Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczony głupotami

czy jest tutaj jakas mądra kobieta bez faceta??

Polecane posty

Gość dsdsdsdsdsdsdsd
hm ja jestem sama ale bym sie toba nie zainteresowala, bo smiedrzisz mi po prostu zwyklym ruchaczem, ktory sam byl do niczego w związku a teraz robi z siebie ofiare.

"jestem wolny i zmęczony dziwnymi jazdami, głupota ludzka, niewiastami popadającymi z namiętności w namiętność" 1) mądry człowiek nie ma takich problemów, bo gdy widzi, że coś nie gra z tą druga stroną, to nie bawi sie w jakieś gierki 2) nie robi z siebie cierpiętnika, któremu przyszło żyć an tym nieszczęsnym świecie gdzie ludzie są tacy głupi :D 3) wie że życie jest zbyt piękne by przejmowac sie głupotą innych :) i ją ignoruje

Gość myśle
staram sie, przynajmniej do tej pory tak bylo. raz wybuchlam i stalo sie. nie mozna ludzi zmieniac, ani kobiet ani mezczyzn. mozna im jedynie pomagac w tym by stawali sie lepsi. mnie partner zostawil sama z tym problemem, bo wlasnie wybuchalam i okazalo sie,ze jeszcze nie panuje nad emocjami. on sie nie podjal pomocy mi, choc pomagal w podobny sposob wielu innym

Gość zmeczony głupotami
dsdsdsdsdsdsdsd jestem niezwykłym ruchaczem i nie robię z siebie ofiary a jeśli czytałaś uważnie to nie tyle tkwię w dziwnych okładach co jestem zmęczony ludźmi, i wcale nie zależy mi szczególnie by Cie do siebie przekonywać

Gość zmeczony głupotami
fiku mikuuu jeśli jesteś mądra to nie masz takich problemów.. czy jednak masz?? dlaczego jesteś samotną

Gość zmeczony głupotami
aha , to rzeczywiście zmienia postać rzeczy:) a chcesz go mieć??

Gość myśle
nie jestem samotna, a wypowiadam sie tylko w temacie. do samj rozmowy tutaj nie musze byc chyba bez faceta? nie jestem ani samotna ani bez faceta :) mowilam Ci, ze nie od madrosci zalezy czy sie ma takie problemy ale od pracy nad soba. mam takie problemy,. szukalam sobie mistrza i guru ale nie potrafilam z jego nauk korzystac i stracil cierpliwosc. to kryzys, nie brak faceta

Gość myśle
sorki, nie doczytalam, ze to nie bylo do mnie :) w zadym razie tak to wyglada u mnie

Gość Zocha Dupcocha z Wawy
:) A wiecie że Edek sobie jajka obsrał po pijaku ???:P

Gość zmeczony głupotami
mysle opowiedz więcej o tym kryzysie

Gość zmeczony głupotami
fiku mikuuu tutaj to co najwyżej można kogoś poznać , nie szukać a życie zweryfikuje resztę, zgodzisz sie z tym

Gość zmeczony głupotami
ONA// kim jesteś , jaki jest Twój czarny nick??

Gość myśle
tak, zycie weryfikuje wszystko co zostalo powiedziane. panienka poznana tu moze Ci sie ladnie zareklamowac jako madra i ulozona a i tak wyjdzie po czasie. o kryzysie nie powiem niestety, bo to sa rzeczy miedzy mna a partnerem.

Gość zmeczony głupotami
fiku mikuuu więc chciałaś wyłącznie podyskutować??

Gość myśle
nie wywlekam swoich spraw dla innych, nawet anonimowo takie mam zasady. jest tu masa ludzi ktorzy musza sie wyagadac, albo jest to dla nich forma terapii.

Gość zmeczony głupotami
myśle masz w sumie racje, tu można napisać wszytko ale pogląd na człowieka wyrabia sie poznając go

Gość ONA//
nie mam tu czarnego nicku, nie zależy mi na tym, wolę czytać, niż pisać

Gość myśle
drugiego czlowieka poznaje sie cale zycie, bo kazdy sie zmienia. cechy sie wyostrzaja, doswiadczenie wplywa na osobowosc.

Gość za.inna
Ja skończyłam 40. Ale czytając ten wątek przypomniałam sobie reality show Kawaler do wzięcia. Ale to było żenujące :D

Gość ONA//
zmęczony chyba poszedł odpocząć

Gość zmeczony głupotami
nie będzie żadnego reality na początek wystarczy mi wartościowa znajomość

Gość ssdsdsdsddsdsd
uwazajcie dziewczyny, to jakis oblesny 30parolatek, co juz niejedną pewnie wykorzystal i zostawil a teraz robi z siebie na forum ofiare biedną wykorzystaną przez kobiety :O żeby zlapac nastepną, przeruchac i zostawic 🖐️

Gość zmeczony głupotami
czy każda kobieta ma na celu dominacje?? czy każda zamierza okładać faceta na swoja modłę?? czy może zdarzają się wolne od prób manipulacji??

Gość ADFGTGHFGB
tak ,a na co masz ochote

Gość zmeczony głupotami
ssdsdsdsddsdsd no współczuje ci przykrych doświadczeń, ale owszem, ostrożności nigdy za wiele