pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 się opiłam i... mam dwa piwa... do jednego kiepuję, a drugie piję. i nie wiem którego tera mogę się napić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Piertolnij se łoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kraft_durch_Freude 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 strzelaj ,z kiepami nie jest takie złe powiem Ci tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
521 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 :D znajomy problem spróbuj wyniuchać, tylko skoncentruj sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 1, 2011 Wszystko i tak pójdzie do jednego wora. Przecież kiep już w mordzie był, to czemu nie może tam wrócić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 1, 2011 Pierdnełem se Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yebak 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 słyszałam, że nakiepowane piwo lepiej kopie wiec pij dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Wrzesień 1, 2011 i tak wypijesz oba, jak nie teraz to rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 aleście som zabafni koorwa ale w sumie... yebać wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 IMO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 1, 2011 Cześć Kocico. Uprzedzam pytanie - nie narysuję PŚP, albowiem nie tworzę dzieł wulgarnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 czynniQ koci czy Ty sobie ze mje yaytzymy robisz? na moim własnym publicznym topiku witasz się z jakimś stooleyem miast ze mną :O to się nie godzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Wrzesień 1, 2011 no to chlejmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
999999999999999999999999999999 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 a gdzie moja ulubiona knurzyca?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Wrzesień 1, 2011 wszystko co się rusza? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 1, 2011 pozdrawiam środkowym palcem "...na moim własnym publicznym topiku witasz się z jakimś stooleyem miast ze mną..." Przecież na to samo by wyszło. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 pśp wybacz mi,nie zauważyłam Cie:d pśp IMO czytasz w mych myslach:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahaha.. Napisano Wrzesień 1, 2011 Kamilo Rojewska stul pysk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 pśp jak się chciałam z Toba na piwo umówić toś mnie olała i powiedziała,ze Cie ciałem nie ma w Krakowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
999999999999999999999999999999 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 o jest grubcia w orenżu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Napisano Wrzesień 1, 2011 Witajcie, tu będę pisała o pracy za granicą. Wiecie - jak ja żałuję, że mnie tak oszukano w domu bo naprawdę NOSA Z POLSKI NIE WYŚCIUBIĘ POWIEM WAM, a teraz czytam te ogłoszenia w necie i wiecie - normalnie szlag mnie trafia i jasna cholera wiecie bo powiem wam tak - ja mam dać CV w 2 językach I ZDJĘCIE a w nagrodę za to dostanę wiecie ZERO ADRESU i teraz -przepraszam sprawa wypłaty ZERO INFORMACJi. Wiecie co to jest JEDNA ŻENADA powiem wam. A na miejscu - jakieś szparagi - tam powiedzmy, że na wygląd im się nie spodobam, ale wiecie - DO PRACY FIZYCZNEJ WYGLĄD? Do widzenia w sumie. A od kiedy to Niemcy są tak piękni? Chyba od... jutra. I wiecie powiem wam teraz jestem wściekła bo pasowałoby mi posiedzieć powiedzmy z pól roku w kwiatkach gdzie mnie wyrzucili i sobie tymi kwiatkami ograć ten mój doktorat co mi go szlag trafił i już bym dostała forsę matki a tak? Co ja mam teraz robić? I wychodzi wiecie, że zależy im WYŁĄCZNIE na kwiatkach tam, a powinno im zależeć na człowieku bo nie może im zależeć na kwiatkach bo nie mają zaliczonego ogrodnictwa tam - takie głupie to wtedy musi chodzić o człowieka wiecie. Tylko ja mam zaliczone ogrodnictwo i się nie dam - i na nich wiecie co oni sobie nie myślą bo posiedziałabym dłużej i mogę iść w inną pracę, a tak? Co ja mam robić z tej Polski wiecie? Nic mi nie pasuje teraz. Wiecie to jest i nie jest ogrodnictwo, a jeśli nie mają zabójczynie ogrodnictwa zaliczonego to miały stac o człowieka i mnie nie dać - podejść i powiedzieć, że karę mi ma wpisać i nawet dniówkę mógł mi odliczyć świnia głupia, ale wyrzucic mnie nie mógł - w ogóle nie miał prawa. I będę im zawsze źle życzyć bo takie mam prawo. No nawet nie pół roku - tam by mi starczyły 3 miechy i mogę stać o prace na stałe i ją dostać, a tak? Nie tam tylko na Zachodzie i tyle. A tak? Ani forsy ani pracy? Jakiś j** j**any mi tak narządził. Morderca - ojcobójca i tyle z wszystkiego wiecie - a nasze to samo - same morderczynie tam siedzą i mają kwiatki zaliczone mi powiedzą. To by dostały kontrakty wiecie w Holandii. Wszystkie, a tak? Dla młodych są powiedzą. No - starszy też może dostać. Kto to powiedział, że starszy pracy nie może dostać stałej za granicą wiecie? To gdzieś pisze? No w przepisach jak to pisze i tyle. A wiecie gdzie się liczy kontrakt za granicą? W POLSCE. Tu nie i tyle I koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 wszystko. czyli Ciebie warczypsie nie... bo Tobie się pewnie nic nie rusza tylko jest w ciągłym spoczynku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Napisano Wrzesień 1, 2011 Wiecie kontrakt za granicą to jest TYLKO kasa. Lepiej już stać o stałą pracę i jej nie dostać. To się liczy tylko w Polsce i tyle. I koniec. A ja co mam robić? No na kontrakt też bym mogła iść wiecie - kasa na podłodze nie leży, zarobiłabym sobie, mogłabym pomyśleć, a tak? Jak dostać pieniądze? Jak ja mam dostać pieniądze. Na Niemców już w ogóle ochoty nie mam wiecie to nawet by mi pasowało rok w Holandii. Czemu nie? No bo krócej zaś bym nie mogła bo mi powiedzą , że na wycieczkę przyjechała - ale wycieczka wiecie. I tyle A te szparagi nawet jakby to co mi to dalej? No coś tam i tyle. Znowu trochę języka, ale zdjęcie do pracy fizycznej. Chyba mięśni. To tylko nasi mogli wymyślić albo zaś ogrywają tym zdjęcie - swój wygląd. Nie mogę powiem wam - nawet mi się nie chce tego zdjecia szukać wiecie. I jeszcze CV do pracy fizycznej po niemiecku lub angielsku - wyobrażacie to sobie? Jeden skandal. To chyba agnieszka śmieszka tam pracuje w biurze po 2 fakultetach z Polski bo NIKT NORMALNY - naprawdę Po 2 fakultetach - taka głupia. Widocznie wiecie coś w tym jest, że pracownik fizyczny W SUMIE nie powinien być po wyższej uczelni. To jest jedyna lekcja z całości albo się uczysz albo zarabiasz. Koniec. Najwyżej urlop dziekański i przerwa. KONIEC. A tak? Makijaż proszę do szparagów. No przecież gdzie sens? Dajcie mi spokój :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 1, 2011 czynnik koci "...toś mnie olała i powiedziała,ze Cie ciałem nie ma w Krakowie" Nic nie wspominała o umyśle? Czemu nie jestem zaskoczony... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 a no bo nie ma. ale jak będę to dam znać. o koorwa będzie się działo ))) jaki klub lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bronislav komorovski Napisano Wrzesień 1, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. Napisano Wrzesień 1, 2011 Lepiej wiecie , żeby dostały stała pracę tam bo je wyrzucą z Niemiec i prawa wstępu tam nie mają a co dopiero stania o pracę stałą. Zostaje im Holandia bo ogrodnictwo. No jak im je zaliczą i tyle. Ja mam zaliczone i tyle. I dlatego np. mogę jechać nazat do Holandii. I teraz co im zostaje? Zależy komu. Jednym siedzieć, innym się powiesić. Nie moja sprawa Wiecie - ja im nie zrobiłam nic. Naprawdę nic. A one? Zaczęły od tego, ze mi buty zniszczyły i po tygodniu mogłam wracać bo w czym miałam robić? A ile tych butów miałam mieć? I wiecie - ja wiem jak było i co? Znowu do Niemiec mam jechać? Dwukrotna morderczyni mi buty zniszczyła - mogę jechać do Niemiec? NIE POWINNAM. Dlatego nawet wiecie nie odpowiadam na ogłoszenia z Niemiec. To samo znowu i znowu spadaka? Nie było gdzie kupic innych. I tyle I nie znałam sie na ogrodnictwie. Wiecie ja mam to zaliczone i nie muszę w sumie już stać o grupę no ale... przyznają się to do mnie? Bo w sumie poszło tylko o morderstwa - nie pasowali mi i się nie poddałam. No to wypad i tyle :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Broniewski co robisz KIEDY PYTAJĄ CIĘ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. Napisano Wrzesień 1, 2011 Wiecie - ja nie mam pracy stałej w Polsce bo ja nie chodziłam na wybory. Po studiach was całkowicie olałam a nie miałam racji też bo nie i tyle. Mialam się czymś przejąć - nie umiałam. I tak w sumie NIE ROZUMIAŁAM że ja nie mam stałej pracy i miałam to gdzieś ale wiecie - wiedziałam że tej pracy nie dostanę, ale też nie rozumiałam czemu. No bo bym się przejęła tą Polską i tą pracę mam do dziś, a że nie umiałam to nie i tyle. A to i tak wiecie było za póżno. 2004 to już kompromitacja - ale tego nie rozumiałam. Dlatego poszłam z tej szkoły gdzie mi dali to dyscyplinarne. I oni też tego nie rozumieli. Ale wiecie praca stała to od razu po studiach albo po tym doktoracie. No po studiach podyplomowych byłam to mi też pasowało, ale tak mnie potraktowali jak jeszcze jednego głupa więcej. Jak nie wiem downa - jakiegoś ucznia z upośledzeniem umysłowym. Tak wyglądałam przez nich. A w tej szkole czułam , że mogę być tylko wiecie matki nie znałam i taki koniec. Wszystko w sumie bo co więcej? Ale życie... gehenna nie życie to moje życie...tyle wam napiszę...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Wrzesień 1, 2011 jak już to jest w stanie spoczynku, ale za to z sowitą emeryturę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach