Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chce mi sie logowac.......

Plamienie w ciąży w UK!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nie cuduuujcie
Dzieweczki nie rozumiecie, to nie jest ratowanie człowieka, bo według terminów medycznych to nie człowiek i to jest bardzo skomplikowane, nie ma co przesadzać i panikować, nie jedna mocno krwawi, a jednak rodzi zdrowe dziecko, po prostu silny płód...a nie jedna roni mimo że ma super opiekę i leży plackiem...

Gość nikon i minolta
Nie cudujcie będziesz sama w ciazy to sobie zrobisz co zechcesz... Ja i podejrzewam większość kobiet będzie robiła wszytsko żeby ciążę podtrzymać. Jak się nie uda- trudno, ale robiłam co mogłam.

Gość nikon i minolta
Dla ciebie durna bzdziągwo to nie jest dziecko a dla mnie i podejrzewam autorki to jest dziecko. Wiec skończ już z tymi swoimi wywodami bo niczego nie osiągniesz....

Gość woda mineralana z cytryna
Kochana, zostal juz komputer w spokoju, ogladnij jakis film, poczytaj czy odpocznij po prostu, zawsze znajda sie tacy, co patra,zeby wbic szpilke, a nie podniesc na duchu, wszytskie wiemy, ze jak sie zarodek nie wyksztalci, mimo brania lekow na podtrzymanie, to tak musialo byc, wada genetyczna, lepiej, ze na pocztaku niz pozniej, ale nie ma na nic reguly, mysle, ze u Ciebie wszytsko bedzie dobrze, zastanawiam sie, czy nie moglabys sprobowac zadzwonic do innego ginekologa w polsce i zapytac, czy ta luteina moze zaszkodzic teraz, mysle, ze nie, ze moze i mozesz juz brac od dzisiaj, ale musis to skonsultowac, chcoiaz juz jutro idziesz do lekarza na badanie, wiec nie zostalo duzo czasu, mowie - nie czytaj juz for, bo naczytasz sie tyle, ze zwatpisz i stresu sie najesz.

Gość Nie chce mi sie logowac.......
Woda wiesz akurat tak pechowo moj maz ma podwojne zmiany przez te dwa dni i jestem sama jak palec.. leze i tylko ten net pod reka podtrzymuje mnie na duchu- chociazby takimi wpisami jak Wasze :) Dzieki za miłe słowa, jutro co by nie było okaze sie na czym stoję..

Gość nie cuduuujcie
Oj nie piszcie jak to źle rękę w UK złożyli, bo w Polsce co krok są takie historie...podejrzewam, że to już taka domena publicznej służby zdrowia, gdzie często są niedobory kadrowe, sprzętowe, czy po prostu brak miejsca i nieważne czy bogaty kraj, czy nie, wszędzie to się zdarza...Radzę podejść bardziej racjonalnie do wszystkiego, bo emocjonując tylko człowiek się nakręca i denerwuje, a po co, nikt nie powiedział, że życie jest łatwe :)

Gość D.Bill
nikon- taki jest trend w niektórych szpitalach - nie myją dzieci tylko wycierają, moja młodsza też nie była myta, jeszcze przez 2 dni miała strupki od krwi we włosach i zyje:) ale jak siostra język zna to się mogła dopytać o to... nie chce mi się - nie stresuj się, nie nakręcaj się, nie myśl co będzie, odpoczywaj i unikaj stresu jak mozesz - tylko tyle i aż tyle możesz zrobić!

Gość nie cuduuujcie
Spokojnie, myśl pozytywnie, jestem przekonana, że będzie dobrze :)

wiem co o tym, bo jak mialam krwienie tez bylam sama z internetem :) napisz jutro co i jak!!! Caluje i sciskam, musze uciekac :))) Pozdrawiam :**

Gość okrutnica ze mnie
Autorko - będzie dobrze, zobaczysz!!! Czekamy na wieści jutro. Ja poroniłam w 9 tc a potem zaszłam w kolejną i mam super synka :D Tobie też życzę zdrowego dzieciaczka :)

Gość okrutnica ze mnie
I jak autorko? Co się dowiedziałaś? Daj znać.

Dzieki dziewczyny, ze o mnie pamietacie :) To ja juz zalogowana.. Jest maleństwo, żyje serduszko mu bije.. Leżałam tak rozkraczona i wyłam.. Zawsze myślałam, że mam silna psychikę ale przy tej ciąży to ja wysiadam Widziała krew, ale nie w środku tylko obok w macicy.. Nie umiała powiedzieć dlaczego, "tak bywa" i mam sie nie martwic jak znowu takie samo plamienie sie pojawi bo może ona "zejść" za jakis czas.. Dostałam nawet fotke maleństwa, przodem łobuziak był ułożony i sobie spał..tylko serduszko pykało.. I wiek ciązy z OM czyli 10 tydzien i 4 dzien zgadza sie identycznie z długością CRL co do dnia Ma 37,2 mm Kamień z serca.. Mam nadzieje, ze do 14 wrzesnia juz nic mnie nie spotka ..

ajccc nie mialam wczesniej dostepu do internetu, bo wyjechalam.. widzisz jest wszytsko dobrze :) bardzo bardzo bardzo sie ciesze, ale wiedzialam, ze tak bedzie, strachu sie najadlas ak jak ja ostatnio. Teraz juz bedzie dobrze, zobaczysz, ja w przyszlym tyg. tez do lekarza, czuje sie zupelnie normalnie, wszytskie objawy minely z 6 tygodniem, a teraz chyba zaczynam sie poszerzac.. :) Super wiadomosc, ciesze sie bardzo, ze wszytsko dobrze u Ciebie :D Pozdrawiam, napisz jak sie czujesz!!!

Hej woda, a ty na kiedy masz termin? :) Ja czuje sie jako tako hehe Ostatnie dwa tygodnie I trymestru zaczynaja mi dawac w kosc pod wzgledem migren, mdlosci i wahan nastrojow :o W przyszlym tygodniu wkoncu ten od dawna zapowiedziany scan, badanie przeziernosci itd wiec czekam i czekam :)

Gość okrutnica ze mnie
Angelowa - wiedziałam że jest oki :)

hej :) ja jestem w 11 tygodniu, w tym tygodniu w pt. musze odwiedzic lekarza, czuje sie bardzo dobrze, nie mam dolegliwosci takich jak mdlosci czy wymioty, senna jestem czesto i tylko tyle no i moja cera, ulegla duzemu pogorszeniu. A jak sie czujesz Angelowa?? bierzesz ta luteine, czy nie musisz? pozdrawiam

Hej woda sorry , ze dopiero teraz zajrzalam w watek! To ty przypadkiem tez marcówka nie jestes?? :D

hej :) dzisiaj bylm u lekarza i terminz konca marca zmienil mi sie na pocztaek kwietna, byly nozki i raczki dzisiaj widac, super :) ja czuje sie bardzo dobrze, zupelnie normalnie, z amiesiac na kolejna wizyte. A jak u Ciebie? jak sie masz? :)

Ooo super :D A jestes na kwietniowkach? Bo na naszych marcówkach raczej nie?:> Ja jutro zaczynam 13 tydzien i to wyczekaane USG w szpitalu mam w srode :) Ogolnie jest ok..ale taki "błogosławiony" to ten stan nie jest do konca hehe ;)

k...a pierdzielona anglia . ja tam 2 razy poronilam . drugie poronienia bylo w 11tc . trafilam z krwawieniem i silnym bolem to posadzili mnie na wozku w poczekalni i kazali czekac . a ze mnie sie tak lalo ze szok . poronilam w szpitalnej toalecie . jak mnie juz przyjeli to mogli tylko podac kroplowki bo stracilam sporo krwi i po kilku godz kazali jechac do domu z tekstem - nastepnym razem sie uda!! jak zaszlam kolejny raz tak od razu wrocilam do pl trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok

Gość panna d.
witam, no wiec jestem w 5tc, dzis rano zaczelam plamic brazowa wydzielina, tylko przy zalatwianiu sie, wiec do gp, odeslali do szpitala, czekalam1h(nie tak zle jak na uk), pobrali krew, mocz, okazalo sie ze za malo tej wydzieliny mi wyplynelo i usg mam na piatek.. wieczorem przy podcieraniu wytarlam brazowe skrzepki,jakby pajaczki, w sumie brzuch mnie nie boli, czuje sie dosc dobrze, co myslicie???

Gość ZOFIAN
Witajcie dziewczyny mieszkam w UK, został mi duphaston jeżli któraś będzie potrzebowała to prosze o kontakt na emai lzofia_n@yahoo.com moge wysać pocztą

Gość ZOFIAN
zofia_n@yahoo.com jescze raz podaje email

Gość nnnniiibbb
up

Gość nnnngggttt
up