Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa żonka

Jaka jest przeciętna długość penisa ?

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 19/16 ma ktos ochote? najnowszy3131@interia.eu

Gość gość
Przecietny penis do 14 cm dlugosci i 12 w obwodzie. Jesli by wierzyc statystykom to takiego lub mniejszego penisa ma ok 35 % mezczyzn na tej planecie. Jesli chodzi o penisy 18 cm i wiecej to ok 15 % mezczyzn ma takiego penisa. Najczesciej spotykane penisy maja od 15 do 17 cm dlugosci i od 12 do 14 cm w obwodzie

Najwięcej źródeł podaje ze przecietny penis ma 13.80cm a najwiecej Panów ma penisa od 13-16cm (jakieś 50%) . Teraz pytanie do użytkowników, kogo Pani wybierze 13cm który stara sie w łóżku długo wytrzymuje itp czy Pana który ma 16cm i jego piorytetem jest zeby sie spuscic i isc spac?? Chodzi o to ze roznica miedzy 13-16 cm jest zadna. Nigdy nie miałem kompleksów z tym, moj ma 13-14 cm i na pewno nie bede sie wstydził przy kobiecie jak zdejme spodnie nawet jezeli by sie on jej nie podobał, taki sie urodziłem i tego nie zmienie a na pewno nie bede próbował.

Gość gość
Moj ma 14 cm i nie wstydze sie tego. Wiele razy sie przed kobietami rozbieralem i nigdy zadna mnie nie wysmiala. A sex mialem z nimi bardzo udany i to wiele wiele razy. Liczy sie pewnosc siebie i technika niezaleznie od wielkosc***enisa.

Gość gość
dodam ten ze totalna glupota jest nasmiewac sie z czegos na co nie ma sie wplywu . Takich ludzi powinno sie skreslac od razu.

Gość gość
Ja mam 16 we wzwodzie i robię nim co mogę. Nie zaszkodziłoby te 5-7 cm więcej, ale cóż....tyle bozia dała.

Gość gość
Ja mam 17 lat i 14cm a w obwodzie 11 i jakos jest ok widzialem od kolegow i terz wiekszych nie maja

Gość gość
18 cm mam 45 lat

Gość gość
duża długość nie jest za dobra , tak od 15 do 17cm powinno obyć się bez reklamacji

Gość gość
Ja mam 16 lat i 17 cm a w obwodzie 14 i ciągle mi się wydaje że za mały ale pocieszam się tym że jeszcze pewnie urosnie

Gość gość
To u każdego jest inna długość, miałam partnerów co mieli po 20cm, ale co z tego jak nie umieli się nimi posługiwać.