Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iikeeeee

dlaczego faceci wolą blondynki?

Polecane posty

Gość iikeeeee

dlaczego blondynka o przeciętnej twarzy ale platynowym blondzie ma większe powodzenie od brunetki z ładną twarzą

Gość IMO13853
Bo brunetki przeważnie mają owłosione klaty! O!

Gość IMO13853
Wiedziałem, że Fiku, to licencjonowana blondi. :classic_cool:

Blondynki bardziej rzucją się w oczy i w większości są łatwe. dlatego faceci ślinią się na ich widok:O nie lubie blondu

Gość hhhhhhh
ojjjj mylisz sie :) faceci wola brunetki z tego co zauwazylam kazdy facet Ci powie ze brunetka jest pociagajaca seksowniejsza i wydaja im sie ostrzejsze w lozku..... a jesli chodzi o zwiazki bardziej stanowcze i zdecydowane

Gość IMO13853
fiku mikuuu "blondi to ja jestem tylko mentalnie" Z sympatii do Twojej osóbki, bardzo CHCIAŁBYM zaprzeczyć. :P

Gość IMO13853
Aneta90-210 "I co tu więcej pisać?" Teraz Twoja kolej na zwierzenia w Blond - Tematach. :D

Gość Laguna Bitch
jak miałam blond to jednak większe powodzenie miałam ,ale w większości u tępaków...

Gość IMO13853
fiku mikuuu "wiedziałam że się an mnie poznacie" W przypadku samic o owym kolorze naturalnym (i intelektualnym), wielkim wysiłkiem to nie jest. :P

fiku mikuuu "wiedziałam że się an mnie poznacie" Wiatr zbyt donośnie świstał w tej próżni, aż w końcu Cię zdradził. :)

Gość IMO13853
Aneta90-210 "Wiatr zbyt donośnie świstał w tej próżni, aż w końcu Cię zdradził." Masz zadziwiająco dobry słuch Drabino. Żeby usłyszeć świstanie dobiegające z niedalekiej próżni, samej będąc otoczonej huraganem... Uszy Twe, wielkością muszą dorównywać przynajmniej Twoim stopom. :classic_cool:

ale Wy tu bzdury wypisujecie...jeden woli to, drugi tamto.Ja nię lubię blondynów i w związku z tym TO REGUŁA????

aha, dobrze że to dodałaś/łes, bo miałam spytać co z takimi z 3-kolorowym balejażem??

Blondynki bardziej rzucją się w oczy i w większości są łatwe. dlatego faceci ślinią się na ich widok nie lubie blondu ja latwa nie jestem:)

Gość iikeeeee
mam sie przefarbować na blond?

Gość IMO13853
toranaga "a rude oczywiści są wredne....kupa śmiechu...!" Nadmiar enzymu odpowiedzialnego za tak zwaną złośliwość (czy fałszywość) uwidacznia się w patologicznej zmianie koloru włosów z naturalnego na miedziany. Potwierdzone naukowo. :classic_cool:

Gość iikeeeee
?

Gość nie zauważylam tego aby
woleli blond...moze w Twoim otoczeniu tylko tak jest? A po co masz sie farbowac?Jesli nie jestes naturalna blondynka nigdy Ci nie bedzie pasowal sztuczny blond:oNo i potem wieczna walka z odrostami:(Matka Natura wiedziala co robia nadając nam naturalne barwy wlosow.