Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prooooosze pomóżcie

Kłopot z ''koleżankami z klasy'' :( :(

Polecane posty

Gość asaasdsdsd
ale od początku, poszłaś do szkoły na 1 lekcję i co dalej? kiedy do ciebie podeszły i co powiedziały? a ten chłopak coś się odzywał w ogóle do ciebie? czy jakby nigdy nic:o more details! ;) coś się wymyśli na te szmaty

''bardzo cie stuky a ten koles ni nie zrobil sam przeciez stwierdzil ze ona sa poj**ane'' No on nic nie zrobił bo o tym nie wiedział :) ''poważnie? ale co gadały? kiedy cie zlały? '' Zlały mnie jak czekałam na przystanku po szkole na autobus. Ogólnie mówiły że wczoraj przecież mi powiedziały że mam nie przychodzić, bo dostane :o :o i jeszcze trochę kurw, szmat, pizd poleciało

Gość stara wyga
O ja pierdolę :/ No to nie wesoło.. Na szczęście dzisiaj piątek:) A jak chcesz w poniedziałek mogę podjechać po ciebie pod szkołę i odstawić cię do domu, mam samochodem 20 minut drogi, ale dobrze by było im przygadać, żeby sie odpierdzieliły, bo wiadomo moja pomoc może być raczej doraźna :/

Gość stara wyga
Mogłaś się cofnąć do szkoły od razu do gabinetu dyrektorki. Masz jakiś ślad na twarzy?

Gość asaasdsdsd
Zlały mnie jak czekałam na przystanku po szkole na autobus. właśnie coś tak przypuszczałam, że po szkole cię złapią i zaczepią, a w czasie lekcji, na przerwach nic nie robiły?? i co z tym kolesiem, podszedł do ciebie i zagadał chociaż? szkoda, że nikt z Kafe jednak nie przyszedł po ciebie, ale może ktoś pn jest chętny? może tak najwyższy czas, żeby ktoś te szmaty postraszył albo obił im ryj.. dzisiaj nos, a jutro co rękę ci połamią!? :o boże jaka patologia teraz

Gość stara wyga
No toć mówię że mogę jej pomóc w pn, a na topik dopiero dzisiaj wpadłam, tak to może by się dzisiaj udało utrzeć im nosa. Mam 25 lat, ale takich szmat nie trawię, pamiętam takie ze szkoły. Sama nie byłam aniołem i zdarzały mi się bójki, ale jak faktycznie był powód jakiśtam, nikogo tak ot sobie nie zaczepiałam:/

Gość MatyldaS
A może podaj komuś na prywacie(email) imiona i nazwiska, chociaż jednej. Znajdzie się taką na NK czy FB i delikatnie "nastraszy" aaajjj sama już nie wiem czy nie przysporzyłoby Ci to tylko kłopotów.. straszne to, teraz jest kompletne bezprawie!! Zróbmy coś ludzie, bo jeszcze tragedia z tego wyniknie! Ja jestem ze Szczecina niestety :(

Gość stara wyga
coś mi tu śmierdzi że to prowo :D

Gość asaasdsdsd
no zupełnie inny styl pisania, na początku tak się rozpisała, a teraz tak krótko i nie odpisuje i już nie wiadomo czy to prawda czy nie :/

Jak przyszłam do szkoły to na wejściu mnie one zaczepiły z tymi swoimi wyzwiskami, ale ten chłopak powiedział im że mają się ode mnie odjebać itp. :) No i się go posłuchały i przez 4 lekcje miałam spokój, bo nic nie robiły, tylko krzywo się patrzyły. Ale on potem zerwał się z kumplami z 2 ostatnich lekcji i zostałam bez niego w szkole. Myślałam, że już będzie spoko, bo przez cały dzień nic mi nie robiły :o :o Ale tylko jak wyszli chłopacy to one zaczęły mnie obrażać :/ Olałam to, chociaż chciało mi się płakać, ale pocieszałam się, że wytrzymam te dwie godziny, a w poniedziałek będzie on w szkole i będę miała spokój. No i wytrzymałam te wyzwiska :o Jestem dla siebie mimo wszystko pełna podziwu, że tam się nie rozpłakałam. Jak już wyszłam ze szkoły to za mną nie szły i już się cieszyłam że się odczepiły, ale po ok. 4 minutach przyszły. I to nie same tylko z jeszcze innymi 5 koleżankami :o 8 na 1 :( Zaczęły znowu tam na przystanku się mnie czepiać, olewałam je, nie słuchałam ich i to je wkurwiło. No i wtedy dostałam. Chwilę jeszcze mnie powyzywały, a potem poszły, a ja zostałam z całą zakrwawioną twarzą :o :o :( :(

Gość noi jak bylo
ona nic nie chce napisac tez mi sie wydaje ze to prowo jest

ale się zdenerwowałam no! chętnie rozprawiłabym się z tymi szmaciskami! szkoda, że nie jestem z gda :( sama kiedyś miałam podobny problem, jedna kurewka mojego chłopaka na seks chciała zaciągnąć, później jak ją wyśmiałam to we trzy mnie ścignęły w damskim kiblu w barze i popychadło zaczęły ze mnie urządzać. Myślały że są cwane bo były w kilka, ale jak jednej przypierdoliłam z pięści między oczy to od razu wszystkie rączki po sobie i teksty "ja ci nic nie zrobiłam". Tamtej szmacie poleciała krew z nosa i skończyły się zaczepki :O Z tymi też trzeba coś zaradzić :P

Gość asaasdsdsd
ejj my to przeżywamy, chcemy pomóc, ta historia jest bardzo prawdopodobna, tyle patologii w gimnazjach, no i nie przesadzajmy może z rodzicami rozmawia albo z kimś innym nie musi siedzieć cały czas na kafe, mam nadzieję, że sobie z nas jaj nie robi:o

Gość stara wyga
No dobra, a na tym przystanku nie było ludzi, którzy by mogli zareagować?

Gość noi jak bylo
a co rodzice powiedzieli widzieli juz ze zostalas pobita jak to jest jednak prawda to kurwa mac jakie pizdy z nich zglos to przeciez one cie bobily tak byc nie moze kurwa ja bym ci chciala pomoc ale nie mam jak bo mieszkam na drugim koncu kraju

''No dobra, a na tym przystanku nie było ludzi, którzy by mogli zareagować? '' Były tylko osoby od nas ze szkoły, a oni wszyscy chyba się ich boją, bo nikt nic nie zrobił :( Rodzice nic nie powiedzieli, bo nie wiedzą. Nie ma ich w domu, są w pracy.

dziewczyno powiedz rodzicom i zgłoscie to na policje bo jak nic nie zrobisz to teraz codzien wpierdol będziesz dostawac

Gość tralalala65465656
o ja cie, podaj na nie namiary, już coś się wykombinuje, podaj link do nk nazwisko cokolwiek.

Gość noi jak bylo
wlasnie podaj linka na nk tych szmat

Sorry ale nie podam wam ich nazwisk. Nie wiem kto tu siedzi i co zrobicie z tymi danymi, możecie jeszcze pogorszyć moją sytuacje i tyle :o

Gość BLAGAM POSŁUCHAJ MNIE !!!!!!!
laska biegnij natychmiast po obdukcje!!!! nie puscisz płazem chyba tego tym debilkom bez mózgu??? po co to wogole żyje na tej ziemi to nie mam pojecia. larwy to wytepienia!!! mozesz sie przyczynic do tego zeby je troche stępic! juz wiesz ze moga ci krzywde zrobic wiec teraz juz nie patrz na to ze bedziesz miec przeyebane bo juz maszprzeyebane. wydaje mi sie ze sa cholernie zazdrosne o tego chlopaka. wiec uderzaj do lekarza po odbukcje, a potem do dyra! ale juz! bądż rozsądna i daj im popalić, niech sie kurvy troche obsrają w gacie a nie bezkarne czuja sie bo taka pipcia nic nie zrobi. dyro a jak nie pomoze to na policje. kochana , anwet w tv mozesz program dac to do uwagi, dyro sie wtedy postara zeby te jełopki usunąc albo uciszyc skutecznie bo bedzie mu wstyd ze w tv pokaze sie tą jego szkole w takik swietle ze on niby sobie nie radzi z przemocą w szkole. wez cos zrob! koniecznie! nie płacz tylko przemien sie teraz w wojowniczke i walcz o swoje a przy okazje o to zeby tez dzieki tobie moze mniej bylo w szkolach takiego zachowania. i takie wo,żenia sie jak wdżungli prymitywnych pi.zd. telewizja ma olbrzymią moc. nawet nie wiesz jakie cuda moze zdzialac opinia publiczna. takze posluchaj jeszcze raz - -lekarz - obdukcja - dyro - powiedz mu ze tego tak nie zostawisz i jak ci nie pomoze to idziesz na policje a potem do tv ze sie nie mozesz uczyc w tej szkole bo jełopki cie biją i zabraniaja dostepu do edukacji - niby jakim prawem??? -jak nic nie da to - policja - tv tylko nie zostawiaj tak tego blagam! niech te durne waginy wreszcie zrozumieja ze ich miejsce jest wzoo a nie wsrod spoleczenstwa. pozamykac te degeneratki do poprawczaka !!!! z nich i tak juz nic nie bedzie

Gość stara wyga
Nie masz złamanego tego nosa przypadkiem? Ja miałam kiedyś, ale widać było tylko minimalnie się w prawo przesunęła kostka:/ Kuzwa czemu nie poszłaś do dyrektorki ze świeżym śladem?!

Gość stara wyga
podaj link

Gość kasianuekdnkjdf
ojaaaaaaaa masakra no chyba niechcesz sie tak meczyc z tej szkole? czemu nie mozesz isc do innej ? przeciez jest wiele innych gimnazjum a nawet jesli dalej to autobusem bedziesz podjezdzac

Gość przeciez to prowo, ..
😴

Gość stara wyga
I do rodziców nie dzwoniłaś nic?! Mało wiarygodne to wszystko troche:/