Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pozdrawiam środkowym palcem

dobry wieczór, mam problem.

Polecane posty

Gość bronislav komorovski
wypierrrdalac własnie :D marzy mi sie uzyc kiedys tego słowa w rzeczywistosci , nawet sniło mi sie wczoraj jak krzyknelam do bandy jełopów pod moimi oknami soczyyste wypierdalac z duzej litery 😭 a tak kur.wa za bardzo grzeczny i ułozony ze mnie chłopakzeby móc sobie na takie cos pozwolic :classic_cool:

Gość bronislav komorovski
to mi k.urwa też palacprezydencki@02.pl tylko poczekaj z 5 minut az załoze konto :O 🖐️

Gość IMO13853
PŚP - a po co Ci moje rysunki? Przecież nawet sensu nie zrozumiesz. :classic_cool:

ej,a co to za nieoficjalny fan-club komixów IMO sie tworzy. Jak chcecie jego rysunki, to u mnie zapisy i składka kurfa po 34,5 zeta (pśp ma żniżkę 0,50 groszy bo z Krakowa jest).

Gość IMO13853
czynnik koci "IMO ale masz na tej fotce sexi d**eczke" No wiesz? Myślałem, że co innego bardziej Ci się w 'oko' rzuci. :P

ten topic założył podszyw pśp. Prawdziwy paletz w życiu by do kafe przegrańców nie napisał "Dobry wieczór' To nie w jej stylu:P IMO ja zawsze patrze na zęby i dupy:)

Gość IMO13853
pozdrawiam środkowym palcem "nie wysyłaj mi nic stooleju bo sram na to" Płaczem nic nie zyskasz. :P

Gość IMO13853
czynnik koci "IMO ja zawsze patrze na zęby i d**y" Daleką drogę, wzrok Twój jest zmuszony przebyć. Mój przynajmniej wędrując od twarzy do zadka, ma czas na odsapnięcie relaksując się na cyckach. :P

IMO jak facet ma fajne cycki to tez czasem wzrok zatrzymam:) pśp jeszcze dwa piwa i zaczniesz wszystkich przepraszac a ze mna pojdziesz do Siedziby szatana zamiast do Gorączki:P

Gość IMO13853
pozdrawiam środkowym palcem "czynniku imo wysłał Ci zdjęcie swojego rowa? i jeszcze ma w nim zęby? " Jak ja taki miły. kulturalny osobnik mam mieć zęby w zadku, to boję się nawet pomyśleć co Ci się tam w cipsku wyhodowało. :P

IMO13853 Jak ja taki miły. kulturalny osobnik mam mieć zęby w zadku, to boję się nawet pomyśleć co Ci się tam w cipsku wyhodowało. warczypies przez paltze? a podobno ona pisze sutami? Nie ogaraniam już tego:D:D Ha ha

Gość IMO13853
pozdrawiam środkowym palcem "czytajcie mnie, a nie tylko siebie" Są lepsze i bardziej przyjemne sposoby na eliminację neuronów - dziękuję nie skorzystam. :classic_cool:

IMO i co piertolisz wiersze jak dziś nie pierwsze? :classic_cool: chociaż czekej :O ja 😭 dzisiaj był pierwszy :classic_cool: a to Ci się przyfarciło. ale tak czy siak 🖐️ cytując mnie udowadniasz, że mje czytasz :classic_cool: czyli nie masz innych sposobów baykopisarzu Ty :O a może masz ale... nie są tak zayebiscie przyjemne :classic_cool:

Gość IMO13853
pozdrawiam środkowym palcem "IMO } z tym tzipskiem to żeś przegioł bagjete cham und prostak" Wybacz, iż pochopnie posądziłem Cię o miejsce w gronie płci pięknej. :classic_cool: