Gość bronislav komorovski Napisano Wrzesień 1, 2011 wypierrrdalac własnie :D marzy mi sie uzyc kiedys tego słowa w rzeczywistosci , nawet sniło mi sie wczoraj jak krzyknelam do bandy jełopów pod moimi oknami soczyyste wypierdalac z duzej litery a tak kur.wa za bardzo grzeczny i ułozony ze mnie chłopakzeby móc sobie na takie cos pozwolic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 tą lekcję życiową to ja zawsze mówię innym, także tego. nie zabłysłeś :O mi też wyślij paletz.kafe@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bronislav komorovski Napisano Wrzesień 1, 2011 to mi k.urwa też palacprezydencki@02.pl tylko poczekaj z 5 minut az załoze konto :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 1, 2011 PŚP - a po co Ci moje rysunki? Przecież nawet sensu nie zrozumiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 IMO ale masz na tej fotce sexi dupeczke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Indor do prania 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 nie ma sensu to kupowanie kredensu koorwa. nie wkoorwiaj mnie jarząbku a soczyste wypierrdalaj to mi się zdarza użyć :O tylko że nic dobrego nigdy z tego nie wychodzi także może nawet Ci zazdroszczę że jesteś jaki jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 ej,a co to za nieoficjalny fan-club komixów IMO sie tworzy. Jak chcecie jego rysunki, to u mnie zapisy i składka kurfa po 34,5 zeta (pśp ma żniżkę 0,50 groszy bo z Krakowa jest). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Wrzesień 1, 2011 pśp od kiedy Ty zbierasz i rozdajesz gratisy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 1, 2011 czynnik koci "IMO ale masz na tej fotce sexi d**eczke" No wiesz? Myślałem, że co innego bardziej Ci się w 'oko' rzuci. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 nie no w sumie to yebie te jego komixy bo są tylko wyznacznikiem jego ogromnego przegraństwa. nie wysyłaj mi nic stooleju bo sram na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 ten topic założył podszyw pśp. Prawdziwy paletz w życiu by do kafe przegrańców nie napisał "Dobry wieczór' To nie w jej stylu:P IMO ja zawsze patrze na zęby i dupy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 1, 2011 pozdrawiam środkowym palcem "nie wysyłaj mi nic stooleju bo sram na to" Płaczem nic nie zyskasz. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 czynniku ja założyłam bo wcześniejszy mnie usunęli :O także w akcie depseracyji postawnowiłam być kurturarna :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Wrzesień 1, 2011 właśnie?! co to kurva za "Dobry wieczór'"? co to ma być :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 1, 2011 czynnik koci "IMO ja zawsze patrze na zęby i d**y" Daleką drogę, wzrok Twój jest zmuszony przebyć. Mój przynajmniej wędrując od twarzy do zadka, ma czas na odsapnięcie relaksując się na cyckach. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 IMO jak facet ma fajne cycki to tez czasem wzrok zatrzymam:) pśp jeszcze dwa piwa i zaczniesz wszystkich przepraszac a ze mna pojdziesz do Siedziby szatana zamiast do Gorączki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 czynniku imo wysłał Ci zdjęcie swojego rowa? i jeszcze ma w nim zęby? ja piertolę to jest oszołom nieziemski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 warczypies śmiem twierdzić, że to podszyw pśp.Jej dobry wieczor by przez palce nie przeszło:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 spiertalaj nie chodzę do gorączki koorwa ta zniewaga krwi wymaga. nie rup siary ejże i juz nie piję. :O tzn do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 pśp gdybys zobaczyła te zęby..ech... rozmarzyłam sie. Ale sie nie podlizuj bo nic Ci nie wyśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Wrzesień 1, 2011 przez paltze? a podobno ona pisze sutami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 1, 2011 pozdrawiam środkowym palcem "czynniku imo wysłał Ci zdjęcie swojego rowa? i jeszcze ma w nim zęby? " Jak ja taki miły. kulturalny osobnik mam mieć zęby w zadku, to boję się nawet pomyśleć co Ci się tam w cipsku wyhodowało. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 pśp w końcu mi nie napisałaś gdzie chodzisz Skąd mam wiedzieć gdzie Cie spotkać:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 heh :D poyebani wyście soł kutwa na mxiorka poza tym wyjaśniłam wyzej dlaczego jest "dobry wieczór". czytajcie mnie, a nie tylko siebie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 bo Ci powiem jak się umówimy IMO } z tym tzipskiem to żeś przegioł bagjete cham und prostak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 IMO13853 Jak ja taki miły. kulturalny osobnik mam mieć zęby w zadku, to boję się nawet pomyśleć co Ci się tam w cipsku wyhodowało. warczypies przez paltze? a podobno ona pisze sutami? Nie ogaraniam już tego:D:D Ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 2, 2011 pozdrawiam środkowym palcem "czytajcie mnie, a nie tylko siebie" Są lepsze i bardziej przyjemne sposoby na eliminację neuronów - dziękuję nie skorzystam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 IMO i co piertolisz wiersze jak dziś nie pierwsze? chociaż czekej :O ja dzisiaj był pierwszy a to Ci się przyfarciło. ale tak czy siak cytując mnie udowadniasz, że mje czytasz czyli nie masz innych sposobów baykopisarzu Ty :O a może masz ale... nie są tak zayebiscie przyjemne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IMO13853 Napisano Wrzesień 2, 2011 pozdrawiam środkowym palcem "IMO } z tym tzipskiem to żeś przegioł bagjete cham und prostak" Wybacz, iż pochopnie posądziłem Cię o miejsce w gronie płci pięknej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach