Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Marek Sidorenko

Propozycja udziału w projekcie o Janie Pawle II

Polecane posty

Gość Marek Sidorenko

Drodzy Forumowicze! Zwracamy się do Was z prośbą propozycją wzięcia udziału w ciekawym projekcie. Znany warsavianista, profesor Marian Marek Drozdowski zamierza wydać, wraz z Marzeną i Pawłem Zakrzewskimi kolejną antologię o Papieżu, z okazji Jego beatyfikacji. Poprzednia antologia, pod tytułem "Warszawa żegna Jana Pawła II", napisana z moim udziałem, została wydana w 2010 roku i dotyczyła reakcji Kościoła, polityków i znanych osobistości na śmierć Papieża. Dzisiaj zbieramy materiały do antologii pod tytułem "Janowi Pawłowi II w hołdzie, Naszemu Pasterzowi po trudnych drogach wolności" i proponujemy Wam zamieszczenie w niej Waszych opinii i refleksji na temat Papieża. Wszystkim nam zależy o zawarciu w niej naszych własnych, niepolitycznych, nie "pod publiczkę", wyznań i opinii. W przypadku publikacji, proponujemy Wam darmowy egzemplarz antologii w zamian za udostępnienie Waszych opinii. Zapraszam do przesyłania odpowiedzi na jedno, dwa lub wszystkie poniższe pytania na adres Pana profesora - mmdrozdowski@wp.pl, najpóźniej do dnia 9 września 2011 roku. Ewentualne pytania proszę zgłaszać na mój adres marek.sidorenko@gmail.com Pytania: 1. Kim był i jest dla Ciebie Jan Paweł II ?, 2. Jak Twoim zdaniem Rodacy respektują zasady moralne Jana Pawła II ?, 3. Czy klasa polityczna III Rzeczypospolitej przestrzega etos życia publicznego Jana Pawła II ? Odpowiedzi na jedno, dwa lub trzy pytania powinny zawierać się w granicach 1-2 stron w Wordzie z czcionką rozmiar 12. Naturalnie mogą być krótsze. Prosimy o podpis i podanie zawodu, ew. prosimy od dodanie roku urodzenia. Bardzo prosimy o nieprzesyłanie anonimów - nie będą publikowane. Dziękuję z góry w imieniu profesora Drozdowskiego i Państwa Zakrzewskich. Marek Sidorenko copywriter i psycholog społeczny. Zapraszamy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować