Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prooooosze pomóżcie

Kłopot z ''koleżankami z klasy'' :( :(

Polecane posty

Gość noi jak bylo
pogadaj z rodzicami jak wroca powiedz co sie dziej i co dzis sie stalo moze zmiesz szkole przeciez twoi rodzice nie moga pozwolic na to aby ktos cie bil i upokarzal i idz z tym na policja albo chodziac do dyrektora

Ale oni na pewno coś z nimi zrobią wtedy? Bo boję się, że im tylko obniżą oceny z zachowania, dadzą im opierdol no i wezwią rodziców, a wtedy będe miała przejebane całkowice do końca roku za to że frajerze :o Co mogą im zrobić za to pobicie? I na obdukcje mogę iść sama jak jestem niepełnoletnia? Nigdy nie miałam obdukcji więc nie wiem. :(

Gość noi jak bylo
to ty jeszcze nawet do rodzicow nie dzwonilas ze zostalas pobita cos to podejrzane jest;-/

Nie dzwoniłam do rodziców, chciałam z nimi porozmawiać twarzą w twarz jak wrócą z pracy.

Gość stara wyga
Słuchaj, jak się tak strasznie boisz, to mogę przyjechać nawet teraz i sama cie zabiore do tego lekarza, do szkoły i napolicje. Kuzwa no nie bądź taką cipką:/

Gość asaasdsdsd
ja pierdole na takie coś POLICJA, tu już nie ma żartów, i nie ma się nad czym zastanawiać, mogą na tym nie poprzestać i zrobić coś jeszcze gorszego i może skończyć się tragedią, to psycholki jakieś u mnie, jak zaczepiły w taką dziewczynę to 'tylko' potargały włosy i ją opluły, ale nie żeby tak pobić i 8 na na 1!!! to już szczyt, naprawdę, w takiej gromadzie to są odważne,wszystkie poszły na ciebie jedną i jeszcze 5 koleżanek sobie przyprowadziły!! a ty jesteś sama, w nowym mieście, nie znasz nikogo Naprawdę współczuję:(

Gość BLAGAM POSŁUCHAJ MNIE !!!!!!!
ZROBIA ZROBIĄ. TWOI STARZY MOGA NAWET POZWAC ICH STARYCH ZA TO ZE NIE MOZESZ SIE UCZYC W SZKOLE PRZEZ ICH BACHORY. BEDA MIALY ROZPRAWE W SADZIE. KOCHANA NA CO TY LICZYSZ? ZE BEDZIESZ MIEC TERAZ MNIEJ PRZESRANE? NIE! NIE LICZ NA TO, BEDZIE JESZCZE GORZEJ. KIEDYS W MOJEJ SZKOLE JEDNA LASKA PROBOWALA ZABIC, DRUGĄ ZA CHLOPAKA, - CHCESZ DO TEGO DOPROWADZIC ZEBY KTOS NIBY NIECHCACO CIE ZEPCHNAL ZE SCHODOW? ZADZWON DO RODZICOW I ZAPYTAJ SIE O OBDUKCJE CZY SAMA MOZESZ ZROBIC, ALBO POSZUKAJ NA NECIE I JAK TAK TO SZYBKO MIGUSIEM POKI JESZCZE SA SWIEZE ŚLADY. NIE BEDZIE LEPIEJ, PAMIETAJ O TYM, BEDZIE GORZEJ WIEC LEPIEJ WALCZ O SWOJE, NIE BOJ SIE, BO TAK NIE MOZE BYC! DYRO MOZE NP ZARZADZIC ZSYŁKĘ DO OSRODKA WYCHOWAWCZEGO NAWET ! A JAK JUZ BEDZIE MIAL NA KARKU POLICJE CZY TV TO ZUPELNIE SERIO DO TEGO PODEJDZIE.

Ale one mnie znowu aż tak nie pobiły dostałam tylko raz z pięści w nos :o :o Naprawdę nie wiem co mam robić :/ Jak powiem o tym innym, a oni nic nie zrobią to będę miała jeszcze bardziej przejebane. No dziewczyny zrozumcie mnie :( Chociaż wy :(

A jak zmyłam już krew z twarzy i doprowadziłam się do porządku to i tak coś wyjdzie z tej obdukcji? Nie pomyślałam o niej, a już całkowicie sie ogarnełam :(

Gość stara wyga
Nie to ty zrozum że tak czy siak bedziesz miala przejebane! Chcesz zbierac baty codziennie po szkole??? To sa gowniary, ktore tez sie boja pewnych rzeczy bo sa tylko ludzmi, jak my wszyscy, nie sa kurwa jakies nieustraszone! Jeszcze jakies tam docinki bym zniosla, ale jak juz ktos podnosi na mnie reke a ja z tym nic nie robie, to po prostu nie szanuje siebie. Ot i tyle.

Nie będę dostawała codziennie, bo jak ten chłopak jest w szkole to one nic mi nie zrobią :o Tak mi się wydaję.

Gość ttttyt
ktos zyczliwy tu na kafee zlozy anonimowo donos na policje w celu namierzenia IP i zajęcia się tą sprawa , bo już prawie 13 stron jest zapisanych i nic nie chcesz z tym robic, ani nigdzie zgliosic, ani powiedziec rodzicom, ani dyrekcji.. wiec, nie zdziw sie jesli skandal wybuchnie poprzez anonimową pomoc, Za duzo spraw o tym sie slyszy, wszytscy wiemy jak skonczyło sie z Anią z Gdanska 3 lata temu

Gość atomóóóófffkaa
Boże, co to za liceum? Jakaś patologia z marginesu się tam uczy chyba! U mnie w klasie jest nowa. Dziś była pierwszy dzień. Nikt jej nie bił ani nie wyzywał.

Gość atomóóóófffkaa
---> AAAAnnnkkaaa To dostaniesz PO szkole! Chyba, że chłopak będzie Cię do domu odprowadzał... w co wątpię. :o

Gość noi jak bylo
to musi byc prowa jak nic nie wierze ze ktos pisze "Nie będę dostawała codziennie, bo jak ten chłopak jest w szkole to one nic mi nie zrobią Tak mi się wydaję."

ja bym stanela na srodku klasy podczas lekcji i powiedziala do nich po imieniu,że przepisalas sie do tej szkoly bo musialas, szkola jest panstwowa a nie prywatna i nie zyczysz sobie takich obelg i wyzwisk oraz groźb pod swoim adresem bo nie zamierzasz sie z nimi bić ponieważ jesteś kobietą a o groźbach karalnych bedziesz musiala pinformowac rodzicow. oczywiscie wszysko przy nauczycielu. z takimi kurwami z patologicznych rodzin nie dasz rady rozmową bo do takich tępych głow nic nie dociera

Gość kasianuekdnkjdf
to jest gimnazjum a nie liceum, idz autorko do tego lekarza

Gość ttttyt
zobaczysz Ankkkaa , ty nic nie musisz robic, ale lada dzien jak wpierdoli do szkoły policja z kuratorem to az sie slabo zrobi,i bedzioesz miala o wiele gorzej przerypane w szkole i w domu z enic nie mowilas, wiec radze abys sama to zglosiła

To ja może teraz zadzwonię do rodziców i mnie wezmą do tego lekarza i coś z tym zrobimy :)

Gość angela.......
Laska ogarniamy się i działamy ..... bo tak to one Cie będa maltretowac a ty bedziesz kulic ogon pod siebie

Gość asaasdsdsd
dokładnie, one są słabe, same nie dość, że miały przewagę liczebną to jeszcze poleciały po wsparcie i to aż 5 osób, żeby poczuć się pewniej, i naprawdę jak teraz nic z tym nie zrobisz, będzie tylko GORZEJ nie ma an co czekać, sprawa wcale nie przyciśnie, a one będą cie tak dręczyć dzień w dzień, chcesz swoje życie zamienić w piekło? i nie będziesz miała przejebane za frajerzenie, ty tylko walczysz o swoje, wolisz chodzić z obitą twarzą czy raz zgłosić to na policje i mieć spokój?:o a co do tv to w moje patologiczne gimnazjum było w interwencji hahaha a tam lubią jeszcze bardziej podkręcać te historie, żeby wyszło bardziej drastycznie, dodając pewne rzeczy:D

Zadzwoniłam do mamy i jej wszystko opowiedziałam. Powiedziała, że zaraz zwolni się z pracy i pojedziemy razem do dyrektora wyjaśnić tą sprawe :) Trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło dobrze i żeby tym dziewczynom coś zrobili i nie olali tej sprawy :)

Gość noi jak bylo
no wrescie sie ogarnelas napoisz wieczorem co bediez z tymi pizdami

Gość ja pierdoleee
...Powiedziała, że zaraz zwolni się z pracy i pojedziemy razem do dyrektora wyjaśnić tą sprawe ... spójrz na zegarek ktora godzina, teraz to juz klamke pocałujecie , ty myslisz ze dyrekcja do 20 w szkole siedzi? max 15 i spada do domu jak wszyscy pozostali

Gość stara wyga
nie no dobra , to jest prowo. na 100%. widzialyscie ze chcialam jej pomoc, to byla chwila ciszy, no bo jak tu przyjac pomoc, skoro sytuacja jest wymyslona:) to teraz wymyslila ciag dalszy z mama. a teraz wszyscy beda czekac do wieczora "co powiedziala pani dyrektor?" :D

Gość beeeeeeeeeebbb
jakie jesteście idiotki, przecież to prowokacja:O