Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prooooosze pomóżcie

Kłopot z ''koleżankami z klasy'' :( :(

Polecane posty

Gość asaasdsdsd
no to z mamą też mi nie pasuję, nagle taka zmiana planów jak chciała osobiście powiedzieć i te emotikony z uśmiechem mi nie pasują

Gość marcoo
szkoda że młodośc jest taka głupia

Gość ja pierdoleee
wystarczyl ze ktos napisal, ze jej wpisy moga trafic na policje w celu namierzenia IP i juz zaczyna sie motac dziewczę

Gość asaasdsdsd
z takiego czegoś się jaj nie robi:o potem komuś naprawdę dzieje się krzywda, a wszyscy węszą provo

Gość stara wyga
No mi też te uśmieszki nie pasują:) Nagle. Po tym jak dostała w nosa. hehe

Gość asaasdsdsd
ale przyznacie na początku pisała bardzo przekonywująco.. ale takiego czegoś się nie robi.. :o

No dobra wcale nie dzwoniłam do żadnej mamy, po prostu nie chce żeby ktoś podawał moje IP na policje, bo kapa będzie :o :o Ale uznajmy że to wszystko było prowokacją, ok?

Gość sdfghj
ha! prowo ,wiedziałam

Gość noi jak bylo
dobra ja juz to pierdole chyba macie racje ze to prowo a teraz nagle zniknela moze sie przestraszyla albo wymysla cos na wieczor a ja myslalam ze to prawada lasce sie nudzi

Gość ja pierdoleee
wpis ttttyt na poprzedniej stronie rozwiązał zagadke ..widzicie ze juz inny schemat zakonczenia dziewczynka przejela, haaa o 17 GODZ teraz z mamą do dyrekcji maja sie udac, zanim sie zwolni i dojadą to bedzie juz o 18 :D pieerdolne z tych trooli a wy sie nabieracie :D :D Boszeee te dziecko nawet nie wie jakiej przykrosci moze sobie narobic poprzez tak glupie robienie prowokacji Od dawien dawna wiadomo ze jest takie cos jak Centrum Bezp. w Intern, i i by dopiero afera byla jakby do szkooly to doszlo a szkoła ni co tym nie wie :D

Gość noi jak bylo
noi sie przyznala PROWO

Gość sdfghj
co za popierdolona dziewczyna :o

Gość ttttyt
tu nikt nie ma zamiaru podawac postu na policje, ale informuje cie ze moze znaleźć się jakas osoba zyczliwa, która moze tego dokonac, nie patrząc na to czy wyrazasz zgode czy nie, wiec jesli naprawde dzieja sie takie rzeczy to radze samemu zglosic do dyrekcji, a jesli nie to dam spokoj i ciągnac temat w nieskonczonosc, jak nie chcesz nic z tym zrobić

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ale autorko to naprawde prowo? czy tylko tak napisałaś żeby sie odczepili????

Gość ttttyt
...to daj spokój miało być

Gość noi jak bylo
ciesz sie ze to nie toratlo do szkoly bo bys miala kape jak chuj za takie wypisywanie bzdur a teraz idz do lekcji bo chyba ci sie nudzi. Ale swoja droga rzeczywiscie czekac do wrzesnia cheby takie cos napisac boze

Gość policeee
za późno, sprawa została zgłoszona na policję i do interwencji, ekipa już jedzie aby nakręcić reportaż hahaha :D a tak na serio pisz prawdę, bo to widać, że kłamiesz od razu.. pobiły cię ok ale daj sobie pomóc.. przecież nikt ci tego nie zgłosi na policję, większość myśli, że to prowokacja, albo nie jest pewna, a za takie,a za taki fałszywy alarm można mieć kłopoty

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja nie uważam że to prowo, po prostu dziewczyna się teraz przestraszyła i napisala że to prowo żebyscie sobie darowały podawanie IP na policje :D

Gość BLAGAM POSŁUCHAJ MNIE !!!!!!!
moze to nie prowo tylko laska sie serio stracha zeby nie wyjsc na konfidenta. wiecie jakie jest teraz hasło przewodnie gimnazjum? YEBAĆ KONFIDENTÓW. moze sie boi. a moze faktycznie to prowo, dobre z tego moze byc to, ze moze kiedys zajrzy na ten topki ktos kto naprawde bedzie potrzebowal pomocy tak jak autorka niby potrzebowala i bedzie mial tu setkę porad co robic w tej sytuacji. wiec mysle ze dobrą robote tu odwaliliśmy. temat zamknięty. ale nie usuwajcie go - przyda sie komuś na pewno jak bedzie szukal pomocy bo go w szkole biją. to wbrew pozorom zdarza sie w gimnazjach dosyc czesto. blachary debilki są wszedzie tak samo jak i niesmiali cisi ludzie ktorzy nie umieja sie bronic i dostają wycisk..

Gość cudowna suuuuuuuuucz
i co narobiłyście głupie tzipy? :o gimnazjalistke policją nastraszyłyście :classic_cool:

Gość gfhjdgfvnhnhjghgjmhgj
to prowo czy nie wkoncu bo nie wiem

kurwa ja tez mam mieszane uczucia:-P

Gość IzaxXx
mi się wydaję, że to nie jest prowo. żeby wymyślić takie coś trzeba mieć niezłą wyobraźnie :P a poza tym prowokatorka nie ciągneła by tak długo tego tematu.

Gość beeeeeeeeeebbb
autorko jesteś nieźle jebnięta:O ja już się skapłam jak zaczęła pisac że dostała w ryj na przystanku. Sorry ale nawet największy matoł by się obronił w takiej sytuacji:O

Gość beeeeeeeeeebbb
izaXXX aleś jest głupia, nie chciało by się jej, akurat... weźcie wy się wszyscy walnijcie w te tępe łeby!

Gość policeee
jest teraz hasło przewodnie gimnazjum? YEBAĆ KONFIDENTÓW. to prawda i nie tylko gim, zna przypadek z LO jak jeden chłopak podał kogos na policję i potem w szkole strasznie go gnoili za to, że przestał chodzić na lekcje etc autorko KONTYNUUJ temat, to NIE jest żadna prowokacja, sama sobie nie poradzisz.. powiedz to rodzicom jak najszybciej i udajcie się razem, ale już naprawdę na tą policję

Anka napisz jeszcze cos!!!!!!!!!!!!!

Gość policeee
znaczy technikum chociaż po jakimś czasie normalnie zaczął chodzić i sprawa ucichła

Gość looooooooooooooo
Kochana tez kiedys mialam takie nieprzyjemnosci jak bylam mlodziutka, ale potem tak sie zmienilam, ze ludzie zaczeli myslec o mnie jak o giganciarze :D zadawalam sie z prawie samymi ludzmi spod ciemnej gwiazdy i teraz moga mnie co najwyzej w dupe pocalowac, tylko musisz nabrac wiekszej pewnosci siebie, powodzenia :)