Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczony głupotami

czy jest tutaj jakas mądra kobieta bez faceta??

Polecane posty

Gość myśle
kiedys slyszalam, ze partnerstwo to cichy kompromis feministek z szowinistami :)

Gość myśle
myslisz, ze nawijam tu, bo zmeczonego chce ksztaltowac? :)

Gość myśle
za.inna a co to byl za typ?

Gość zmeczony głupotami
fiku mikuuu to ze twoja wiedza na temat mojej osoby ogranicza sie tylko do tego co do tej pory o sobie ujawniłem nie przsądza o tym czy jestem tzw ciepłe kluchy czy nie:P nie jestem

Gość myśle
ja tu nikgo nie uksztaltuje, nie mam takiej mocy przez net, zeby uksztaltowac kogos podczas jednej rozmowy :P

Inteligentnej kobiety nie da się "urobić" i to bez względu na wiek, chociaż te małolaty(oczywiście nie wszystkie) maja straszne parcie na "związek"...ja sobie nie wyobrażam żeby facet próbował mnie w jakiś sposób "kształtować", od tego są kompromisy.

Gość te coca cola
ciekawe jak zmeczony z tego wybrnie?????

Gość myśle
kazdy ksztaltuje sie cale zycie, a druga osoba moze by do tego impulsem. ksztaltuja cie najpierw rodzice a potem na Ciebie ma wplyw ktos inny kto staje ci sie bliski. jesli przez ksztaltowanie rozumiesz proces wywierania na kims wpywu i podprzadkowywania go sobie, to korzystamy z innego slownika definicji:)

Gość te coca cola
zmęczony zaj.ebisty z ciebie znawca kobiet..... szukam mądrej kobiety...... i masz je na miekko......gratuluję.......jak glu.pie to co zrobić.......jak muchy sie zleciały

Gość myśle
ksztaltowanie to proces rozwoju a nie urabiania. nie padlo ode mnie slowo "urabiac". nie po to te slowa istnieja oddzielnie, zeby przypiswyac im to samo znaczenie.

Gość zmeczony głupotami
..milady... przychylam sie do wypowiedzi , myślę nie w tym rzecz żeby urabiać kogoś na sile czy próbować zmanipulować, ważna jest próba porozumienia umiejętność znajdowania wspólnej płaszczyzny, i tzw kopanie do jednej bramki, jeśli mężczyzna ma ciągnąc wóz zwany rodziną to dobrze , kiedy kobieta od czasu do czasu pomorze a jeśli nie to chociaż w tym niech nie przeszkadza

Gość myśle
kobiety lecą na sukinkotów, a jak pojawia sie taki zmeczony, co ma jakies podejscie do normalnego zwiazku, to mu zarzucaja ze cieple kluchy...

Gość zmeczony głupotami
te coca cola czy o to w tym chodzi?? problem jest wtedy kiedy próbujemy postrzegać wszystko w sposób łatwy a przecież nic łatwe nie jest

Gość a pierwsza dziewczyna
pewnie miala dosc tego ze nie chciales sie zenic z nią po 10 latach związku tak? zgadlam?

Gość zmeczony głupotami
być zwykłym skurwysynem to żaden problem w zasadzi, tylko ze w ten sposób nie osiągnę wyznaczonego celu a tylko nieźle się zabawie, pytanie po co, wiec i łatwe kobiety mnie nie interesują, mogą służyć jedynie jako pomoc w spuszczeniu z krzyża:P

Gość zmeczony głupotami
1 dziewczyna była moja zona 12 lat. po 10 już związek nie istniał 2 ostanie to naciąganie sie bez sensu, odbiło dojrzałej kobiecie gdy znalazła sie w towarzystwie niedojrzałych, zbyt szybko podjęliśmy decyzje o małżeństwie i nie wyszalała się zawczasu

Gość a pierwsza dziewczyna
czyli puscila sie z innym?

Gość te coca cola
nieeee dla odmiany chcesz pogadac? intelektualista, to ja sobie poczytam

Gość zmeczony głupotami
tak a po 1 roku znajomości z nim w przeciągu tygodnia miała następnego

Gość a z drugą dziewczyną
czemu nie wyszło?

Gość myśle
odbilo, bo nie dostala i nie przezyla w odpowiednim okresie tego co powinna. ale mlodzi zawsze ida na pewniaka, ze jak dane raz to juz na zawsze

Gość zmeczony głupotami
druga była gwiazdą, zbyt piękna i zbyt doświadczona i jak sie okazało nie ceniliśmy tych samych wartości moralnych, dodatkowo odległość i jakis strach, z pozoru czasu wiem ze byłem facetem z którym niby chciała mieć dziecko ale raczej bazowała na wykorzystywaniu nie swoich środków finansowych:P taki typ:P

Gość a z drugą dziewczyną
a napisz cos wiecej o tych wartosciach moralnych, jakie TY masz wartosci moralne w takim razie?

Gość zmeczony głupotami
myślę ze w 1 przypadku decydujące było wychowanie, fakt ze przeżyliśmy wspólnie wiele trudnych chwil ale gdyby nie wrodzona skłonności do życia ponad miarę byli byśmy razem, dziś ma odpowiedniego faceta który pracuje ciężko na nią i ich dzieci i nie dyskutuje

Gość myśle
czyli wyglada raczej na to, ze biora Cie wyrachowane suki...

Gość pryszczasa
czyli byles dla niej za biedny?

Gość zmeczony głupotami
takie jak powinien mieć każdy myślący chrześcijanin( abstrahuje od wszelakich fanatyków religijnych) raczej moralność to sposób życia, pewne stałe rzeczy które nie powinny ulegać zmianie, nie jestem idealny, bywało ze zbłądziłem i nie boje się do tego przyznać, chodzi mi o poglądy na rodzinę, miłość współżycie, używki itd

Gość myśle
ło matko... ale sie cięzko zrobiło

Gość zmeczony głupotami
dla niej każdy jest za biedny, ot typowa księżniczka, a ja nie zabiegam specjalnie o bogactwo, nie chce, wole skromne spokojne życie

Gość zmeczony głupotami
myśle ciężko?? moralność nie jest w sprzeczności z figlami w sprawach intymnych, ba można naprawdę sobie na wiele pozwalać pod warunkiem ze nie biedzie to pozbawione szacunku i ma swoje określone granice