Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opcja oracla opcja

Studiuje P.S ze Świadkami Jehowy a nie długo zostanę poproszona o bycie chrzestn

Polecane posty

uiiyiiy dla wielu temat transfuzji to temat ciemnoty i zabobonow:) bo wiele osob nie wie ,co temat krwi mowi Biblia....najlatwiej ocenic , dokleic latke i po sprawie;p a tak wogole myslicie ze krew jest tak dostepna jak woda? mowisz i masz ? heheh KREW JEST DROGIM MATERIALEM :)

Gość Opcja arecla opcja
Musisz mi wpłacić 300 zł twarzowego

Gość ciastko królowej
twarzowego ? za co ? mam ładna buzię :-)

Gość uiiyiiy
Ja to musiałbym zaraz potrzasnac gosciem by umysł mu rozjasniał . Miłego wieczorku . Ide chlebek i ciacho piec . :)

twarzowego ? za co ? mam ładna buzię pokaz pokaz:) jak ladna ....

Gość Opcja arecla opcja
Dobra dobra każdy tak mówi.

Gość ja powiem tylko
"czy szczytem hipokryzji nie jest cudzołozenie" Jak ktoś jest katolikiem (albo za takiego się uważa) i cudzołoży, to jest hipokrytą.

Gość ciastko królowej
slea pokazałbym ale nie tutaj ,boje sie świadków jehowy oni podobno jedzą dzieci

Gość Opcja arecla opcja
Spoko nie jestem hipokrytka nie oddaje ale i nie przyjmuje krwi. Są w niej różne choroby posłuchaj sobie na necie co o tym mówił Zbigniew Religa

podobno jedzą dzieci taaaa pewnie:) ja moje tez wsunelam i popilam sokiem z krwi heheheheh zaraz padne z krzesla....ludzie!!

Gość holandia876
SJ moze nie uznaja zadnego czlowieka jako przywodcy ale kwestionowac postanowien z Brooklynu to chyba nie mozna? Z tego co wiem tam sa ludzie nie Jezus Chrystus, tak?

Gość maaajkaaa
ciekawe co będziesz mówić jak ty albo ktoś z twojej rodziny będzie jej potrzebował...

Gość Opcja arecla opcja
Najlepiej smakują z krwią

Gość ciastko królowej
slea jestes swiadkiem ?

Gość holandia876
maaajkaa tam sie odbywa takie pranie mozgu, ze beda sie jeszcze cieszyc ze smierci bliskiej osoby

nie wypowiadam sie co do ludzi z Brooklynu;) jestem w Polsce..nie jem dzieci:)

Gość Opcja arecla opcja
Idę stąd...pozdrawiam slea :)

Gość holandia876
bo nawet nie wiesz kim oni sa! a ja wiem! i jak to o Tobie swiadczy i o znajomosci wlasnej religii?

bo nawet nie wiesz kim oni sa! a ja wiem! i jak to o Tobie swiadczy i o znajomosci wlasnej religii? pisalam z ironia jakby ktos nie zauwazyl;) jesli wszystkich ich znasz to ci zazdroszcze...:P a co do mojego wyznanie j/w pozdro:)

Gość ja powiem tylko
Wiesz, ja osobiście nie jestem ani za ŚJ ani przeciw, ani za katolikami ani przeciw, ani za ateistami... itd A niech wszyscy sobie żyją jak chcą. Ale hipokryzja mnie drażni. Reaguję na nią wręcz alergicznie. Nie chcę cię urazić, ale nie podoba mi się twoje podejście do tematu, który zaczęłaś... Chodzi o to bycie chrzestną... Jeśli zgodzisz się na bycie chrzestną, to sama wiesz, że nie będziesz wypełniać swoich obowiązków. A jednak bratu nie powiesz, że nie będziesz, bo sprawa za szybko się wyda... Hipokryzja czy tchórzostwo?

jestem szczera ...ktos widzi w tym nieszczerosc? tak jestem Świadkiem:) buuu...a nie widac heheheh:)

Gość holandia876
nie, nie znam wszystkich, ale wiem, ze ty nie znasz historii swojej religii (i nie wersji swidakow a tej prawdziwej historii) inaczej nie bylabys swiadkiem. ludzie, ktorzy naleza do SJ sa zazwyczaj slabi, starsi, chorzy, samotni itp, bo nagle zyskuja cala siatke znajomych 'braci' i 'siostr'. Znasz prawnika, lekarza albo inna wyksztalcona osobe, ktora jest swiadkiem jehowy?

Gość ciastko królowej
kłamiesz !!!

Gość ciastko królowej
slea

Gość lkioi
To może Slea wrzucisz tutaj cytat z pisma który dowodzi o tym że nie wolno przeprowadzać transfuzji co? Może inni nie czytają pisma, ale ja je znam, i powiem tylko że nigdzie indziej nie ma takich przekłamań jak u śJ. wyjaśnij czemu transfuzja tak a przeszczepy nie jeśli możesz A, i jedna jeszcze prośba. ŚJ uczą że Jezus zanim się narodził, prosperował sobie w Niebie jako archanioł Michał :) a jak zadaje pytanie o wskazanie mi odpowiedniego cytatu, to nigdy nie ma odpowiedzi :D

Gość holandia876
nie jestem katoliczka (zeby nie bylo) ale na pierwszy rzut oka widac jak bardzo Wasi przywodcy nie chca zebyscie byli wyksztalceni i znali prawde. Latwiej kierowac tepym tlumem.