Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JJoanna

Kto powiedział, że w lato się chudnie?!

Polecane posty

Gość JJoanna

Zawsze mi wmawiano że w lato się chudnie bo się więcej rucha i nie chce się tak jeść ale u mnie to chyba na odwrót:( Zamiast schudnąć przez 2 tyg wakacji (teraz pod koniec sierpnia byłam w Łebie) to mnie przybyło! Wyglądam strasznie!!!;( Teraz jak zakładam moje obcisłe bluzki to widać że mam oponę! Jak o się stało??? A wy przytyliście czy schudliście???

Gość uncja33
ja schudlam ale tylko dlatego, ze bylam na specjalnych wcasach, na ktorych bylismy na diecie cambridge, mieliscmy zajecia ruchowe, nordick walkin, fitness, kapiele w morzu. a tak to wczesniej po wakacjach zawsze mi przybywalo...a to jezdzilismy nad morze i a to gofr a to lody, albo bylismy na wczasach all inclusive i bylo tyle jedzenia w cenie...masakra! ale po tych wakacjach pierwszy raz w zyciu jestem szczupla. i postanowilam sobie ze tak zostanie.

Gość Kamilaaaaa
:) Bo na wakacjach ma się przekonanie że są wakacje i wszystko można:) Wtedy sobie odpuszczamy a rezultat widzisz na wadze po powrocie;);)Spoko schudniesz jak zaczniesz sie więcej ruszać, dietę też bym poleciła żeby był ubytek w bilansie kalorycznym.

Gość zawsze gruba
12skizto a co robisz takiego? Ja jestem zmarźlakiem i ciągle chce mi sę jeść:( a poza tym moja mama strasznie tłusto gotuje, ciągle kotlety i ziemniaki polane sosikiem

siostrzany - jestem wkurwiona 😭, boli mnie kręgosłup, a w klasie mam dziwadła!!!!

Gość ja tyje i w lecie i w
zimie

Ja w zime prawie wgl. nie jem. O tej porze roku robie sobie głodówki 8-9 dniowe :O No i sanki! Sporo na nie chodze, a takie wspinanie się na górki to wyczyn, serio.

Już mi przeszło. Nie mój typ jednak. Przydałby mi się masaż i chyba sesja z psychologiem po tym dniu :O

Gość szczotkowalnia
też się nie ruchałam bo nie było obiektu :D i też przytyłam, teraz wiem dlaczego :D :D :D

... to trzeba bylo wiecej si4ruszac a mnie jesc to nie jest powiedziane ze wezmiesz urlop i schudniesz 5 kg...;/