Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczony głupotami

czy jest tutaj jakas mądra kobieta bez faceta??

Polecane posty

Gość zmeczony głupotami
ADFGTGHFGB na to co każdy człowiek który chce utrzymywać bliskie kontakty z kimś wartościowym

Gość myśle
wolne od manilupalcji to sa z reguly juz tylko takie, ktore manipulowac nie maja kim. kobiety cale zycie daza do tego by zmienic partnera, a jak im sie juz uda, on sie dostosuje to sie okazuje, ze ona nie jest juz nim zainteresowana, przestaje byc dla niej atrakcyjny

Gość no to napisz....
ile miales kobiet, związkow? ile wykorzystales? czekam.

Gość myśle
kobiety chca sobie facetow wychowywac, podporzadkowywac, rzadzic nimi i ich zasobami i plakac,ze sa tylko kobietami... A kobiety sa silne w swoich slabosciach. "Jestem słaba, bo płaczę, jestem silna, bo łzami, moge sprawić, byś wrócił"

Gość zmeczony głupotami
myśle 100% racji

Gość zmeczony głupotami
no to napisz.... dlaczego z góry zakładasz ze wykorzystałem?? już wydałaś osąd, szukasz zaczepki i czujesz sie pewniej na forum?? czy tak próbujesz budować swoja wartość w oczach innych??

"czy każda kobieta ma na celu dominacje?? " kobieta chce silnego mężczyznę! przykro mi że dajesz sobą manipulowac :(

Gość myśle
nie oburzaj sie... zapytal ile, przeciez mozesz powiedziec po prostu :0. Nie dawaj sie namietnosciom :)

Gość zmeczony głupotami
mysle masz racje we wszystkim, tylko ze ja juz uodparniam sie na pewne próby manipulowania, dlatego odsuwam takie osoby od siebie ale przekonaj mnie ze nie ma juz normalnych kobiet to zostanę pustelnikiem:P

Gość myśle
dokladnie tak jak mowi fiku mikuuu. mezczyzna zaczyna sie tam, gdzie łapy manipulantek nie docieraja. mezczyzna sie staje, nie rodzi :)

Gość zmeczony głupotami
fiku mikuuu pozwalałem kiedyś, teraz chce stworzyć wspólną intymność, prywatność, wolna od tych chorych naleciałości

Gość no to napisz....
ile miales powaznych zwiazkow? jak dlugo trwaly???

Gość myśle
są nornalne, gdzies sobie chodza i pewnie maja wiele do zaoferowania. moze wiekszosc z nich nie ma sily przebicia. moze faceci ich nie wybieraja, bo wola zimne suki? tez moze byc tak, ze podswiadomie wybiera sie ludzi w okreslonym typie lub o jakichs cechach

Gość zmeczony głupotami
bylem w 3 poważnych związkach i kolejno trwały 10, 2 i 2 lata

Gość zmeczony głupotami
mysle, gdzie takie są?? albo juz mężatki albo wożą sie swoimi autami i na ulicy ich nie spotkanm

Gość za.inna
o, to ja jestem tą, która się wozi...;P

Gość myśle
prywatnosc wolna od chorych akcji. brzmi bardzo dobrze, ale osobe z ktora chcesz wejsc w zwiazek powinienes dokladnie przeswietlic i przygladac sie czynom. to dobrze, ze sie uodparniasz na proby manipulacji, jak cos takiego poczujesz to nie wiej od razu tylko panne ustaw do pionu. nie boj sie stanowczosci i stawiania wrunkow. w kobietach jest cos atawistycznego, co sprawia ze lubia czuc sie podlegle, nawet jesli podejmuja proby przejmowania steru i zaczynaja dominowac.

Gość no to napisz....
aż 3 związki i żaden nie wyszedł??? i wina kobiety tak? cos nie chce mi sie wierzyc. poruchales sobie i koples w dupe jak ci znudzila, ot co

Gość zmeczony głupotami
są kobiety które pozwalają sie wykorzystywać i pozwalały w przeszłosci, sa i mężczyźni którzy akurat mieli podobna przeszłość, pytanie brzmi: dlaczego nie trafia swój na swojego??

Gość zmeczony głupotami
za 3 razem to ja zerwałem ale żałuje ze nie zrobiłem tego w 2 pierwszych przypadkach a w 3 gdy miesza sie toksyczna matka tak zazwyczaj sie kończy

Gość myśle
nawet jesli kobieta ma silny charakter i z reguly jest przywodczynia, bo taka jest jej osobowosc, to jest plaszczyzna, na ktorej staje sie malutka i od tamtej strony mozna ja ksztaltowac.

sytuacja nr 1: jedna ciepła klucha spotyka drugą ciepłą kluchę, oboje się sobie spodobają, oboje nic z tym nie zrobią sytuacja 2 ciepła klucha spotyka twardą kobietę, ona go ustawia, przejmuje inicjatywę,on nie widiz świata poza nią :) banalne ;)

Gość za.inna
Jeśli chodzi o manipulację, to największy znany mi osobiście mistrz był akurat mężczyzną.

Gość zmeczony głupotami
pomijam zatem fakt emocjonalności kobiet, raczej szkodliwy jest brak chęci współdziałania i egoistyczne podejście do życia

Gość myśle
swoj na swego wreszcie trafi jak przemysli co go ciagnie do danych osob. zrob sobie jakis moze bilans, wypisz cechy kobiet z ktorymi byles, gdzie one mialy problem, w czym tkwil, i w ktorych kwestiach nie dochodzilo miedzy wami do porozumienia. tak moze byc latwiej. i to nie szybko w glowie tylko na papierze.

Gość zmeczony głupotami
fiku mikuuu sytuacja 3: kobieta egoistka i empatyczny facet, on zostaje z niczym sytuacja 4: empatyczna wrażliwa kobieta i facet skurwysyn, ona zostaje porzucona i wykorzystana

Ja wymieniłam tylko sytuacje tyczące się twojej osoby, resztę pominęłam (jest neiskończonie wiele sytuacji :) )

Gość zmeczony głupotami
myśle w tym momencie ma już mocno wyklarowany pogląd na to z jaką kobieta chciałbym dzielić życie a dobrym przykładem jest mój brat który założył niedawno rodzinę z kobieta tzw do rany przyłóż

Gość myśle
fiku mikuu racja - nie ma czegos takiego jak 100 % partnerstwo w zwiazku. ludzie slysza ze zwiazek ma byc oparty na partnerstwie i przyjmuja, ze chodzi o to ze jest 50/50. w relacji ludzi zawsze ktos jest dominujacy na jakims polu a ktos idzie w tyle. partnerstwo to ogolna formula.