Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prooooosze pomóżcie

Kłopot z ''koleżankami z klasy'' :( :(

Polecane posty

Gość MalI...
Autorko, moglabym dostac Twoje gg?

Gość to nie bylo prowo
a wy ta biedna laske wystraszyliscie ;( bylam w podobnej sytuacji przez cala podstawowke bylam u dyrektora i pdeagoga a oni tylko obnozyli im zachowanie a i tak nie wszystkim bo wiekszosc pochodzila z bogatych rodzin gnioli mnie przez kilka lat nauczyciele ignorowali gdy mnie bito i popychano

Gość MalI...
Jakies pacany jeszcze beda pisac bzrury mi na gg. Na maila napisz to Ci gg podam ;d 9243442

Gość Anders z PL
13676578 - napisz, powiem ci co zrobić żeby mieć spokój ;)

Gość MalI...
Haha, mialam maila napisac :D

no niestety tacy sa nauczyciele w naszych szkołach ...wiem co takie osoby czuja a nauczyciele udaja ze nie widza bo po co miec problem do rozwiazania .lepiej udac ze sie nie widzi .Moja babka od jez.Polskiego w podstawowce (ktorej dyrektorka byla siostra) widziala ze bylam niesmiala i z klasa tez mialam problemy ,to zamiast pomóccmi to na lekcjach jez.Polskiego przed cala klasa jak czytalismy po kolei jakies cwiczenia swiadomie mnie omijała.Bez kitu teraz bym to zglosiła do kuratorium bo do dyrektorki pojsc bym nie mogła bo dyrektorka byla jej siorka. Takze gratuluje postawy nauczycielskiej !!!! Autorko napisz cos !

Gość czyli jednak nie prowo
...

Gość MalI...
tak :)

Gość agdzie ty anno mieszkasz
przyajde i skopie im dupy :D glupie pizdy

Gość ania chyba jest z gdanska
autorko zignoruj te posty zarzucające ci prowokacje, dużo osób chce czytać co działo się dalej!

Gość Scarlettttttttttt
Nie martw się! wiem, łatwo mi mówić, ale większość ludzi miała do czynienia z tego typu "falą" w szkole :( Kilka lat temu kończyłam gim i również na początku zostałam zaczepiona - przez starsze cip*i, nie wiem dlaczego akurat mnie sobie upatrzyły - stałam w większej grupce znajomych, tzw kocenie... :/ Usłyszałam, ze dostanę wpierd*l po lekcjach. Na szczeście trwało to jeden dzień, bo poszłam do dyrektorki i ona postraszyła te dziewczyny, na szczescie nie trafiłam na jakieś megapatologiczne towarzycho. Ale w Twoim przypadku to już patologia, jeśli oberwałaś!!! Porozmawiaj z rodzicami, przeciez nie mozesz być z tym całkiem sama! Pogadaj z siostrą, w jakim wieku ona jest?

Gość ja uzywam tylko
Anka czemu juz nie piszesz hmmm pisz my wiemy ze to nie prowo

Gość dzizysssssssssss
mnie tez gnoili w gimnazjum, zaczelo sie chyba pod koniec klasy 1. Zycia nie mialam, pamietam jak mnie jeden chlopak upchnal, jeden oplul a to tylko dlatego ze ubieralam sie inaczej, ale w 3 klasie nagle zaszla odmiana, wszyscy mnie lubili, chetnie chodzili ze mna na imprezy ale wtedy to ja ich olewalam, szmacilam, gnoilam w tym sensie ze ignorowalam skurwieli, ale to co we mnie zostalo od tamtego czasu do dzis mnie trawi. LO to juz inna bajka,inni ludzie, to jest zajebisty czas, zostal Ci jeden rok, albo wytrzymasz albo albo...v pzdr

Gość wiecie co...prowo jak nic,....
bo o 16:17 napisala, ze zaraz zadzwoni do mamy, a o 16:22 juz dala kilkuzdaniowa notke, ze dzwonila do mamy i WSZYSTKO jej opowiedziala, ze mama zwolni sie z pracy i pojada do dyrekcji...hmmm w niecale 4 minuty zdarzyla dodac 2 notki i zadzwonbic do mamy opowiadajac jej wszystko? Autorko moglas chociaz zachowac jakies pozory...

Gość karinnnna
to nie prowokacja, pisała potem, że zmyśliła to dzwonienie do mamy.. bo się przestraszyła, że ktoś zgłosi to na policję i ją znajdą po IP autorko wierzymy ci, że piszesz prawdę, ale mogłabyś napisać tutaj jak dalej się to potoczyło, co na to twoi rodzice, o ile im powiedziałaś etc

Gość ekolipa
Też jestem w 3 klasie ale ja chodziłam tam od początku i dobrze sobie radziłam ale jak w swojej klasie nie możesz znaleźć jakiś koleżanek to spróbój z 2 lub1 klas też są na pewno zajebiści ludzie xD Jak te szmaty dopierdalają się do ciebie to po prostu im odpowiedz coś ;Da nie udawaj głuchej lub nie mowy. Ubierz się jakoś zajebiście w poniedziałek do szkoły nie wiem może też jak dresy,metal nie wiem jaki masz styl ;D

Gość wiecie co...prowo jak nic,....
taaa ktos by zgloasil na policje bo ktos jej w nos dal z piesci...oczywiscie wierze, ze sa rpzesladowania. Osobiscie sama bylam gnebiona psychicznie w podstawowce rpzez dzoiewczyne ze schizofrenia. Zmyslala na mnie rozne rzeczy, jej rodzice co chwile chodzili na skarge do wychowawcy, do dyrekcji, do moich rodzicow a ja naprawde nic jej nie robilamn. dopiero po 2 latach!!!!! wyszlo na jaw ze ma schozofrenie a o mnie nie wiem jakas zazdrosna byla, to bylo naprawde nienormalne. Gnebienie in nych jets straszne. dodam ze nikt mnie nie przeprosil, ani wychowawca, ani jej rodzice, ani moi rodzice!!

Gość xxxxxxxxxxxxxxpxxxxxxxxxxxxxxx
Aniu wchodzisz tu jeszcze?

Gość iiiissssiiiiaaa
duzo wyzsze są od ciebie? Nekanie w szkole to rzecz powszeczna sama byłam nekana za swój wyglad ze niska i strasznie chuda byłam wogole nei wygladałam na swoj wiek niestety trzeba to przezyc jakos przez takie nekanie musze walczyc ze swoja nieśmiałoscia ale gdybym byla tak podbudowana psychicznie jak teraz to na Twoim miejscu coś bym im powiedziała teraz duz,o sportów uprawiam wiec napewno nie jednej bym dokopała dzieki swojemu refleksowi. Dziewuchy najwyrazniej sa zakompleksione nibyskad sie to dresiarstwo namnaza? Z patologii i z kompleksów ludzi ktorzy nie potrafiac wybrnąc z domowego blota wolą nekac innych...

Gość smacznasupa
JA tez miałam z takim czyms do czynienia tyle ze z dziewczynami z sąsiedztwa były to 3 siostry mniej wiecej w moim wieku ja oczywiscie od nich starsza ale drobniejsza jazda sie zaczęła gdy zdały do gimnazjum wtedy mijajac mnie wrzeszczały "suko, szmato," ktoregos dnia miała zly humor i na schodach natrafiłam na najbardziej wyszczekana sis i wtedy coś powiedziała mijajac mnie znad przeciwka a ja wkurzona zdjełam ja z bara ze az sie cofnęła o kilka schodków w dół zaskoczona coś zaczeła gadac a ja nie tracac czasu kopałam ja z calych sił w uda (chciała trafic w brzuch) na szczescie miałam przewage bo ona stała nizej:D Potem bójka sie przeniosła na nastepne pietro ona jak to dziewcyzna złapała mnie za grzywke i szarpała haha mnie to nawet nie bolalo a ja ja wciaz kopałam okładałam piesciami. Potem jakos odpusciła...a co do nauczycieli to chocbys nie wiem jak im sie skarzyła to zaden nie zareaguje...taka jest prawda o polskich szkołach

Gość samczy otbyd
Napisz do jej chłopaka na gg zapytaj co bylo zadane z polskiego czy sie uczy do sprawdzianów co mysli o szkolei kto jest jego najulubiensza nauczycielka i jaki przedmiot lubi napewno jakis kontakt nawiazecie.;):D

Gość PRROOWWOOKKEEJJSSZZYYNN
Dobra przyznaje sie to moje prowo a wy łykacie jak pelikany :-D Dobrze zaczalem ten rok szkolny 🖐️ :-D

Gość uppppilj
ech

Gość ej co się stało
była jeszcze 16 strona, a teraz jest tylko 15. czemu?

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Było to 30 lat temu. Mnie też gnoili. Miałam wtedy 7 lat i zaczęłam 1 klasę w podstawówce. Moja siostra była nielubianą osobą w szkole. Ledwie zaczęłam szkołę a już spadła na mnie fala. Byłam gnębiona do jakichś 12 lat a potem te starsze roczniki ukończyły szkołę i się wynieśli. Miałam potem w liceum jeden incydent z gnębieniem mnie, było tego miesiąc czasu. Co przeżyłam to szok. Jak można pozwalać na falę szkolną dzieci które mają po 7 lat?! W głowie mi się teraz nie mieści. Ja byłam małą dziewczynką!!! Nawet nie mogłam się w domu poskarżyć, że jakieś starsze ode mnie chłopaki rzucają za mną kamieniami, popychają. Ja miałam tylko 7 lat a to były wyrośnięte byki, niektórzy mieli więcej niż 15 lat, bo siedzieli po kilka lat w klasie. Nie chcę tego nawet opisywać bo wstyd mi za nich, że znęcali się nade mną. Popieram, że starszych oddziela się od małych dzieci. Gimnazjum powinno być w innych budynkach niż podstawówka.

Gość Gimnazjalistka tu
Tyle, że do tych starszych wrzuca się świeże mięso w postaci pierwszoklasistów. Widać, że nie masz o niczym pojęcia. Pierwszoklasiści są w nowym otoczeniu, wśród nowych, wrednych ludzi i nauczycieli. Za czasów ośmiu klas przynajmniej ludzie się znali i wiedzieli gdzie są.