Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajjjjjka

Dlaczego większość chirurgów robi ''małe ,zadarte, świńskie'' nosy ? :(

Polecane posty

Gość kajjjjjka

Witajcie, Myślę o korekcji nosa już od 3 lat. W końcu się odważyłam i postanowiłam wybrać na konsultację. Byłam u kilku chirurgów , oglądałam galerie na beautywpolsce i na stronach lekarzy i co ? Wszystkie nosy są zadarte do góry, widać to doskonale z profilu , en face nosy wyglądają jak u dziecka ,okrągły koniuszek ,taki świński nosek :( Moja przyjaciółka jest po zabiegu u dr Skupina , oczywiście też ma taki sam... ale jej on pasuje ,ma małą delikatną twarzyczke. Ja chcę tylko zwęzić nos , obecnie jest bardzo szeroki ,czubek wygląda jak u murzynki ,gruby mięsisty nochal. Do mojej twarzy zdecydowanie pasuje nos prosty ,grecki? Lekarze oczywiscie zapewniają że będzie taki jakiego oczekuję ,ale oglądajac efekty ich pracy mam poważne wątpliwości :( Byłam u Skupina, Szczyta,Sankowskiego, Wójcika, Łątkowskiego i Stępniewskiego. Wydałam kupe kasy na konsultacje i dojazdy, straciłam czas a nosa jak nie mam tak nie mam. Myśle o nim dzień i noc :( Kogo polecacie? Kto miał podobny problem ? Który z lekarzy potrafi zwężac nosy ale nie robiąc z niego noska dziewczynki ??

Gość saaama nie wiem
moja kuzynka miała korektę i chciała tylko zlikwidować garb, a zrobili jej taki śmieszny, mały, zadarty nosek :O

Gość niet1111111
bo innych nie potrafią robić , jak leci kazdemu to samo , nawet facetom a potem wygladają ...ehh

Gość upupupuppupupupupppp
UP ! tez szukam takiego lekarza

Gość świnia marzena
Ja robiłam nos u Sankowskiego i wyglądam wlasnie jak prosiak 😭 mial opasc czubek a nie opada ,jestem juz pol roku po op :(