Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvvcbnbbnbnbnvvb

Co kupić na prezent na urodziny siostrze??

Polecane posty

Gość bvvcbnbbnbnbnvvb

Witam! Jestem facetem a tu jest forum dla kobiet ale pisze dlatego bo spodziewam się ze dostane dobra odpowiedz. Mam siostrę 21 lat, co kupić jej na prezent na urodziny, jakiś drobny i praktyczny upominek maksymalnie do 100 PLN? Bez żartów proszę, piszę całkiem serio :-)

Możesz jej kupić jakiś dobry krem do twarzy, zawsze się przyda, albo jakiegoś fajnego ciucha, jak lubi czytać to ciekawą książkę. Zawsze to lepsze niż kupić beznadziejnego złotego słonika, który ciśnie w kąt., ale kto wie, może lubi takie prezenty. Ja zawsze wolałam coś praktycznego niż jakiś bzdetny bibelot.

Wibrator moze uzywac a moze sobie polozyc do gablotki, pamiatka na wiele lat, na starosc otworzy szafe i sobie przypomni jakiego miala super brata :classic_cool:

Gość Jowitka9876
Moze zrób coś od serca? w internecie ejst taka aplikacja komiks sie nazywa ;) możesz np stworzyć historie jak byliście mali jak Ona sie urodziła jak się bawiliście jak dorastaliście ;)) z tego co wiem to Dilmah stworzył taka aplikację - może warto zrobić coś takiego? może to bardziej sentymentalne niz praktyczne ale zupełnie darmowe ;))