Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kurnaaa ma膰

C贸rka nie chce isc na rozpoczecie roku szkl. :/

Polecane posty

Go艣膰 kurnaaa ma膰

Jak j膮 przekonac? , c贸rka zaparla sie ze NIE p贸jdzie na rozpoczecie rokuu, a znam j膮 , m贸wila takim tonem ze naprawde wiem,偶e m贸wila powaznie , no uparla sie i to strasznie, ja juz nie wiem co robi膰..Widze po niej 偶e nie 偶artuje, od rana non stop siedzi w swoim pokoiku, przygotowane ubrania odswietne pizdnela do szafy i wcale nie 偶aruje z tym.Jaki sposob jest aby j膮 wypchac na rozp. roku szkol???m膮偶 uwaza ze jak nie chce to niech nie idzie..ot takie jego poedjscie (ale to corka tego nie slysza艂a) Boszee ja nie wiem co jutro zrobie, na sile j膮 mam ubrac i wygonic? no nie da sie .Prosze jakis praktyczne rady .Mam jej ustapi膰? no jak to? uwazam ze yto jest jej obowi膮zek jako ucznia isc przywitac ladnie otwarcie roku szkolnego.Powiedzialam jej jakie kary na ni膮 czekaj膮 jak nie p贸jdzie, wogole j膮 to nie wzruszylo, nic kompletnie nic.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 powiem i ja .....
a ile c贸rka ma lat ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pyta艂a艣 dlaczego nie
chce i艣膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jtttu
ee tam,na rozpoczecie nie trzeba isc,mozna potem zadzwonic do kolezanki i sie zapytac o podzial godzin na pi膮tek ja te偶 nie ide,po cholere,na jak膮艣 msze jak jestem niewierz膮ca.I ubierac sie galowo i niewygodnie na godzine.Bez sensu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jtttu
tyle ze ja mam normaln膮 mame i nie robi problemu. Wyluzuj,mamu艣ka. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tytytytytyty
teraz poojdzie do 5 klasy podst. Nie p贸jdzie i kropka, ot takie z nia gadanie .Mowie no to pod wieczor jutro pojdziemy do cyrku razem, ona nieee, nie mam argumentow ju偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurnaaa ma膰
wpis tytytytytyty to jest m贸j , nie zmienilam nika wczesniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pyta艂a艣 dlaczego nie
Ale tak naprawd臋 nic si臋 nie stanie je艣li nie p贸jdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurnaaa ma膰
ja nie mowie o 偶adnej mszy ale ropoczeciu roku szkolnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurnaaa ma膰
偶eby to jeszcze miala jakies kolezanki, o ona nie ma nawet jednej jak zwykle, i nie wiem od kogo we藕mie plan lekcji, co ona wykombinuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w.zasadzie.niegro藕na
Prawdopodobnie to Twoja wina. Jak sobie po艣cielesz... No, ale skoro ju偶 tak jest, 偶e Twoja c贸rka jest po prostu 殴LE wychowana, to zrozum, 偶e jest to 11 letnie dziecko, kt贸re mo偶e chcie膰 albo nie chcie膰, ale od tego nic nie zale偶y. Je艣li trzeba, to j膮 sama ubierz i zaprowad藕 na rozpocz臋cie roku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiem i ja .....
a mo偶e powinna艣 porozmawia膰 z c贸rk膮 tak na spokojnie dlaczego nie chce i艣膰 do szko艂y....mo偶e spotka艂o j膮 tam co艣 nie dobrego ?....kto艣 j膮 krzywdzi ....zagra偶a jej....wiesz jak teraz jest w szko艂ach dzieciaki potrafi膮 by膰 na prawd臋 brutalne.....ale jak wyje偶d偶asz do niej z gro藕bami kar zamiast doj艣膰 w czym le偶y problem to nie dziw si臋 偶e c贸rka nie chce z Tob膮 rozmawia膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bhjbk
a moze nie chce isc przez to ze nie ma kolezanek? pamietam z czas贸w podstawowki ze na rozpocz臋ciu po apelu zbieralismy sie z kolezankami i kolegami i opowiadalismy o wakacjach i w ogole witalismy sie po 2 miesiecznej przerwie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurnaaa ma膰
no rozmawiajmy realnie, przeciez nie dam rady jej na sile ubrac jak bedzie stawia艂a op贸r, ani tym bardziej zaprowadzi膰... nie da sie , chocbys na glowie stanal, nawet juz 3 latka na sile tak latwo nie zaci膮gniesz a co dopiero starsze dziecko No tak..,teraz nie chce isc na rop. roku a w piatek mi zacznie wyc ze nie chce do szko艂y? do czego to dojdzie .,( kurvaaaa )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurnaaa ma膰
no to co ja na to poradze 偶e nie ma kole偶anek??, w czym moge jej pom贸c? jestem kompletnie w tym temacie bezradna, nic moja osoba jej nie pomo偶e w znalezieniu sobie jakies kole偶anki Jutro nie cche isc, rozmawialam z nia na spokojnie, a ona dalej sie zapiera ze nie ma ochoty i tyle, nie am ochoty w ten"badziewiacki" stroj sie ubierac jak to nazwala, i go schowala .A co zrobie w piatek,lub pon jesli nie daj boze ona mi taki numer odwali?? jessuuu jak ja sie przez ni膮 stresuje , ile mnie nerw贸w to kosztuje to az szkoda s艂贸w :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ccxxxzzzzxx
ciezki, temat, mysle ze powinnas z nia taki pakt zawrzec, ze niech nie idzie na ropoczecie ale w juz lekcje s膮 obowiakowe jak wczesniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurnaaa ma膰
dali艣cie si臋 nabra膰! :D prima aprilis, prowoooo sbie zrobi艂am :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurnaaa ma膰
NIE, to NIE zadne provo, temat powazny, a gimnzeria sie nudzi widac. Zapytalam sie jej jak zostanie to sk膮d we藕mie lekcje?ona na to ze cos wymysli, ale ja wiem ze od nikogo nie bedzie miala sk膮d wziac planu i pojdzioe w ciemno do szko艂y, nie wiedz膮c jakie lekcje ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdgdgdg
a mo偶e str贸j faktycznie ma obciachowy i sie wstydzi w nim i艣膰? poza tym jak nie ma kolezanek to jestem pewna,ze dlatego nie chce isc i stresuje sie 100 razy bardziej szko艂膮 od Ciebie.Wiem bo..przerabia艂am to na sobie.Uwa偶aj,bo tak nie chcia艂am i艣膰 do szko艂y 偶e wagarowa艂am przez miesi膮c dop贸ki nie zadzwonili ze szko艂y do domu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurnaaa ma膰
ma normalny klasyczny stroj jak na ropoczecie roku, taki jak wszystkie dzieci. Ja coraz bardziej widze po niej ze ona w tym roku jest baardzo bojowo nastawiona do opuszcania lekcji, i to slychac po jej wypowiedziach, jakie ona ma podejscie do chodzenia do szkoly..boje sie ze wagary sie zaczn膮 , czuje to :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam podobnie jak Twoja zona
taaa ja bym sie w jej wieku nie odwazy艂a nie chciec... rozpusciliscie dziecko i ytle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurnaaa ma膰
widac ze wogole nie posiadasz dziecka.. ropuszczenie nie ma nic w tym wspomego, takze odwga nie ma nic wspolnego z tematem .Sam/a beda na moim miejscu poprastu bys miala rece opadniete po kolana jakbys sie zetknela z taka sytuacj膮, lub podobn膮, no ale 艂atwo wam pisac jak nie tkwicie w danym problemie :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w.zasadzie.niegro藕na
no to ja Ci wsp贸艂czuj臋. Je艣li uwa偶asz, 偶e trzylatka si臋 nie da... ja si臋 wcale nie dziwi臋, 偶e masz tak膮 rozpuszczon膮 t臋 c贸rk臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurnaaa ma膰
prosze... podaj mi spos贸b, nie doczekalam sie od ciebie rady , nie widze, wiec czekam na odp co przekona c贸rke aby zmienila zdanie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ten topik to ponadnormatywne
teraz juz jest za p贸藕no. Ew. mozesz jej zafundowac spora kare, 偶eby na przysz艂o艣膰 nie bylo cyrk贸w. Corka nie jest malym dzieciem i wie dobrze, co mo偶e sobie pozwolic, a co nie. Daliscie sie jej zdominowa膰. teraz, w gimnazjum jak bedzie, bedzie wraca艂a o 2 w nocy a Ty za艂o偶ysz topik "c贸rka nie wraca na noc do domu, co robi膰?"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurnaaa ma膰
Jak zap贸藕no jak pierwszy raz sie z takim czym艣 spotykam???!!!!! w czym zap贸藕no??nigdy nie bylam w takiej sytuacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 purpura_to_moj_p艂aszcz
a tak na serio, to po co i艣c na to rozpocz臋cie? Nudy na pudy i tyle. Ja np. na inauguracj臋 roku akademickiego nie chodzi艂am, na rozpocz臋cia tak, bo wtedy nie wiedzia艂am, 偶e mo偶na to ola膰. Obowi膮zkiem ucznia jest chodzi膰 do szko艂y na lekcje i si臋 uczy膰, a nie 艂azi膰 i traci膰 czas na pierdo艂owate uroczysto艣ci. Zreszt膮 uwa偶am, 偶e powinno by膰 jak na studiach, rano rozpocz臋cie (kto chce ten przychodzi), a potem normalne lekcje, a nie 偶e si臋 traci bez sensu ca艂y dzie艅 na godzinn膮 uroczysto艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ALEXXXANDRAA
g贸wniara i ju偶 tak si臋 stawia? jakby rozpocz臋ci nie by艂o wa偶ne ,nie by艂oby go w planach w og贸le.teraz ust膮pisz z ma艂膮 rzecz膮 a za rok powie ,ze nie chce jej sie do szko艂y chodzic.nie rozumie problemu,ja bym sobie nie pozwoli艂a na 艂eb wchodzic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurnaaa ma膰
noi szlag mnie trafi艂..ona nie idzie i koniec tematu,..ot takie mam super cudowne dziecko :o , zadne gro藕by na nia nie dzia艂aj膮, zapar艂a si臋 i nic j膮 nie rusza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dddsddsdd
haaahaa identycznie mojej mamie akcje odtsawiala,... nie zmusisz j膮 , kobieto daruj sobie, mnie si艂膮 nikt nigdy nie zmusi艂.jak sie zapar艂am to nie by艂o bata, wiec niech nie idzie, to tylko "przywitanie" roku szkolnego, nic wiecej :)

Udost臋pnij ten post