Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opcja oracla opcja

Studiuje P.S ze Świadkami Jehowy a nie długo zostanę poproszona o bycie chrzestn

Polecane posty

Gość ciastko królowej
religia to opium dla ludu

Gość yiyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuu
znam pania adwokat i doktora - fizyka , lekarz pediatra -sa swiadkami Jehowy duuuzo lat

A, i jedna jeszcze prośba. ŚJ uczą że Jezus zanim się narodził, prosperował sobie w Niebie jako archanioł Michał a jak zadaje pytanie o wskazanie mi odpowiedniego cytatu, to nigdy nie ma odpowiedzi ciekawe kto ci to powiedzial:) nie slyszalam o tym...

Gość ciastko królowej
slea nie martw się wyciągne cię z tego

Gość holandia876
Ikioi a widzisz z przeszczapami to bylo roznie! Z tego co wiem to teraz sa dozwolone ale kilka razy bylo 'nowe swiatlo' i zmieniali decyzje (och ci nieomylni przywodcy) tym samym skazujac wiele osob na niepotrzebna smierc.

Gość gfcghdfjhdfj
do autorki czy mogła byś mi wyjaśnić co skłoniło Cię do wstąpienia do Ś.J. ? nie rozumiem ludzi którzy dają sobie robić szambo z mózgu. Niestety ale piszesz tutaj kłamstwa. Mam w rodzinie Ś.J. i nie ma czegoś takiego, że jak nie chcesz chodzić po domach to nie musisz. Gówno prawda, MUSISZ. Jak widzę ich porąbane życie to mi się płakać chce. Jak słyszę tą ich powolną mowę, jakie to wszystko jest cudowne i piękne to żygać mi się chce. Ostatnio wywalili telewizor bo stwierdzili, że jest w nim tyle zła. Szkoda tylko, że wytrzymali dwa miesiace i kupili nowy bo chyba za nudno było w domu. Normalnie patrzeć nie mogę jak zapierdzielają z tymi teczkami na te swoje zbory. jehowego poznać na kilometr. Ta pseudo religia robi wam sieke z mózgu i każdy po wstąpieniu do tej sekty zaczyna się zachowywać jak reszta porąbańców. I te dyrdymały, że w krwi jest pełno chorób, Ty ciemnoto ta krew jest lepiej przebadana niż Ty przez całe życie.

Gość ciastko królowej
karol marks

znam pania adwokat i doktora - fizyka , lekarz pediatra -sa swiadkami Jehowy duuuzo lat tez osobiscie znam ludzi bardzo wyksztalconych i co zdebieliscie kochani:)

Gość lkioi
"nowe światło" a cóż to znaczy skoro nauczanie Jezusa jest stałe, jedno i niezmienne

Slea odpocznij sobie na łonie natury . Tutaj nie znajdziesz normalnego rozmówcy .

Gość nurkiem
slea to jak mozesz być ŚJ skoro podstawowych nauk nie znasz ?:) no , ale o 144 tys wybranych to na pewno słyszałaś ?

tak jasne BIBLIA TO ZABOBONY NAJWIEKSZE:) pozdrawiam was i ide

Gość holandia876
slea - a ja nie znam jednej madrej osoby, ktora jest Swiadkiem, a znam ich sporo. Widocznie obracasz sie w jakiejs elicie. Znasz ich osobiscie? Czy z cytatow ze Straznicy wyjetych z kontekstu?

Gość ciastko królowej
ja znam jeszcze więcej którzy nie są świadkami jehowy

ciastko królowej slea nie martw się wyciągne cię z tego :) tez cie pozdrawiam

Gość lkioi
17:58 [zgłoś do usunięcia] slea A, i jedna jeszcze prośba. ŚJ uczą że Jezus zanim się narodził, prosperował sobie w Niebie jako archanioł Michał a jak zadaje pytanie o wskazanie mi odpowiedniego cytatu, to nigdy nie ma odpowiedzi ciekawe kto ci to powiedzial nie slyszalam o tym... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b9bed99fc 4977f81.html :D to zapytaj starszego brata, takie nauczanie jest faktem, poczytaj sobie o tym na waszych stronach, na jednym topie na kafe było parę świadkow którzy też tak twierdzili

Gość holandia876
ikoi zapytaj SJ co to znaczy, bo u nich wystepuje baardzo czesto! ja sama nie pojmuje jak mozna tak jawnie z ludzi robic idiotow, a oni sie na to godza i jeszcze namawiaja innych!

Wąska droga , ścieżka i niewielu ją znajdzie i nia pójdzie :)

Gość ciastko królowej
slea zastanów się jeszcze nie jest za pózno

Slea odpocznij sobie na łonie natury . Tutaj nie znajdziesz normalnego rozmówcy . dokladnie:) jestem tepa jak but, Biblii nie znam hehehe i co ja moge powiedziec...zostawiam was bez komentarza i zycze tylko autorce by trwala w tym co robi:) papapapappapap

Gość lkioi
8:03 [zgłoś do usunięcia] yiyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuu Wąska droga , ścieżka i niewielu ją znajdzie i nia pójdzie Ważne że świadkowie znajdą się wśród 144 tys wybrańców :D

Gość lkioi
Slea, to znaczy że cytata nie bedzie, a uciekaj typowe to u was

144 tys to inny temat , wiec nie myl pojec bo jesli piszesz o czyms co jest nieprawda poprostu kłamiesz , niestety .

Gość holandia876
Ikoi niektorzy swiadkowie przeciez nie wszyscy. a wiesz skad wiedza, ze sa jednym z tych 144 tys? Oni to CZUJA! a ja czuje smrod manipulacji psychicznej

Slea, to znaczy że cytata nie bedzie, a uciekaj typowe to u was i z kim tutaj rozmawiac , to forum a nie ujezdzalnia .

Gość lkioi
Każdy może być zbawiony, Każdy rozumiesz a nie 144 tys świadków do cholery!

Swiadkowie Jehowy na podstwie Biblii wiedza ze zmartwychwstana wszyscy .

144 tys to pomazancy bez wulgaryzmów prosze

Gość nurkiem
144 tys pomazańców ? A Jezus kim był w takim razie ? Nie pomazańcem ?