czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 pśp ja się snuje po knajpach nie po klubach:) a Ty-nie mów,że gorączka albo prozak:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. Napisano Wrzesień 1, 2011 wiecie - powiem wam jak mnie jest smutno z powodu tego co się wydarzyło, ale jaja wiecie też są niezłe z tych prac durnych. Oczywiście po czasie. Np. w jednej pracy Polki stoją o stałą pracę - tak mówią wiecie - takie kryminalne jaja to są jak dla mnie, ale co to z Polski może być i wiecie napiszę wam wiecie, że za mną to sobie dzwonili wiecie z wielkiej firmy światowej i w ogóle nagonkę zrobili jak na jakiegoś nie wiem - kozła ofiarnego, ale ja nie powiedziałam ANI SŁOWA że ja tam chcę pracować wiecie. ANI SŁOWA. I WSZYSCY NA MNIE WIECIE, wszyscy. Ale gdzie ja powiedziałam OFEN że ja chcę tam być na stałe? Mówiłam tak w ogóle? Więc jakim prawem. No chyba, żebym to z biura wiedziała wiecie. Ani słowa o tym. I to jest jedna sprawa. Jednak gdy w Holandii W TAKIEJ SAMEJ SYTUACJI stoją sobie o pracę na stałe OFICJALNIE - przynajmniej w pracy - to wiecie NIKT, PO PROSTU NIKT się nie pofatygował żeby ten permamentny makijaż sobie w Polsce sprawdzić. NIKT. A ja to zaraz sobie polecieli po adresie, tak? Wiecie jak ja bym mówiła dobrze po niemiecku to jestem U PRAWNIKA jak ta polska grupa jeszcze raz się tam pojawi bo wiecie - mordercy do pracy fizycznej nie sprawdzą, a ja jestem sprawdzona? No chyba, że w grudniu 2010 KAŻDY miał świadectwo niekaralności i tyle. I biografię musiał dostarczyć swoją jak chciał na miesiąc do książek wyjechać i tyle. To mają rację w biurze tam, a tak to zero i tyle. Bo tak i już i koniec. I wiecie - cały problem jest taki, że się babom jechać z biura nie chciało do Niemiec jechać i sobie mną to ograły bo mi nie powiedziały nazwy firmy, baby tam pracujące coś tam wymyślały bo wiecie już powinnam nawet lepszą pracę mieć w Niemczech bo stamtąd - no język na kurs ale angielski zna i tyle. I wiecie - dlatego ta w tej Holandii mnie pomówiła z tym permamentnym od razu że ja angielskiego nie znam. Chyba powiedziała tej kierowniczce, że za słabą znajomość języka wyleciałam ze szkoły i dlatego ona mnie zrobiła po studiach i dalej. A ona ta kierowniczka to jest głupia jak bucior bo z tej pracy mając dobrą opinię jakby była coś warta A SIĘ TAKA WYDAJE , że taka jest to by DAWNO POSZŁA i tam powinna być jakaś z taśmy i kierować, a ona idzie z biura , ona w ogóle nie wie co sie tam dzieje DO DZIŚ, ma plecy w poprzedniej, lepszej pracy i tyle. I też nic nie była tam warta bo by nie wyleciała. I tylko na tej pracy tam leci, a z tą permamentną jest zmówiona na telefon i ja od razu widziałam i to, że tam się słuchajcie WYSRAĆ nie opłacało na nie obydwie a co dopiero się odezwać. Bo nie - bo od razu byłam zerem. A miałam być mądrzejsza i po prostu za makijaż odejść bo w sumie wiecie wyleciałam tak bez sensu z tego magazynu w Holandii, że się nie opisać nie da. I TYLKO DLATEGO TAM BYŁAM bo się bałam. A w sumie - co to wystający tyłek a makijaż permamentny TO SAMO. I jedna wyleci od razu, a druga może stać o stała pracę, ale ona mnie ograła wiecie, że tam dzwonili, że wszystko gra, ale to nie jest tak. Ona powinna odejść z tej pracy i ta Polka z tym permamentnym i ta głupia kierowniczka. Bo wiecie tam też chodzi o lesbijstwo - no wiecie to jest jedna sprawa, a KŁAMSTWA ja powiem - jak można tak kłamać. I teraz powiem wam tej kierowniczce ten permamentny sie przyznał, że jest po warzywniaku i wiecie ja wiem o co tam poszło, że one rwały taki karton - waliły po 6 pudeł, że mi ręce odpadały i jeszcze rwały karton. I za to, że tak umiała ta permamemtna to ta kierowniczka z nią trzymała i były nie do ogrania razem wiecie. I w razie co jak mam tam wrócić to obydwie wylatują i koniec. Bo tak - bo tak się to skończy. Ja tam pójdę gdzie ta kierowniczka - nie chcę ale ją wyciepnę to pójdę tam i nic mi sie nie stanie, żeby nie było, że coś tam. Ale mogą mnie wyrzucić i żebym sobie siuchtała na dole, a tam mogą dać Holenderkę i tyle. Bo tam jedna ma makijaż, ale nie że piękna chciała być. Po prostu z pracy. I tyle. No i koniec historii. I wtedy jest obiad i koniec. A tak nie ma niczego i też koniec i tyle. A czemu? No to już nie jest moja sprawa chyba, że wrócę to robię dalej porządek bo i tak mi nic nie zrobią. Albo inna robota i tyle. Wiecie -ja tylko chciałam po cichutku zarobić do Bożego Narodzenia. To było moje JEDYNE MARZENIE... i się wynieść do Niemiec po Nowym Roku. No niestety...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. Napisano Wrzesień 1, 2011 No nieźle , nie? No i wiecie - za co ja wyleciałam z tej szkoły? No skończyły się godziny i tyle. Musiałabym sobie pracy poszukać, a w tej drugiej firmie wiecie to było , że wyleciałam ze szkoły za złą znajomość języka wiecie bo sobie ogrywali że dostałam zwolnienie dyscyplinarne i wyszli na dekli bo wszyscy i by mnie musieli wiecie wrócić a to by się skompromitowali. I tyle. I koniec. I tak w sumie ta pierwsza firma nasrała tej drugiej i wiecie jak mnie nie chcą to niech sie razem odpie**olą na zawsze BO na razie przeze mnie nic się nie stało, ale jeszcze raz taki numer i po prostu im psuję opinię i mogą znowu zmieniać nazwę bo na to zasługują wiecie. A jeśli znajdę stała pracę albo nie wiem coś mnie wkurzy to też obydwie firmy mają złą opinię jak ja i koniec. A tej trzeciej firmy już chyba w ogóle nie ma bo się połapali , że sami się mieli pofatygować chyba do nich i to ich nie potrzebują bo to bez sensu i tyle. Żeby sie prosić jakichś kretynek z Wrocławia. Zostaje im kraków - miejmy nadzieję , że tam są mądrzejsi ludzie. I koniec No i tyle - co więcej? Niemcy mają Ilonę , a mnie nie chcą. Po co ja im. No po co mi oni - tacy sami jak Polaki. Przez to stoję o ...USA. Oni tak powiedzą. Chcieliby i tyle. No tak różne rzeczy wyglądają, ale jaka jest prawda to wiem ja i czemu. Ja zawsze stoję o ludzi a nie o państwa. Jak ich spotkam i tyle. No a w Niemczech są same downy - no niedżwiedzie. I tyle. A Ilona - rodowód od pijaka. Z rodowodem też można się potępić - tyle jej ma do powiedzenia. Bo w sumie przy tym piciu to z rodowodem od Noego to na morze słuchajcie i tyle. Marynarka to powinna być, a nie opiekunka umarlaków. Noe przeżył, a ona co to robi? No i tak to by se mogła tak żyć. Siuchtać i burdel. A inaczej? Żeby nie było, że przeze mnie w burdelu skonczyła. Dajcie spokój.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Owca idźże stąd na łąkę,no! IMO nie odwracaj kota ogonem i dajże mojej duszy jakąś strawę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. Napisano Wrzesień 1, 2011 No wiecie - sorry za byki, ale jest niewydana to po niej z tą obrączką i tyle. W sumie wiecie - tak lubi współżycie zostaje jej z tego kasa. No klient to ona się musi starać, a tak facet jej robił dobrze, no ale to tam... zarobi se tak i tyle. Bo wiecie - w tym pracy była prostytutka mi proponowała dalszą pracę i tyle. Chyba dlatego, że chciała dla mnie dobrze, żeby mi ogrodnictwo zaliczyli. Już mi zaliczyli. Tam też i tyle. No nikogo nie zabiła i bardzo inteligentna. Ale też lesbijka obecnie, dlatego nie wzięłam tej pracy bo od niemoralnej osoby. Nie - od NIEZNANEJ, która mnie nie potrzebowała. Dlatego mi proponowała telefon. Ja tej pracy nie wzięłam i Ilonie zostaje dom publiczny bo jak chciała się upiększyć to miała kosmetyków więcej używać jej powiedzą by ograć tych dziadków, ewentualnie w kwiatki, a książki to miała wiecie nie kłamać a ja sobie nie życzę , żeby mówili że przeze mnie książek w Polsce nie ma i jak mi coś jeszcze wyjdzie w życiu to POWINNIŚCIE mnie głód bo wiecie - jeść nie mogę. No to se głodujcie i tyle Bo o jedzenie stałam powiedziała Ilona, która ani razu w kościele nie była w Adwencie. I to dlatego tak wymyśliła, że o jedzenie stałam. I tyle :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. Napisano Wrzesień 1, 2011 A wiem - Ilona wymyśliła, że stałam o jedzenie z pierwszego mojego domku bo oni byli ważniejsi wiecie ode mnie. I co oni powiedzą. A ja przez nich W OGÓLE NIE ZAROBIŁAm - z lodówki mi wybierali, grzebali w rzeczach, wynieść się nie umiałam i na koniec mnie ograli, że o jedzenie stałam i tyle. I to było ważne bo pracę by tam miała A ODE MNIE NIC. Bo to na pierwszy rzut oka widać. Tylko wiecie - bo ja już jestem ŚMIERTELNIE NA WAS OBRAŻONA i to nigdy się nie zmieni - w tej pierwszej pracy ja naprawdę wszystkim dobrze życzyłam i może trzeba było powiedzieć, że jednego przyjęli na magazyn dzięki mnie. No bo to była prawda, a reszta? I temu facetowi z pierwszego domku życzę, żeby do piekła trafił bo mi całe życie zasrał, ogrywam go w tym momencie i mogę go podpalić bo pasuje, że on powinien siedzieć. Po co ze mną zaczynał. Za pożar. A powinna siedzieć stara bo ona podpaliła. No ale jego sprawa - dzieci w Polsce ma z gwałtów to może iść posiedzieć, rok dwa lata... żeby nie było, że ja głupia jestem. Po prostu JEDYNIE nie wiedziałam, że za pożar ZAWSZE ktoś musi siupnąć. I jak się pozabijają to niech nie zwalają tego ZNOWU na mnie wiecie. Bo chyba już zwymiotuję - naprawdę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uppppilj Napisano Wrzesień 1, 2011 I tak Owca zawitała na ten temat :D Paletz, masz z kim tera gadać :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 nie no co Ty :O ani w jednym ani w drugim nigdy nie byłam :D piertolę tych peezdusiów i panienki co wyżej srają niż doopę mają tzn gorączka to ogólnie mi się koajrzy tak jak "afera" czy takie wieśniactwo. a w prozaku to myślą, że koorwa elyta :O tak czy siak. jedno i drugie omijam niewąskim łukiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 1, 2011 A co już widziałaś Kocico? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. Napisano Wrzesień 1, 2011 Wiecie - chyba się stoi o WSPÓLPRACOWNIKÓW a nie o domek. Jak z tobą pracuję. I ten facet wiecie przyszedł chyba na ten magazyn za mną, zeby pracę stałą tam dostać bo moralny a ja się nie odezwałam to niczego by nie dostał bo tylko tak by dostał gdybym sie od razu odezwała. A inaczej nie bo gwałcił. Przeze mnie, nie? I dlatego mnie wyrzucił bo jestem świnią. A on? On kim jest? Pedałem. Bo tak będę mówić, że ten gostek z pierwszego domku to był pedał. I dlatego tak sie skończyło , pracy nie dostał u Holendrów fizycznej bo pedał i NA MNIE TO ZWALIŁ. Bo się ożenił. Ale pedał. Dzieci nie miał to pedał. Bo w sumie czemu dzieci nie miał - a ta żona to tak widać, że by jeszcze zaszła bo co tu robić - ale nic. I to tak pełno kolegów wiecie i tak pili, ocierali sie o siebie i to tak mnie wyrzucił i pomówił o rózne rzeczy. Tak będę mówić i wszyscy go słuchali bo moralny. Moralny to by miał pracę powiem, ale w Polsce nie rozumieją takich rzeczy. Geje - nikt o tym nie słyszy. Dlatego wyjechał i myślał, że raz dwa pracę z żoną dostanie, a tu nic No i tyle :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. } wykoorwiaj mnie stont kaszalocie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 1, 2011 jestem gejem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uppppilj Napisano Wrzesień 1, 2011 :D ale jej jeszcze u Ciebie nie było :D Jakże witasz gościa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. Napisano Wrzesień 1, 2011 A wiecie ze gdybym sie dzis nie ochrzcila to po mnie? Juz bym poszla do piekla za wyzwiska pod adresem KK - bo bylam u komuni , obierzmowana, spowiedz i ciagle na nich. I moze nie do piekla ale by mi zaszkodzil. I wiecie ten mlodszy widzial Pana Jezusa i zezarl oplatek i musialam ich ochrzcic i powiem wam JAK MNIE pali teraz z tego chrztu - normalnie sie czuje jakbym miala goraczke. Ale tak mialam zrobic i tak zrobilam I maja chrzest ode mnie i nie po nich a tak po nich juz i tyle. No nie wiem ale kto to wie co by bylo, a dobrze jest. Psychicznie przynajmniej i tyle. I wiecie - no juz musialam ich ochrzcic bo po nas - siebie tez bo tak wyzywam ten kosciol ze juz sie nie da. Jeszcze chwila i nie zyje bo moze sie mialam isc ochrzcic raz jeszcze - rzeczywiscie i tyle. A kto wie? Kto wie powiem i tyle. A i tyle wam napisze. Po co wiecej. Juz sie dzis ochrzcilam i juz na nich wiecej nie jade - bo mi powiedza SLUSZNIE spier... i tak dalej jak tak pomawiasz, ale duzo racji tez mam. Oni maja JEDYNIE kase a tak sie nie zaczelo nic wiecie - od kasy. Kto chcial to dawal. A jak nie od kasy to nie od budowy i tyle racji maja, ale mnie przeklna jak Pana Jezusa - bo ja wiem czemu on tu krolem nie jest. Bo Zydzi wazniejsi. A on byl Egipcjanin. No to wygladal jak Arab. Co tu robic? Jak Arab wygladal - tyle wam napisze i wiecej nic wam nie napisze bo nie zasluzyliscie na wiecej i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 IMO od miesiąca własnie nic nie widziałam pśp to gdzie się bujasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miesiącmojegożycia Napisano Wrzesień 1, 2011 Wiecie - jeszcze ktos powie - czemu stalam o gejow na amazon. Nie stalam! Po prostu stalam tak zeby spadac albo stala praca BO TAKIE SWINIENIE. I to tak ci nasi naiwni , laza tam, zero pracy ci wiecie jedna brednia, a ja co - ja chce wyplate. Bo tam NIBY mozna zostac wiecie... ale... bez wyplaty a jakby mnie chcieli to wyplata by byla. Bo przez biuro nie chcialam. No ale ja bylam w stalej pracy w holandii - kontrakt pol roku i co dalej? Firmy w Holandii? A kto mi da gwarancje ze ja cos z tego znajde? W Polsce? Taka firma kazdy powie i nic? A tak? Miesiac na nocki przed swietami - sens taki sobie, trzebaby zostac z 3 miechy przynajmniej - choc taka firma to pol roku minimum - pensja - czy zawsze, a dalej? I tyle Dla mnie nie warto bylo - naprawde. Zwlaszcza jesli zle gotuje. Naprawde:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 ja się boojam tam gdzie grają moją moozykę czyli koorwa jakieś rapy und rnb albo coś w ten deseń. a Ty pewnie jakieś Carpe Diem z szatanami ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uppppilj Napisano Wrzesień 1, 2011 Jest jeszcze wyjście a:D wyślij ja na temat Dyrektore :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miesiącmojegożycia Napisano Wrzesień 1, 2011 chodzi o to, że my się budzimy. Tzn ja się budzę nagle w środku nocy, mam świadomość, że się obudziłam! I mogę się ruszać, wszystko zrobić i widzę coś, np jak tu ktoś wyżej napisał - latające osy, czy coś.. kiedyś widziałam cień kota, pająka..to było jakieś 5-6-7 lat temu.I to nie jest sen, bo ja tego nie widzę z zamkniętymi oczami w głowie, jak to się dzieje gdy śpimy. Ja to widzę z otwartymi oczami, wiedząc, gdzie jestem itd. Nie pamiętam, bym tak miała później - te zwidy. Możliwe, że miałam, ale nie przywiązywałam wagi do tego aż takiej, myślałam zawsze, że coś mi się przywidziało, albo że jeszcze dobrze się nie obudziłam. Jednak właśnie ostatnio widziałam jakąś białą zjawę, tzn takie białe coś, nie wiem, jak to nazwać. ;( I tak się przestraszyłam, że pomyślałam, że to schizofrenia.. i chyba muszę poczytać na ten temat, bo się wykończę. Jedyne, co u mnie zawsze było - to wielki strach przed ciemnością, przebywaniem w ciemnych pomieszczeniach samej.. czarne glany - przeczytam to, co jest pod tym linkiem Dzięki Jeszcze dodam coś - kiedyś miałam takie sny, czy jak to nazwać.. spadam w ciemność leciałam, nic nie było widać i nie było końca - miałam świadomość, że lecę, nie mogę nic zrobić i wiedziałam po kilku takich samych "snach", że się wybudzę z tego. Miałam świadomość. Kiedyś udało mi się, gdy coś mi się śniło, pod koniec snu jakby zyskać tą świadomość.. ale spać ciągle.. a może już nie spałam, w sumie to nie wiem. Wiem, że mogłam otworzyć oczy i sen by się skończył. Ale spróbowałam ciągnąć sen dalej, pomimo świadomości. I mogłam sterować w tym śnie wydarzeniami.. miałam na nie wpływ! Nigdy nie udało mi się to długo, bo nie potrafiłam wytrwać w tym stanie, bo w końcu obraz znikał; nie umiałam myśleć tylko o tym, jakbym była tam, we śnie.. w końcu zaczynały mnie nachodzić myśli już z rzeczywistego świata i coraz trudniej było mi pozostać w tym śnie - aby obraz nie zniknął. Nie wiem, czy rozumiecie. Mieliście coś takiego jak ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bronislav komorovski Napisano Wrzesień 1, 2011 ta lo.cha pewnie kopiujejakas ksiazke :O przeciee nie moze pisac z tak predkoscia swiatła :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uppppilj Napisano Wrzesień 1, 2011 Nie, ja tak Owca nie miałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 chooj z tym skąd bierze te treści, jedno jest ważne. ma wypierrdalać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 1, 2011 Voila nie działa, a chciałem zrobić Ci prezent na Dobranoc Kocico. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Wrzesień 1, 2011 ma musk podłączony do kompa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 pśp w Carpe byłam raz w życiu. Na knajpy patrze głównie z perspektywy alkoholu:D Carpe, JazzRock, Tower maja tak ujowe piwa, że szczynami tego nie nazwe:) Bardzo lubiłam Katedre, której juz nie ma. W moim klimacie jest Omerta. Byłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uppppilj Napisano Wrzesień 1, 2011 Może przekopiowuje z Worda? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 IMO IMO13853 Voila nie działa, a chciałem zrobić Ci prezent na Dobranoc Kocico. jaki ograniczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 IMO dawaj na maila:) matylda.tylda@wp.pl :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 1, 2011 A no tak - mam przecież Twojego maila. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 1, 2011 pozdrawiam środkowym palcem "jaki ograniczony" Tylko leniwy. I mała lekcja życiowa gratis - nie mierz innych swoją miarą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach