."

Gość Olive_pl
Pierwszym krokiem jaki powinnaś uczynić jest zmiana swojego nastawienia, ponieważ negatywna samoocena własnego wyglądu sprawia, że odczuwasz jeszcze większy dyskomfort psychiczny. Żeby kobieta mogła poczuć się pięknie bezwzględnie musi zaakceptować swoje ciało. Nie napisałaś co nie podoba Ci się wyglądzie w Twoich piersi, jednak musisz mieć świadomość, że często wystarczą odpowiednie ćwiczenia klatki piersiowej, kosmetyki ujędrniające biust oraz dobrze dobrana bielizna aby przywrócić kobiecie radość i satysfakcję z posiadania pięknego dekoltu. Żadne piersi nie będą się dobrze prezentowały w rozciągniętym poszarzałym biustonoszu, z którego piersi albo się wylewają albo swobodnie wiszą. Ładny biust to atrybut kobiety, także warto pielęgnować swoje piersi, inwestować w bieliznę wysokiej jakości. Piersi powinny być delikatnie uniesione w górze, a sylwetka wyprostowana, wówczas kobieta czuje się pewniej siebie. Na początek polecam dokładne zmierzenie swojego obwodu pod biustem oraz w najszerszym miejscu na wysokości brodawek, gdyż jest to podstawa aby dobrać prawidłowy rozmiar biustonosza. Następnie zwróć uwagę na kształt i rozstaw swoich piersi i na tej podstawie wybierz odpowiedni dla siebie model. www.olive.pl - pokusa dla zmysłów