Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzianana91

ohydny biust... ;(

Polecane posty

Moze mały jest kompleksem,szczególnie tak mały,ze go nie widać. Pisząc o swoim miałam na mysli B i jest on idealnie proporcjonalny do mojej figury,wiec zupełnie nie zazdroszczę wam tych wymion do ziemi. Inna sprawa- nie wszyscy faceci przepadają za dojnymi krowami, mój facet np. nigdy nie lubił cycków większych niż C, zawsze podkreślał,że C było dla niego górną granica, wymiona nigdy nie były w jego typie, wiec proszę przestać pieprzyć,że kazdy facet będzie zadowolony z faktu,że w łózku leza razem z nim arbuzy.

Ja mam 19 lat ale moje tzytzki są po prodtu małe :) Mam 75B. Ty masz wielkie-fakt!!!! Ale nie myśl, że nie mogą sie podobać :) każdy ma swój gust :)

Mgła nad doliną... - > twoj nie lubi duzych, ty masz maly, moj lubi duze jak mam duzy... o czym tu gadac... sa rozni ludzie i rozne gusta... i najw. to dobrze sie dobrac... i reszta jest malo wazna co inni mowia co jest niby ladne a co nie !

Gość jestem facetem i potwierdzam
po tym co piszesz... widac ze nie jestes facetem - dobre :D jeszcze nikt mnie o to nie posadzal. raczej nie dopuszczasz do siebie tego ze nie kazdemu sie podoba to co tobie. zreszta sadze ze maz tak mowi bo ma taka zone a w glebi duszy jak kazdemu facetowi podobaja mu sie piersi C na szczuplej kobiecie a nie wymiona i figura jak u zawodnika sumo.

Gość popierdolonamarzycielka
jak już to debilko;) co Ty taka agresywna? dajesz zdjęcie, prosisz o rady i się wkurwiasz, bo ktoś piszę prawdę;) a ten Twój Rafał to chyba nie jest ślepy, co? widzi jak wyglądasz, ważysz 87 przy 170 i skoro Ciebie chce to nie widzę problemu z cyckami:P a spać nie każę Ci w staniku jak będziesz uprawiać ten swój seks, tylko jak będziesz spać sama:P

Komentarz mojego faceta, kiedy akurat przechodził za moimi plecami i zobaczył fotkę autorki kątem oka, cytuję : " Zwisy w najgorszym wydaniu, czyli nie dość, że wisi, to jeszcze kształt pestki dyni/odwłoka kleszcza.Tak to się kończy - duże cycki, duże cycki..a potem laska zdejmuje stanik i robi się smutno". I tyle w tym temacie.

Gość baskimama
Cóż, wierzyć mi nie musicie, a ja was przekonywać nie będę. Nie moje cycki obwisają i nie ja sobie krzywdę robię :D

Baskimmama ma całkowitą rację, wychodzą właśnie takie rozmiary, jak podała, a co daje zmiana rozmiaru na właściwy choćby wizualnie to można zobaczyć tu: http://stanikomania.blox.pl/2007/08/Kwestia-rozmiaru.html Ta dziewczyna ma na sobie, po poprawnym dobraniu rozmiaru, stanik 32J angielskie, czyli polskie 70O, 70P (a tak!). A że "jak mierze E to się topię" to cóż, zależy jakie to E mierzysz..., sama miseczka to nie jest rozmiar, 95E to miska dużo większa niż np. 70E, i większa np. od 80H. Prosze, ładnie wyjaśnione dlaczego, z obrazkami: http://maheda.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=152%3Aczy-miseczka-d-jest-bardzo-dua&catid=35%3Aartykuy&Itemid=71&lang=pl http://stanikomania.blox.pl/2010/01/Ta-slynna-miseczka-D.html Poza tym są jeszcze takie "szczegóły" jak poprawne założenie stanika (wygarnięcie biustu etc.) i wyregulowanie ramiączek. Proszę, też wyjaśnione ze zdjęciami: http://forum.gazeta.pl/forum/w,50580,78351015,78546819,Zdjecia_dla_niedowiarkow.html No i na koniec: umiejętność oceny, czy biustonosz leży prawidłowo. Nie sądzę, żeby ktoś noszący do tej pory "D" na biuście potrzebującym 80K wiedział, jak prawidłowo dopasowany stanik wygląda (jak powiiny leżeć fiszbiny, obwód etc. - check-pointów jest kilka), więc nie wierzę też w "topię się" tej osoby ;) Lektura o dopasowaniu tu: http://besame.blox.pl/2007/02/Stanikowo-poradnikowo.html http://stanikomania.blox.pl/2008/11/Gdzie-zaczyna-sie-piers.html

A jeszcze a propos wyglądu piersi: " Jak sobie pomyślę, że - gdy byłam młodym 23letnim dziewczęciem - na luźno mierzoną skórę pod biustem 82 cm kupowałam 80tki... to mnie szlag trafia. Oczywiście wszystko mi podjeżdżało, 80E było największym wtedy rozmiarem w salonach (i tak za małym na moje 102 w biuście), a 85 wiedziałam, że już musowo będzie za luźne. Już wtedy czułam się gruba i nieatrakcyjna. PRZEDTEM Przed "oświeceniem" miałam 87 cm pod biustem, 120 w biuście, panie w Triumphie proponowały mi 90E, ew. 95E... Pani w BOŚu w Krakowie zaproponowała mi 85F, bo akurat miała większe miski. Nie muszę mówić chyba, jak w tym wszystkim wyglądałam. Obwody 90 i 95 po pewnym czasie zaczęłam zawiązywać na węzełki, żeby chociaż trochę mnie trzymały. Każde podbiegnięcie gdziekolwiek nie obywało się bez koniecznego trzymania biustu, bo bez trzymania bujał się luźno i radośnie na wszelkie możliwe strony. Gładką linię ramion zaburzały dwa rooowy, które pod koniec dnia były bardzo czerwone i bardzo obolałe. O bolącym non-stop kręgosłupie nawet wspominać nie będę - KOSZMAR. Powoli zaczynałam marzyć o wycięciu sobie połowy w ogóle wszystkiego, od byłego przerośniętego biustu poczynając. Byłego - bo to, co nosiłam na klatce piersiowej, nie przypominało biustu, może tylko w ogólnym zarysie. Miałam na klatce piersiowej dwa lejące się, płaskie wory, zaczynające się - owszem, w okolicach mostka, blisko siebie, idące w dół w miarę łukiem do brodawek, które "celowały" pionowo w dół, a następnie linią prostą kończące się gdzieś w okolicach łopatek, w miejscu bliżej nieokreślonym. Naprawdę wyglądałam wstrętnie, nie mogłam się na siebie patrzeć, wydawało mi się, że jestem czymś w rodzaju potwora. TERAZ Od około roku noszę nieźle dobrane staniki. Wrażenie pierwsze - od pierwszego nieźle dobranego stanika - ale wysoko mam biust w tym staniku! Wrażenie drugie - KURCZAKI! Mogę BIEGAĆ! Opinie osób z zewnątrz "Rany boskie, jak Ty schudłaś!!! Ty... przepraszam, że pytam.. ale lifting piersi robiłaś?" Dołączyłam do stanika od czasu do czasu masaże - ale darowałam sobie je, bo mam wrażenie, że mi się naciąga skóra, mimo kremu nawilżającego. Może masaż w pozycji leżącej miałby więcej sensu? Robiony przez osobę drugą? Nie wiem. Robię sobie prysznic zimną wodą, noszę od kilku tygodni jakiś stanik non-stop, również do spania. Generalnie - mój biust przypomina w końcu biust. Brodawki "patrzą" do przodu, biust mam _znacznie_ wyżej, jest jędrniejszy, bardziej zwarty, jeszcze trochę, a będę sobie mogła pozwolić na staniki niskozabudowane ;) Aha - i co śmieszniejsze - mój biust wygląda na MNIEJSZY, niż w tych źle dobranych stanikach." Cytat stąd, polecam gorąco cały wątek: http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203,75213023,75229152,Re_Co_mi_dala_zmiana_rozmiaru_stanika_na_wlasciw.html

chcialabym operacje sobie zrobic.. ale mnie nie stac- przynajmniej narazie.. a za nim mnie bedzie a to stac to pewnie rafał juz dawno bedzie mnie widział nago..;(

Gość brzydkie jak wszystkie te
normalne cycki, co Ty chcesz dziewczyno duze cycki zawsze tak wyglądaja, chyba, że są silikonowe kazda laska z duzymi ma takie zwisy, tyle ze w stanikach tego nie widac, a panie w necie na jpgach maja silikony!!!!

Gość popierdolonamarzycielka
chodzi tutaj o Twoje samopoczucie, bo to będzie rzutować na Twoje życie, to co pomyśli sobie Twój facet jest mniej ważne, a na pewno nie pomyśli źle;) co innego patrzeć na zdjęcie, które wrzuciłaś, a inaczej widzi Ciebie Twój facet nagą, to chyba jasne:P nie będzie tak źle;)

Sam fakt, że nazywasz duże piersi "wymionami" świadczy o tym, że jesteś istną kretynką z 2 krostami zamiast piersi, która z zazdrością spogląda na dziewczyny, które mają więcej niż B 🖐️ Pomyślałaś może kiedyś że twoj facet jest skrytym pedałem i dlatego gustuje w kobietach bez piersi? :classic_cool:

Gość Mgła nad doliną tryknij się
o ścianę, bo nie wiadomo po co tu wlazłaś. Nikogo nie obchodzą twoje zajebiste cycki, nie o nich jest temat. A z pogardy, jaką traktujesz inne kobiety (wymiona itd.) widać, żeś wredna i jednak chyba zakompleksiona. Pewnie cię ktoś kiedyś rzucił dla "wymion" A jeśli się pocieszasz, że każde duże, to obowiązkowo brzydkie, to pocieszaj sie dalej, jak ci to dobrze robi. Każdy facet plecie takie bzdury małobiuściastym, żeby je dowartościować i się im podlizać, a potem się ślini na widok dużych. 🖐️ Autorko, cycki nie są modelowe, do oficjalnie obowiązującego kanonu piękna na pewno nie pasują, ale trzeba brać co się ma i tyle. Chudnięcie tylko zaszkodzi - zrobią się wiszące woreczki, kaszana ogólnie. Dziewczyny dobrze tu radzą - stanik sobie dobierz, doucz się o prawidłowej rozmiarówce (zależy ile masz pod biustem, jeśli jesteś tam wąska, to rzeczywiście mogą Ci wypadać nawet K, choć nie sądzę). Ćwiczenia na klatkę piersiową, masaże, prysznice ("utwardzą" i poniosą biust) i przede wszystkim głowa wysoko :)

Gość Mgła nad doliną tryknij się
I mniej agresji, bo to odrzuca bardziej niż brzydki biust (wyobraź sobie, że spanie w staniku podobno naprawdę przynosi efekty, choć mnie nie byłoby na pewno stać na takie poświęcenie). Generalnie wiem coś o sprawie, bo też mam duże piersi (większe od twoich) :P Ale spoko, mąż uwielbia je, na plaży faceci nie mogą gał oderwać i - tu wiadomość dla mgły i jej teorii stanikowo-wymionowych - za granicą opalam się topless, więc jakoś żadnej traumy nikt nie doznaje po ściągnięciu stanika.

Cena nie ma tu nic do rzeczy, można kupić niedopasowaną, źle uszytą szmatkę i za 500 zł. Dobry stanik to stanik dobrze dobrany, czyli w dobrym rozmiarze. W Twoim przypadku polskie 80K (mały wybór) albo angielskie 36G/36GG (wyboru od groma, proszę: http://www.bravissimo.com/products/lingerie/all/#/1?show=all&sort=4&back=36&cup=g A ze spaniem w staniku (też dobrze dopasowanym!), co ktoś wyżej napisał to absolutnie nie jest żart, to jest jeden z czynników, które pomagają przywrócić zniszczonym złymi biustonoszami piersiom przyzwoity wygląd.

Gość kasandrawwww
mgła nad dolina - niby jestes zadowolona ze swoje biustu, ale jad az tryska do tych biusciastych. Ja sama mam duzy biust, ale nie neguje i nienazywam twojego 75B rodzynkami, w porowaniu do ciebie, gdzie nazwalas duze piersi wymionami :o ja mam duzy biust 70G i coz, jest w duzo epszym stanie niz autorki, gdyz bardzo o niego dbam, masaze, odpowiednio dobrany biustonosz itp. Takze nie generalizuj. Kazdy jest jaki jest i chyba o to chodzi, o roznorodnosc. Ty jestes zadowolona ze swojego malego, a ja ze swojego duzego. Mniej agersji dziewczyno;) "I tyle w temacie" ... :] :o a Ty autorko wykazujesz się niewiedza, mowiac ze nie ma takiego rozmiaru biustonosza jak K ;) poczytaj troche o dobrze dobranym bbiustonoszu !! naprawde duzo daje, wiem to po sobie.. :)

Dziewczyno, zrozum: jeśli nie kupisz dobrze dobranych biustonoszy to pływanie, siłownia, kremy, masaże biustu Ci NIE POPRAWIĄ. Nie mające podtrzymania piersi będą się dalej rozciągać i obwisać, grawitacji pływaniem nie powstrzymasz (ale stanikiem tak). Jeszcze coś na zachętę: http://maheda.eu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=56&Itemid=86&lang=pl

Gość best_bra masz wiedzę...
ale powiedz na jakiej podstawie dobrałaś jej stanik? Czy ona podała, ile ma pod biustem i w biuście, bo nie mogę znaleźć. Bo jakoś mi się wydaje to K jednak przesadzone. Ja mam biust większy, bardziej pełny - 80 cm pod biustem i ponad 100 w biuście i noszę 75 G, mogłoby być H przy niektórych modelach, więc gdzie tu do K? Chyba, że ona bardzo wąska pod biustem jest, ale nie wygląda.