pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 płeć piękna to faceci koorwa skączmy już te gupie gadki bo nie ogarniam poza tym przeca ja Stobom nie gadam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 IMO i pśp Wy sie tak kochacie ,że czuję, że coś z tego będzie:D pśp , to kiedy ciałem przybędziesz do grodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 2, 2011 pozdrawiam środkowym palcem "...ale tak czy siak cytując mnie udowadniasz, że mje czytasz..." Czytam, ale odpowiednio do treści, oraz adekwatnie do zniszczeń intelektualnych spowodowanych przez samo przejrzenie Twoich wypowiedzi, czyli pobieżnie bez zrozumienia i z głupawym wyrazem twarzy***. ***czyli u mnie standard. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 czynniku nie wiem kiedy :O ale dam Ci znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 2, 2011 czynnik koci "IMO i pśp Wy sie tak kochacie ,że czuję, że coś z tego będzie" Nie uważasz, że wystarczająco powstało już części Freddy'ego Krugera? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 żeby był chleb to musi być mąka... a ja tu widzę sam kwas :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 pśp chleb na zakwasie najlepszy moja droga:) IMO cholera jasna oglądałam tylko z II czesci wiec nie wiem ile ich jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 aha :O :D a chooy tam ja nie ze wsi to nie wiem ide se coś wszamać bo nie tylko alkoholem człowiek żyje szlugami też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 pśp szamiesz fajki?:O Boże, kobito może Ty udar masz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 2, 2011 Uciekam sobie egoistycznie. Trzymaj się Kocico. . . . . . . No dobra...Ty też się trzymaj PŚP...za obwisłe cyce! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 dobranoc IMO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 nie chciałbyś mieć tak sterczącego kootala jak ja mam obwisłe tzytzki żegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhkjhhjjkjhkjhh Napisano Maj 19, 2013 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blyatman Napisano Grudzień 24, 2018 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach