Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fajnie

Warszawiacy: znacie ładne miejsca, gdzie można pójść późnym wieczorem?

Polecane posty

Chciałabym dzisiaj wyjść gdzieś wieczorem z chłopakiem, ale nie wiem gdzie. Myślałam o fontannach na Podzamczu, ale są nieczynne. Kluby odpadają. Macie jakieś pomysły?

Gość anka-kosickaaaa
Park Skaryszewski

Gość a może w ogóle stare miasto
tak do połażenia - też jest sympatycznie wieczorem, a potem na piechotę Krakowskie i Nowy świat ?

Tak właśnie myślałam, tylko chciałabym, żeby był jakiś cel tego spacerku. Hmmm...

Gość poma rańcza
Ja, szczególnie jesienią, i wieczorem uwielbiam uliecę Agrykola. Jest niesamowicie nastrojowa z latarniami gazowymi. Jak się pójdzie o odpowiedniej godzinie to można trafić latarnika, który je zapala. To trochę jak podróż w XIX wiek. A jak jeszcze pod nogami szumią liście i mgła jest to w ogóle czad. Polecam. Na letnie wieczorne spacery najbardziej z kolei lubie ul. Francuską

Hmm, chodziłam niedaleko Agrykoli do szkoły. Zobaczymy, zobaczymy :)

Gość .dfckfnknbkgbner
Starowka Park Szczesliwicki Łazienki Krolewskie to takie miejsce na spacery no i na starowce jest duzo restauracji i miejsc gdzie mozna usiasc zeby cos zjesc lub sie napic

Gość Ja znam
ul. Stalowa oraz Szwedzka i 11-go listopada na Warszawskiej Pradze Płn, bardzo stylowe i oldschoolowe miejsca potrafią podnieść adrenalinkę :) radzę mieć przy sobie paczkę fajek. Jeżeli tam nie trafisz na odpowiednią ilość adrenaliny i piękna proponuję się zapuścić w boczne uliczki odchodzące od bocznych ulic przecinających w/w ulice :)

Łazienki... albo nad samą Wisłę można się przejść, np. od Krakowskiego Przedmieścia przez Stare miasto, na dół, nad Wisłę.

Dziękuję za porady, przydały się. Chociaż godzina spotkania była na 21, więc Łazienki itp. odpadły z góry. Na Pragę wolę mimo wszystko nie chodzić, chociaż pewnie wcale bym adrenaliny nie poczuła :P

Gość a wiesz ze... np.
dworzec centralny ;)n :P